Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
to jest moja wnusia
nie zadnej wysypki na brzuszku niema na buzi troszeczke krostek
jedynie bardzo sie jej przelewalo w brzuszku przy karmieniu marudzila i prezyla sie i jedynie te kupki ktore pojawily sie w zasadzie nagle
malutka jest od wczoraj na antybiotyku bactrim goraczki tez niema
ma brac antybiotyk przez 10 dni i potem znowu kontrolaabcdanka -
Maluda wow ze chcialo Ci sie tyle pisac !
Co do spania to my najpierw w de pozniej u D rodzicow teraz u mnie a od czwartku znow u D i maly spi mi cale noce wiec nie widze w tym problemu w jakim miejscu jest , myśle ze az tak nie trzeba sie tym przejmowac bo sie dziecko faktycznie przyzwyczai i pozbiej tak jak ktoras pisala faktycznie bedzie problem.
My jutro mamy gosci! Kolega miesiac starszy przyjedzie do Nastka . A nastek jest od niego dluzszy i wiekszymaluda lubi tę wiadomość
-
No maluda szacun!
opisalas sie
Lojka,ja bym jadła,wlasnie miałam ochotę na krewetki, jutro zrobię
Kurde,Helena od 14,nie mogla zasnąć,w końcu o 18 ja uspilam no i śpi do teraz... Wszystko się rozstroilo w mordę jeża...
Szczesliwa,wy to sie najezdzicie,dobrze,ze mały lubi autem jeździć
maluda lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Nie nie ma zmian na skórze, miala robiony tezcposiew i nic nie wykazał.
Niby ten nutramigen na 2 tygodnie.
A dziewczyny na bebilonie pepti, dzieciaki chciały Wamc ten bebilon? pi
Nasz maluch nie miał problemu z zaakceptowaniem bebilon pepti DHA. Teraz próbuję go przekonać do herbatki rumiankowej. -
abcdanka wrote:to jest moja wnusia
nie zadnej wysypki na brzuszku niema na buzi troszeczke krostek
jedynie bardzo sie jej przelewalo w brzuszku przy karmieniu marudzila i prezyla sie i jedynie te kupki ktore pojawily sie w zasadzie nagle
malutka jest od wczoraj na antybiotyku bactrim goraczki tez niema
ma brac antybiotyk przez 10 dni i potem znowu kontrola
Sprawdzałam na wypisach i okazało się, że nasz maluch miał pobierany wymaz z odbytu na te bakterie klepsiella pneumonia, ale nie mogę rozszyfrować wyniku, bo jakoś dziwnie wpisali, bo niby liczne, a za chwilę jakieś kreski i że ujemny... jednak tak sobie myślę, że jakby je miał to pewnie dostałby na nie jakiś antybiotyk i nikt by tego raczej nie pominął przed wypisem... jak będziemy u pediatry to poproszę go o interpretacje dla pewności... -
Nie.miałam kiedy ogarnąć forum tak dokładnie.
Tez chce robić pamiątkowe zdjęcia itp wiec Maluda dzięki za pomysł
Agatka smutno mi kiedy czytam jak twoje maleństwo cierpi no a Ty razem z nim.
Co do spania w róznych miejscach również uważam, że lepiej przyzwyczajaćmoja kluska nie ma problemu póki co, zobaczymy jak będzie w Polsce bo tam obskoczymy 3 miejsca ( zakretka a może i 4!
). Ale się ciesze na ten wyjazd.
Dziś byłam na spotkaniu u położnej z polkami które tu mieszkają i rodziły niedawno. Dwie były takie, że ciężko ich słuchać.ale reszta fajne babki. No i Madzia najmłodsza i zdecydowanie najgrzeczniejsza z grona hehe.
Aaa i co do piątkowego wyjścia z koleżanką - zaszalalam fajnie było. Dobrze mi zrobił ten wypad. Naladowalam się pozytywną energiąZakręconaOna, lojkalojka, maluda, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Maluda, wielkie dzięki!
Agatka, to chociaż odciągaj w tym samym czasie, co karmisz mm, bo zaniknie Ci mleko... Ja bym jednak tego nie zrobiła, pomimo wszystko. Skonsultowałabym się z innym lekarzem zanim podam mm, a poza tym Ty trochę w błędne koło wpadłaś wg mnie. Masz tak ubogą dietę, wykluczyłaś wszystko, co podejrzewałaś za nietolerowane i teraz po prostu ten pokarm jest jakiś wyjałowiony/wybrakowany czy co i może przez to te brzydkie kupy. Skoro one są tak czy siak brzydkie, to jeszcze zrobiłabym eksperyment, że przez 3 dni jem normalnie i wtedy sprawdzić czy się coś poprawiło, jest gorzej czy bez zmian...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 01:03
maluda, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jacusianka tak przyszalałam i nie żałuję. Było super. Wyszłam do ludzi i podszkoliłam angielski
W sobotę w nocy chyba...bo D znów jedzie do Pl z siostrą... Mam zamiar tu wrócić. Napisałam wypowiedzenie mieszkania tak by wypadło na święta wielkanocne akurat. Musze dopiąć wszelkie sprawy tutaj. Oczywiście mąż nie.wie ze chce po świętach wracać do de, bo mam nadzieje ze przemysli co nieco i wiedząc że nie będzie widział nas na codzien coś mu się w głowie przestawi. Oczywiście nie wykluczam, że jeśli mocno mnie...podczas pobytu w pl to zostane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 02:00
-
maluda wrote:Nasz maluch nie miał problemu z zaakceptowaniem bebilon pepti DHA. Teraz próbuję go przekonać do herbatki rumiankowej.
Dziękuję dziewczyny za wszystkie opinie, widzę ze u większości nie bylo problemów z nocowaniem poza domem z Maleństwem. Troche mnie to uspokoilo. Może jestem uprzedzona do tego bo mielibyśmy spać u mój "kochanej" teściowejjak dowiedziała sie o mojej ciąży to robils wszystko żebyśmy sie wyprowadzili od niej. Udalo jej sie i dobrze sie stalo. Bo do tego czasu świra bymm dostala z nią.
-
Mika życz Ci z całego serca żeby się mąż zmienił na lepsze i byl wreszcie odpowiedzialnym mężem i ojcem.
Mój M bardzo zmienił się po porodzie i to na lepsze. Wiec oni potrafią. Potrzebuja jakiego porządnego bodźca. Dla Twojego może to będzie ta wyprowadzka. Stęskni sie, zrozumie i sie poprawi. Tego Ci życzę. -
Hej,a ja właśnie czekam w poczekalni do ginekologa,myślałam,ze bede pierwsza,ale niestety juz mnie jedna kobitka ubiegla;) ale mam nadzieje,ze szybko załatwię
Fajnie juz śpią te nasze dzieciaczki, moja sie troche rozstroila ostatnio,ale wczoraj poszla z nami spac kolo 22:30 i wstala o 5,zjadła jednego cyca i w kime od razu;)
lotos33 lubi tę wiadomość
-
Mika, fajnie,ze wieczór sie udal, ja tez się od razu lepiej czuje,jak do ludzi wyjde,dlatego cieszę się baaardzo na ten wyjazd weekendowy,na Święta i w ogóle nawet jak na aerobik wyjde i chodzę z kolezanka,a inna kolezanka prowadzi,to pogadamy. Jak mąż nie daje znac,to znaczy ze wszystko ok i nie spieszę sie do domu;)
Zawsze trzeba miec nadzieje i tego Ci życzę Mika, żeby się opamiętał,chic jak przyjście na świat jego dziecka mu nie pomoglo,to to na prawdę trudny przypadek...