Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymajcie kciuki za moją fasolke o 9. Chcę zobaczyć już niunie z pikającym serduszkiem. Trochę się denerwuje, chociaż wszystko będzie dobrze.
paula1, Blondik, Natka88, Bunia86, Ursa, EwelKa wielka, Bree, Katarzyna87, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Zajsonek gratulacje

A co do jedzenia, to ja bym ostatnio jadła tylko kanapki z pasztetem (własnej roboty, dostałam od szwagierki), musztardą i ogórkiem kiszonym
Od rana czuje się nawet dobrze, ale po popołudniu jak wracam z pracy to już trochę mi gorzej, ale ogólnie spoko.
Cieszę, się że jestem w ciąży, maleństwo rośnie i staram się być dobrej myśli
Weszłam dzisiaj w 11 tydz. (wg BBF) - na początku mi się dłużyło, a teraz te tyg lecą tak jakoś szybko.
malgo trzymam mocno kciuki, nie denerwuj się i na pewno zobaczysz
Miłego dnia
Ja uciekam do pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 06:29
Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
Malgo będę mocno trzymać, trzymajcie tez za moja o 13:30, albo dzisiaj znowu mój świat runie, albo poczuje, w końcu, ze jestem w ciąży.
Chyba mnie zaraziłyście obudziłam sie z katarem i boje się wstac, bo chce mi się zwymiotować
Blondik, Lili30, Ursa lubią tę wiadomość

-
Aniqcicha, jest taka seria na przeziębienie dla kobiet w ciąży. Ja jak bylam chora w ciąży, to mi pozwolono brać 4apapy dziennie, goraczka jest większym zagrożeniem, niż lek. Jak bylam w ciąży, miałam takie migreny, ze nie miałam co brać, a mdlalam z bolu i potrafilam brać nawet 4-6dziennie. Gabi jest zdrowa

-
Małgo trzymma kciuki i czekam na wieści

Agatka za Twoja wizyte również
Dziewczyny no stress
Będzie dobrze

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
aniacicha wrote:Aagatkaa1984 skoro tak mówisz to jednak wezne ten apap dziś gorączkę mam 37,3 a wczoraj 38 akurat teraz musiało się to przyplątać
melenaxoxox ja mam we wtorek
)
37.3 to może być zwykla temperatura ciazowa, gdyz teraz mamy ja srednio podwyzszona do 37.5.
Mi gin pozwolil brac paracetamol/apap i powiedzial tez, ze w przypadku temperatury od 38.5.
Ja bralam od 38, bo i tak dobijalam do 40 i nic nie pomagalo:/
EwelKa wielka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ja też wczoraj wzięłam apap żeby zdrzemnąć się chociaż chwilę w nocy. Tak strasznie boli mnie ząb, że chyba mi na całą głowę promieniuje. Trzymajcie kciuki żeby mnie dziś dentystka przyjęła

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty
Ursa lubi tę wiadomość

-
Witam nowe mamusie !
Mysle , ze juz pobilismy rekord liczebnosci zaciazonych
Malgo86 ,aagatkaa trzymam kciki za wizyte i jestem pewna , ze wyjdziecie z niej najszczesliwsze
aniacicha nie wychodz dzisiaj z wyrka i pij cos z miodem i cytryna i bedzie dobrze . A paracetamol to chyba jedyny lek przeciwboloy i przecowgoraczkowy dozwolony w ciazy . Smialo wez
A ja wstalam dzisiaj w formie i mam duzo planow .
Zaraz ide prasowac , a potem musze przygotowac obiad rodzinie -dzis kopytka .
Potem praca , lyzwy i sprzatanie . Mam nadzieje , ze dotrwam do wieczora .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:46
Bunia86, Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie siać paniki!

Lojkalojka chciałabym mieć tyle enegrii.. Podziel się
ja to bym tylko leżała w ogóle siły nie mam. Do tego od wczoraj ból gardła i głowy
Z tego wszystkiego mdłości mi aż tak nie przeszkadzają przynajmniej

*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
A ja wzięłam przedwczoraj 2 apapy w dostępie 4 h nie pomogly, wczoraj wzielam 1 rano czułam się fatalnie więc stwierdziĺam ze wezmę na noc 2 tabl na raz i pomogły! Dziś czuję się o niebo lepiej gorączki nie ma! i w końcu mogę normalnie kaszleć bez okropnego bólu oskrzeli. Ale ostatnie 2 dni to była tragedia!! Nigdy tak źle się nie czułam. Teraz tylko martwię się bo wyczytałam ze kaszel w ciazy powoduje skurcze macicy to prawda?
-
Buffy ja mam cały czas jakieś kłucia. Miałam jeden nawet takie 2 dni gdzie bolała mnie prawa strona tak że się nie mogłam wyprostować. Wydaje mi sie że to normalne, wszystko się tam rozciaga przecież
Misi@, agania lubią tę wiadomość

nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/link]