Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aerozol to sie tak nazywa,ale to jest taki dozownik,wklada sie do buzi i naciska
Styczniowa,to u was chociaż tyle,ze cyc ograniczony,bo u nas niestety nie troche tracę nadzieje na tego dzidziusia wkrótce,ale widocznie tak ma być, najwyżej pójdę na wychowawczy
Trzymam kciuki za ciebie,żeby się udalo :*
Ola,wow to juz usg 3 trym. Jak to leci
Villemo,super,ze bioderka Mai sa zdrowiutkie
Dziewczyny,ja jestem zawsze tylko się czasami nie odzywam
Lojka,a jak tam Leoś? Poprawilo sie cos z tym jego spaniem,czy nie za bardzo?
-
ola.321 wrote:Dodinka - Ty masz dziś USG! dawaj znać jak tylko dasz radę
Hej hej po usg maluszek ma 6mm i ma serduszko bijace dostalam zwolnienie i luteine mam brac , kolejna wizyta 25 czerwca juz z badaniami mam sie pokazacpaula1, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:Hej hej po usg maluszek ma 6mm i ma serduszko bijace dostalam zwolnienie i luteine mam brac , kolejna wizyta 25 czerwca juz z badaniami mam sie pokazac
No to super!!
A to można dostać zwolnienie? jesteś na macierzyńskim? nie wiem jak to jest właśnie bo ja nie brałam tylko macierzyński ciągnę. Wiem że później jest wychowawczy i rodzicielski?? i najwyżej dostaje się pieniądze z L4 a nie np. 60%.
-
Villem to super ,ze z bioderkami Mai ju dobrze .
ola to juz III trymest OMG ,ale to szybko leci
dodinka ciesze sie bardzo ,ze w fasolka wszystko dobrze , ze serduszko piekie bije Teraz czekamy na kolejne usg i moze poznamy kto sie tam kryje ?
agaton u nas bez zmian Leon budzi sie co 10-15-30 min. Noce to jakas ragedia . chyba przechodze przez to jakies zalamanie . Jestem nerwowa , placze i mam wszystkiego dosc . Jeszcze do tego ta nieszczesna noga Nie wiem czy dlugo tak pociagne . Szkoda mi mojej corki, dla ktorej nie mam czasu ( a raczej siy). W dzien jak tylko to mozliwe odsypiam . Nawet nie pamietam kiedy u nas byl normalny obiad
We wtorek mam pediatre ,ale pewnie wine zwala na zeby .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
onka u nas zaraz po zasnieciu (jakies 10 min ) jest pierwszy atak placzu
Ja jestem ciekawa co juto powie mi lekarz , bo pewnie przepisze jakis antybiotyk ,albo jakies inne leki i tez bede musiala odstawic Leona od piersi . Tylko ,ze u nas problem jest taki ,ze Leon nie umie pic z butelki .
A Ty jak czesto karmilas piersia ?
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBtw wierze w to że jednak nie będziesz musiała odstawić ale jeśli tak to nie ma wyboru. Ja jednak zaczelam sie martwić , bo choć wyjątkowo maciek nie ma po tym mm wysypki, to w ciągu 6 dni podawania w kupie pojawiła się krew dwa razy. Teraz nie wiem czy ja coś jem (np orzechy ziemne ) czy to to mm. Wierzę że to ja coś jem bo bez mm nie pociągnę swojego leczenia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 22:47
-
Tylko zastanawiam sie jak ja mu podam to mleko mm:/ Wiem tez ,ze to D bedzie musial na poczatku karmic . Maly jak tylko trzymam go na rekach to szuka cyca .
Ja juz nawet chcialabym wprowadzic mm ,bo strasznie zmeczona jestem .Przynajmniej na wieczorne karmienie .
A Ty juz calkowicie przeszlac na mm ? Zaczelas brac juz leki ?
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyNie przeszłam jeszcze na mm. Dziś i jutro mam wizyty u lekarzy (tak, u dwóch, musze mieć pewność że nie wpychaja mi niepotrzebnie leków ). Ale wiem ze dostane leki bo obie lekarki mi tak powiedziały. Wiesz co a może spróbuj najpierw na spiocha - ja daje cyca a potem podmieniam na butle.
-
Cześć dziewczyny moze i ja dam swoją koszulkę do łóżeczka bo Maja budzi się w nocy i zasnie dopiero jak mnie poczuje przekładam do łóżka do siebie a chcę by spała sama.
ostanio moja mała przechodzi sama siebie w marudzeniu chyba kolejne zęby idą.
Zakręcona do żłobka przyjęli tylko 20 nowych dzieci na miasto 35 tysięczne więc bardzo mało reszta dzieci to te które Maja kontynuację u mnie na tej wsi żłobek jest świetnie dofinansowany przez miasto bo będę płacić 150 zl podstawy i ok 100 zl za wyżywienie o ile bedzie chodzic caly miesiąc.