Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie chce byc mądrzejsza od lekarza, ale kiedys mi oczy ropiały mocno okulista nic nie widział, a lato było przepisał mi krople na alergie do oczu...i przeszło. ale moze tez jakas bakteria była. nie wiem. Strzelam tak na zasadzie burzy mózgu...21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ela84 wrote:przepraszam może źle mnie zrozumiałyście ale nie wiem czy to normalne a wizyte u pediatry mam dopiero 1.03 już jestem bezsilna nawet jabłko pomału wprowadzam ale jak narazie nic nie daje
Maly jest karmiony tylko piersia i robi kupe raz na 5-7 dni. Pediatra nie widzi w tym nic zlego,bo sie nie prezy,jest spokojny i brzuszek ma miekki. Poczytaj troche publikacji na ten temat. Dzieci kp trawia bezresztkowo i zarowno 3 kupy dziennie, jak i 2 na kilkanascie dni jest prawidlowa. -
U mnie znowu utrapienie - Marysia znów marudzi przy jedzeniu - w zasadzie to nie chce jesc w ogole - nie wazne czy piers, czy lyzeczka, czy butelka - nie i juz - osiwieje chyba! Pieknie jadla az do niedzieli, kiedy to zaczely sie klopoty (odpychanie sie, placz przy jedzeniu) a od wczoraj wieczorem to nie moge jej przekonac do jedzenia - possie 2 min i w placz No i znow ni sie zastoj zrobil - tym razem w prawej piersi, ehhhh
-
nick nieaktualnyEla, polecam Dicoflor. jak chcesz efekt silny to biogaia, ale ja ją właśnie odstawiam, bo mocno przeczyscila malego po kilku dniach stosowania.
Kasja, rozumiem Cię. To wkurzające strasznie jak dziecko coś takiego robi. Nie masz wyjścia wiec po prostu nie chce to niech nie je, a Ty ściągaj tak żeby się nie zrobiły zastoje i karm jak zglodnieje.