Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymajcie kciuki za moją fasolke o 9. Chcę zobaczyć już niunie z pikającym serduszkiem. Trochę się denerwuje, chociaż wszystko będzie dobrze.
paula1, Blondik, Natka88, Bunia86, Ursa, EwelKa wielka, Bree, Katarzyna87, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Zajsonek gratulacje
A co do jedzenia, to ja bym ostatnio jadła tylko kanapki z pasztetem (własnej roboty, dostałam od szwagierki), musztardą i ogórkiem kiszonym
Od rana czuje się nawet dobrze, ale po popołudniu jak wracam z pracy to już trochę mi gorzej, ale ogólnie spoko.
Cieszę, się że jestem w ciąży, maleństwo rośnie i staram się być dobrej myśliWeszłam dzisiaj w 11 tydz. (wg BBF) - na początku mi się dłużyło, a teraz te tyg lecą tak jakoś szybko.
malgo trzymam mocno kciuki, nie denerwuj się i na pewno zobaczysz
Miłego dniaJa uciekam do pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 06:29
Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Malgo będę mocno trzymać, trzymajcie tez za moja o 13:30, albo dzisiaj znowu mój świat runie, albo poczuje, w końcu, ze jestem w ciąży.
Chyba mnie zaraziłyście obudziłam sie z katarem i boje się wstac, bo chce mi się zwymiotowaćBlondik, Lili30, Ursa lubią tę wiadomość
-
Aniqcicha, jest taka seria na przeziębienie dla kobiet w ciąży. Ja jak bylam chora w ciąży, to mi pozwolono brać 4apapy dziennie, goraczka jest większym zagrożeniem, niż lek. Jak bylam w ciąży, miałam takie migreny, ze nie miałam co brać, a mdlalam z bolu i potrafilam brać nawet 4-6dziennie. Gabi jest zdrowa
-
Małgo trzymma kciuki i czekam na wieści
Agatka za Twoja wizyte również
Dziewczyny no stressBędzie dobrze
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
aniacicha wrote:Aagatkaa1984 skoro tak mówisz to jednak wezne ten apap dziś gorączkę mam 37,3 a wczoraj 38 akurat teraz musiało się to przyplątać
melenaxoxox ja mam we wtorek)
37.3 to może być zwykla temperatura ciazowa, gdyz teraz mamy ja srednio podwyzszona do 37.5.
Mi gin pozwolil brac paracetamol/apap i powiedzial tez, ze w przypadku temperatury od 38.5.
Ja bralam od 38, bo i tak dobijalam do 40 i nic nie pomagalo:/
EwelKa wielka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ja też wczoraj wzięłam apap żeby zdrzemnąć się chociaż chwilę w nocy. Tak strasznie boli mnie ząb, że chyba mi na całą głowę promieniuje. Trzymajcie kciuki żeby mnie dziś dentystka przyjęła
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizytyUrsa lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie !
Mysle , ze juz pobilismy rekord liczebnosci zaciazonych
Malgo86 ,aagatkaa trzymam kciki za wizyte i jestem pewna , ze wyjdziecie z niej najszczesliwsze
aniacicha nie wychodz dzisiaj z wyrka i pij cos z miodem i cytryna i bedzie dobrze . A paracetamol to chyba jedyny lek przeciwboloy i przecowgoraczkowy dozwolony w ciazy . Smialo wez
A ja wstalam dzisiaj w formie i mam duzo planow .
Zaraz ide prasowac , a potem musze przygotowac obiad rodzinie -dzis kopytka .
Potem praca , lyzwy i sprzatanie . Mam nadzieje , ze dotrwam do wieczora .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:46
Bunia86, Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie siać paniki!
Lojkalojka chciałabym mieć tyle enegrii.. Podziel sięja to bym tylko leżała w ogóle siły nie mam. Do tego od wczoraj ból gardła i głowy
Z tego wszystkiego mdłości mi aż tak nie przeszkadzają przynajmniej
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
A ja wzięłam przedwczoraj 2 apapy w dostępie 4 h nie pomogly, wczoraj wzielam 1 rano czułam się fatalnie więc stwierdziĺam ze wezmę na noc 2 tabl na raz i pomogły! Dziś czuję się o niebo lepiej gorączki nie ma! i w końcu mogę normalnie kaszleć bez okropnego bólu oskrzeli. Ale ostatnie 2 dni to była tragedia!! Nigdy tak źle się nie czułam. Teraz tylko martwię się bo wyczytałam ze kaszel w ciazy powoduje skurcze macicy to prawda?
-
Buffy ja mam cały czas jakieś kłucia. Miałam jeden nawet takie 2 dni gdzie bolała mnie prawa strona tak że się nie mogłam wyprostować. Wydaje mi sie że to normalne, wszystko się tam rozciaga przecież
Misi@, agania lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny