Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Kurcze a ja sie zastanawiam o co chodzi moj maly w dzien jest spokojny tylko na cycku a tak to nie polezy nie popatrzy tylko placz ... Nic zrobic nie moge ktos tez tak ma? Czasami ma lepszy dzien i polezy z 10 min moze a tak to nie... Kurcze czy to normalneee
Szczęśliwa wróciłam kilka stron i znalazłam twojego posta
Nic sie nie martw, moj tez tak płacze, jednak jak jest najedzony to potrafi poleżeć i pogapić sie na świat -
Kasia82 wrote:Jaroszka, na ćwiczenia chyba nigdy nie jest za późno. Ja dzisiaj zaczęłam, ale jak znam siebie, nie będę o tym pamiętała. Z czasem wszystko i tak wróci do normy.
Ja sporo sikam, czasami nawet za często, co strasznie mnie denerwuje.
Ale karmisz cyckiem??Blondik lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, ja też jeszcze mam. Jeden miałam w okolicy odbytu, ale już został zdjęty w 7. dobie, a jeszcze mam dwa małe rozpuszczalne na błonie śluzowej. Tak więc też póki co nie szaleję. Umówiłam się z mężem na "eksperyment" w okolicy świąt, ale do Bożego Narodzenia jeszcze daleko.
-
Szczęśliwa możesz miec takiego ancymona poprostu, ze lubi byc przy Tobie blisko, przy cycku i nic nie poradzisz. Mojej siostry młodszy synek taki był i zaczęła go poprostu nosić w chuście i wtedy był spokojny, a ona w tym czasie mogła coś zrobic. Spróbuj z chusta kochana!
-
A ja się napalilam na seks z M, a tu idę do łazienki i patrze - pierwszy dzień okresu po porodzie
Od porodu minęło 8 tyg.
Ale w tym tygodniu na pewno spróbujemy, bo następnym razem przyjedzie dopiero na święta a ja już mam ochotę po takim poście. Ja po urodzeniu młodego brałam przez 9 lat tabletki anty i po odstawieniu w sierpniu, w styczniu zaszłam w ciążę. Jedyne co to w ciągu tych 3 m-cy po odstawieniu przytyłam 5 kg.
Teraz będziemy na razie używać gumek, chociaz ja ich nie znoszę. A tak to będę brała znowu tab anty, najpierw Cerazette jak będę karmić, a później Yasmin. Bo gumek się boję, trzeciego nie planuje, a kumpela ma 3 córkę, bo im gumka pękła.
Dzisiaj mojego M tez opieprzylam, bo przyjechał i do mnie cześć gruba niby w zartach, to mu powiedzialam co myślę.
Battinka ja też miałam guza pod pachą, ale o dziwo sam zniknął. Przy młodym tez masowalam w stronę brodawki i obkladalam liśćmi kapusty z lodówki, a.jak nie pomagało to M mi ściągał. Może Ci Kochana przejdzie niedługo i Ci się ureguluje wszystko.
Agatka figurę masz super
Jaroszka ja też mało sikam, mimo że dużo piję. Dzisiaj byłam cały dzień zajęta bo mlody miał przygotować wieże Eiffla na jutro i dopiero o 16 poszłam siku od rana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:14
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Jaroszka ja dziś wybyłam do galerii sama. Zostawiłam Antka z mężem, butlę z moim mlekiem wcześniej przygotowałam. Niby zakupy sprawiły przyjemność ale ciągle myślałam o małym. Póki co nie wyobrażam sobie zostawić go z teściową, która blisko mieszka.
Dziewczyny po CC jak u Was z seksem? Czekałyście 6 tygodni? -
Blondik u mnie mija 6tyg jutro i mam zamiar probowac na dniach !
Jaroszka dzieki ze chcialo Ci sie szukac :*
No wlasnie maly pospal w lozeczku 30min.. A teraz spi na mnie i ani drgnie!
Kurcze kusi ta chusta ale boje sie ze tego nie zaWiaze i mi wypadnie
No nic to ide spac z malym na sobie co zrobic.. Potrzebuje snu ..
Jaroszku cudny avatarpiekny widok !
Dobraanoc -
Szczęśliwa nic sie nie bój! To jest takie solidne wiązanie, ze nie ma takiej opcji
tez miałam obawy jak patrzyłam na moja sis, a potem zawiązała mi swojego Marcelka i ze 4 godziny tak z nim łaziłam, schylalam sie, siadałem i nic
Nio zdjęcie fajne wiem, dziekuje :*
Spiochaj dobrze !!!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
No właśnie Jaroszka piękny avatar
Ja też idę spać ale pewnie za 30 min moja Kluska zacznie otwierać dzióbek bo będzie głodna
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 00:25
jaroszka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
jaroszka wrote:No coś Ty! 6-8 godzin w zależności od tego ile masz stopni w domu.
Jeżeli jest tak jak mówisz to moje dziecko by cierpiało mocno a tak nie jest.
Mi tam w szpitalu mówili, że tylko 2hKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
WiedźmaMaKota wrote:Mnie też przerażają zabezpieczenia, my nigdy nie używaliśmy, mało tego jesteśmy na nie jeśli chodzi o hormony. My i guuuuumki? a wiecie co jest najgorsze u mnie jeszcze 2 tygodnie nie minęły a ja już mam chcicę jak szalona...
Mam to samo... Już ponad tydzień chodzę nakręconaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kasia82 wrote:My też tylko tych używamy, są świetne! I u nas póki co zero odparzeń i zaczerwienienia. Niestety, mamy też większe rozmiary zielonych, bo kupiliśmy, gdy była spora promocja w Lidlu. Przy starszej córce też używałam i były w porządku, więc zużyjemy, ale jak się skończą, to pewnie też będę chciała kupić większe rozmiary Premium Care.
Też kupiliśmy na promocji zielonych sporo, ale trudno, jakoś się przemęczęAle potem nigdy więcej.
Kasia82 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jaroszka wrote:Ja zapomniałam o tym Keglu...nie jest jeszcze za późno co nie?
Dziewczyny czy Wy tez mało sikacie? Ja pije mnóstwo wody, a sikam moze ze 3 razy w ciagu dnia....i do tego trochę kłuje mnie na początku jak sikam ( od razu zaznaczam, ze nie mam zapalenia pęcherza).
Jaroszka, a może po prostu nie masz parcia? Spróbuj chodzić nawet bez uczucia parcia na pęcherz, co 2-3h i sikaj na siłę jakby, to powinno pomóc.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Też mnie te gumki przerażają... Szczególnie, że na początku naszej znajomości próbowaliśmy ich używać, ale mąż ma murzyńskiego penisa i nawet rozmiary XL były za małe
Męczyło nas to strasznie... A potem przez 3 lata nic, bo się staraliśmy. Też mi z tyłu głowy gdzieś siedzi, że zajdę od razu i chociaż chcemy mieć drugie dziecko, to jednak nie tak szybko. To niezbyt zdrowe dla organizmu.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn