X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja muszę 6 tygodni odczekać bo mam szew ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Kurcze a ja sie zastanawiam o co chodzi moj maly w dzien jest spokojny tylko na cycku a tak to nie polezy nie popatrzy tylko placz ... Nic zrobic nie moge ktos tez tak ma? Czasami ma lepszy dzien i polezy z 10 min moze a tak to nie... Kurcze czy to normalneee

Szczęśliwa wróciłam kilka stron i znalazłam twojego posta :)
    Nic sie nie martw, moj tez tak płacze, jednak jak jest najedzony to potrafi poleżeć i pogapić sie na świat :)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Jaroszka, na ćwiczenia chyba nigdy nie jest za późno. Ja dzisiaj zaczęłam, ale jak znam siebie, nie będę o tym pamiętała. Z czasem wszystko i tak wróci do normy. ;)

Ja sporo sikam, czasami nawet za często, co strasznie mnie denerwuje.

Ale karmisz cyckiem??

Blondik lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, ja też jeszcze mam. Jeden miałam w okolicy odbytu, ale już został zdjęty w 7. dobie, a jeszcze mam dwa małe rozpuszczalne na błonie śluzowej. Tak więc też póki co nie szaleję. Umówiłam się z mężem na "eksperyment" w okolicy świąt, ale do Bożego Narodzenia jeszcze daleko. ;)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Ale karmisz cyckiem??

Tak, tylko cyckiem.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa możesz miec takiego ancymona poprostu, ze lubi byc przy Tobie blisko, przy cycku i nic nie poradzisz. Mojej siostry młodszy synek taki był i zaczęła go poprostu nosić w chuście i wtedy był spokojny, a ona w tym czasie mogła coś zrobic. Spróbuj z chusta kochana!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Tak, tylko cyckiem.

Kurczę to moze jednak zbadam ten mocz....to nie powinno byc tak, ze sikam tylko 2/3 razy w ciagu dnia...i wtedy ten mocz jest taki bardzoooo ciemny...

relgh371crdcdbv2.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się napalilam na seks z M, a tu idę do łazienki i patrze - pierwszy dzień okresu po porodzie :-P Od porodu minęło 8 tyg.
    Ale w tym tygodniu na pewno spróbujemy, bo następnym razem przyjedzie dopiero na święta a ja już mam ochotę po takim poście. Ja po urodzeniu młodego brałam przez 9 lat tabletki anty i po odstawieniu w sierpniu, w styczniu zaszłam w ciążę. Jedyne co to w ciągu tych 3 m-cy po odstawieniu przytyłam 5 kg.
    Teraz będziemy na razie używać gumek, chociaz ja ich nie znoszę. A tak to będę brała znowu tab anty, najpierw Cerazette jak będę karmić, a później Yasmin. Bo gumek się boję, trzeciego nie planuje, a kumpela ma 3 córkę, bo im gumka pękła.
    Dzisiaj mojego M tez opieprzylam, bo przyjechał i do mnie cześć gruba niby w zartach, to mu powiedzialam co myślę.
    Battinka ja też miałam guza pod pachą, ale o dziwo sam zniknął. Przy młodym tez masowalam w stronę brodawki i obkladalam liśćmi kapusty z lodówki, a.jak nie pomagało to M mi ściągał. Może Ci Kochana przejdzie niedługo i Ci się ureguluje wszystko.
    Agatka figurę masz super :-)
    Jaroszka ja też mało sikam, mimo że dużo piję. Dzisiaj byłam cały dzień zajęta bo mlody miał przygotować wieże Eiffla na jutro i dopiero o 16 poszłam siku od rana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:14

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja dziś wybyłam do galerii sama. Zostawiłam Antka z mężem, butlę z moim mlekiem wcześniej przygotowałam. Niby zakupy sprawiły przyjemność ale ciągle myślałam o małym. Póki co nie wyobrażam sobie zostawić go z teściową, która blisko mieszka.

Dziewczyny po CC jak u Was z seksem? Czekałyście 6 tygodni?

atdc6iyehd9qphks.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik u mnie mija 6tyg jutro i mam zamiar probowac na dniach !

