Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pod górkę mi tez odpowiada, malej mniej, bo leniuchowi wolniej leci
powiem wam, ze karmie juz dwa tygodnie, a jeszcze caly czas się tego uczę
moja zaczela więcej spac na szczęście, teraz je tak godzinkę, pozniej albo ja ululam, albo do huśtawki i zasypia. A powiedzcie mi od kiedy dziecko w ciagu dnia zaczyna czuwać?
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny za odp co do octeniseptu. Ja niby byłam wczoraj na kontroli u gina ale oczywiście zapomniałam sie spytać o 90 proc spraw
teraz mam kalafior połogowy chyba
Agaton to Ty pisałaś ze nie miałaś pokarmu w jednej piersi? Jeśli to Ty to jak Ci się udało w niej uruchomić laktacje? Ja mam od 1.5 tyg problem z jedną piersią - nagle znacznie się ograniczyl w niej pokarm. -
Co to za pozycja pod górkę? Od trzech dni się spacerujemy po pół godzinki. W piątek pediatra, zobaczymy czy Maja tyje na moim mleku.
Ale jestem dzisiaj niewyspana.
Aaa wczoraj odpadł pępuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 13:24
-
nick nieaktualny
-
W sensie śladu nie ma?
A co do wybudzania, to nam w szpitalu kazali wybudzać przez kilka tygodni co 2-3h. Kilka to na pewno te 4 tygodnie, a ile więcej? U nas na szczęście żarłoczek sam się budziWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 14:06
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U nas ślad po szczepionce pojawił się dopiero w 2 czy 3 tygodniu.
Byliśmy u lekarza, mały waży 5,05 kg i przybywa na dobę 34 gr. No i znowu coś mamy wynalezione... Skierowanie do neurologa na konsultachję, bo ma podobno zwiększone naoięcie grzbietu... zawsze coś ;/
Paula współczuję... jak mój płacze przy oiczyszczaniu oczka to mi serce pęka ;([/url]
[/url]
-
Hej
Zakretka dzieki za "obrone" :* chodzilo mi o podawanie herbatki dziecku , polozna mowila ze mozna tum oszukac malucha a ze moj wisi na cycku i majac go w buzi wymiotuje nadmiarem jedzenia to czasem sie oszukamy herbatka dlatego pyt czy ktos tak tez jeszcze robino ale trudno jakos damy rade z tym ulewaniem sktualnoe od wczoraj odpukac udaje nam sie wytrzynac te 2\3h .
Nathan spal wczoraj od 20 do 2 ! A pozniej od 2 do 4:30 i do 8 z malym wstaniem na cycka jestem z niego dumna to juz drugi dzien tak! Mam nadzieje ze go za bardzo nie pochwale!
Lexie Tymus jest przesliczny! Nic tylko calowac !
A my bylismy na spacerku i szumis zrobil wielkie wow wsrod niemcow kazdy nas zaczepial i pytal co tak szumi i o co chodzi
Jacusianka bedzie dobrze wszystko skontrolujecie i bedzie dobrze!
Paulla bidulektez nie lubie jak moj ma lezki
Zakretka suuuper ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 16:20
Lexie lubi tę wiadomość
-
Nie zauważyłam tego napięcia. Nie wiem, może za mało go kładę na brzuszek? Bo nigdy nie wiem ile po jedzeniu i boję się, że zwymiotuje.
Szczęśliwa, zazdroszczę takiej nocychoć ja też nie mam na co narzekać, bo pobudki co 3 godziny nie są złe
Ja po zgubieniu szumisia kupiłam tylo ten wkład z cry sensoremsrawdza się lepiej, bo już nie raz uspokoił Ignasia w nocy jak zaczynał się budzić. A, ja używam Szumisia tylko w nocy
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Aha w takim razie przepraszam , mój błąd:)
Myslalam , ze chodzi Ci o herbatke dla siebie .
Kuzwa laski mialyscie takie cos po porodzie parę dni ze sraczka się przypetala mocna z" dupy" tak ?
Na śniadanie miałam twarozek z pomidorem i wsio a obiad dopiero teraz będzie a jelita i żołądek Myslalam ze rozwali , bol niesamowity ...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja z bólem serca ale przechodzę na flaszkę bo po moim pokarmie mała cierpi, dietę mam bardzo okrojoną i nie jem nic co mogłoby zaszkodzić a mimo wszystko brzuszek ją boli, mało tego umiem ją przystawić tylko do jednej piersi bo w jednej mam płaski sutek, kapturki kupiłam i wydałam tylko niepotrzebnie kasę bo nie umiem tego dziadostwa przykleić. Po mm Hania bardzo ładnie mi śpi w nocy i ja też się wysypiam a przy cycku tylko obie się denerwujemy i nic z tego nie wychodzi.
A o to i Ona w trzeciej dobie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30261b36951a.jpg
Ja nadzal dochodzę do siebie po tym wszystkim i dziś pierwszy dzień jestem sama bo B. wrócił do pracy, na szczęście jakoś ogarniam
Szew już prawie nie boli przy sikaniu tylko jak źle usiądę to ciągnie.
Na wadze już 16 kg mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 16:46
Lexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Zakręcona to faktycznie 40ml ściągnięte Wow!
Ja to bym musiała tydzień tyle ściągać!
Właśnie k...mac nakarmiłam mala i ściągnęłam przez pól godziny uwaga!10ml. Normalnie pól swojej ulicy wykarmię(
Dziewczyny ja nie daje juz rady tak bardzo chcę karmić piersią ale skąd to mleko wziąć no?
Dziś dzwonila polozna ze jutro mam iść do ginka (byc może po antybiotyk) bo przeciez dalej mam tego guza wielkości śliwki (czyli znów zastój!), no i reka mnie boli od tego pod pachą i w ogóle rwie mnie jak szlag:(
Jutro też ide z mala do okulisty z tym oczkiem (jedno ropieje) pediatra mówi ze prawdopodobnie zatkany kanalik (ja juz to ze starszą przechodziłam i dziękuję jesli będzie trzeba przepychać)
Ja się zamorduję wiecznie coś!
Człowiek chucha dmucha a i tak pod górkę!
To się wyżaliłam bo juz mnie to dołuje:( żeby przez mc czasu guzy w piersi nosić! Ach. -
onka wrote:Podłączam się do pyt Agatki o wybudzanie - mój nie je w nocy przez 5-6h.
I jeszcze chciałbym Was spytać - mój Synek nie ma odczyn po szpitalnym szczepieniu. Ci to oznacza?
Onka ja wczoraj tez sprawdzalam i mala nie ma żadnego odczynu...? Tez się zastanawiam o co się rozchodzi?