Jaroszka dzieki ze chcialo Ci sie szukac :*
    No wlasnie maly pospal w lozeczku 30min.. A teraz spi na mnie i ani drgnie!
    Kurcze kusi ta chusta ale boje sie ze tego nie zaWiaze i mi wypadnie :(

No nic to ide spac z malym na sobie co zrobic.. Potrzebuje snu ..

Jaroszku cudny avatar <3 piekny widok ! <3

Dobraanoc :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa nic sie nie bój! To jest takie solidne wiązanie, ze nie ma takiej opcji :) tez miałam obawy jak patrzyłam na moja sis, a potem zawiązała mi swojego Marcelka i ze 4 godziny tak z nim łaziłam, schylalam sie, siadałem i nic :)

Nio zdjęcie fajne wiem, dziekuje :*
    Spiochaj dobrze !!!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 1 uff nie jestem sama z tym sikaniem :) to znaczy, ze poprostu tak bywa skoro Ty tez tak masz!

Dobra to o ja idę spac, skorzystam, bo Michałek tez śpi.

Dobranoc :*

paula1, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Jaroszka piękny avatar <3

Ja też idę spać ale pewnie za 30 min moja Kluska zacznie otwierać dzióbek bo będzie głodna :)

Dobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 00:25

jaroszka lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka przecudny avatar !
    <3

Ja nie spie wiadomo wgle bo jakby inaczej ... Mój Oskar na pięć minut oko przymknie a za chwilę jak pięć zł ...

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie mam ochoty na sex. Ledwo mamy czas, żeby w ogóle pobyć sami ze sobą bo ciągle tylko mały i maly. A to zmęczona jesten a to costam innego.

Tadzio dzis pięknie spał od 21 do 1 i teraz znowu do 4.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    No coś Ty! 6-8 godzin w zależności od tego ile masz stopni w domu.
    Jeżeli jest tak jak mówisz to moje dziecko by cierpiało mocno a tak nie jest.

Mi tam w szpitalu mówili, że tylko 2h :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Mnie też przerażają zabezpieczenia, my nigdy nie używaliśmy, mało tego jesteśmy na nie jeśli chodzi o hormony. My i guuuuumki? a wiecie co jest najgorsze u mnie jeszcze 2 tygodnie nie minęły a ja już mam chcicę jak szalona...

Mam to samo... Już ponad tydzień chodzę nakręcona :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    My też tylko tych używamy, są świetne! I u nas póki co zero odparzeń i zaczerwienienia. Niestety, mamy też większe rozmiary zielonych, bo kupiliśmy, gdy była spora promocja w Lidlu. Przy starszej córce też używałam i były w porządku, więc zużyjemy, ale jak się skończą, to pewnie też będę chciała kupić większe rozmiary Premium Care.

Też kupiliśmy na promocji zielonych sporo, ale trudno, jakoś się przemęczę ;) Ale potem nigdy więcej.

Kasia82 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Ja zapomniałam o tym Keglu...nie jest jeszcze za późno co nie?

Dziewczyny czy Wy tez mało sikacie? Ja pije mnóstwo wody, a sikam moze ze 3 razy w ciagu dnia....i do tego trochę kłuje mnie na początku jak sikam ( od razu zaznaczam, ze nie mam zapalenia pęcherza).

Jaroszka, a może po prostu nie masz parcia? Spróbuj chodzić nawet bez uczucia parcia na pęcherz, co 2-3h i sikaj na siłę jakby, to powinno pomóc.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mnie te gumki przerażają... Szczególnie, że na początku naszej znajomości próbowaliśmy ich używać, ale mąż ma murzyńskiego penisa i nawet rozmiary XL były za małe :/ Męczyło nas to strasznie... A potem przez 3 lata nic, bo się staraliśmy. Też mi z tyłu głowy gdzieś siedzi, że zajdę od razu i chociaż chcemy mieć drugie dziecko, to jednak nie tak szybko. To niezbyt zdrowe dla organizmu.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2818 2819 2820 2821 2822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