Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem z Łodzi, koncze w tym roku 21 lat a staralismy się 2 lata Póki co dalej nie mogę oswoić się z myślą że się udało i strasznie się denerwuje że cos będzie nie tak, mam za sobą jedno poronienie ale staram się myśleć pozytywnie. Jestem po pierwszej wizycie i widzieliśmy już malenstwo z pięknie bijącym serduszkiem
adrenalina, Rutelka, Blu, vella, Limerikowo, Visenna, kehlana_miyu, LillaMy, Ola_85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dea28 wrote:No właśnie wróciłam z miasta bo byłam sie przejść by ochłonąć...
BĘDĘ MIEĆ BLIŹNIAKI!!!!! SĄ DWA SERDUSZKA!!!
fotka w suwaczku mają 3,1mm i 3,2mm
Dea gratuluję i cichutko witam w klubie Ja mam nadzieje zobaczyc 2 ❤ w środę, wierzę, że wszystko jest ok Ale czad
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Jestem z Łodzi, koncze w tym roku 21 lat a staralismy się 2 lata Póki co dalej nie mogę oswoić się z myślą że się udało i strasznie się denerwuje że cos będzie nie tak, mam za sobą jedno poronienie ale staram się myśleć pozytywnie. Jestem po pierwszej wizycie i widzieliśmy już malenstwo z pięknie bijącym serduszkiem
O, wreszcie ktoś poza mną z Łodzi! Witaj Madziuszka!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
angelstw wrote:Ja miałam mieć @ tydzień temu, więc już powinno być od 3-4 dni po @. Zmienił się kolor jest tego więcej, jest ciągnące czerwone już nie różowe, mam wrażenie że brzuch zaczyna boleć, ale już sama nawet nie potrafię określić tego...
Angelstw, przytulam i mam nadzieję, że jednak nie wszystko jeszcze stracone. Wiem, jak to boli
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Chyba też dwujajowe, bo ja tez byłam stymulowana, tyle że zastrzykami i na monitoringu byly 2 pęcherzyki, więc była szansa, że wyprodukowalam 2 jajeczka. Życzę Ci parki i końca produkcji - sobie zresztą również A jak sie czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:44
-
Dziewczynki ledwo Was nadrobiłam z czytaniem..
Lu.iza nie martw się ja miałam plamienia ostatnio koloru brązowego,byłam u lekarza i wszystko było w porządku,dostałam duphaston chyba też dla spokoju..Nie martw się plamienia a jeszcze w pierwszych tygodniach zdarzaja się bardzo często
Xaxa tak jak piszą dziewczyny bierz lekarstwa i głowa do góry wszystko bedzie dobrze. Trzymam zacisnięte kciuki za fasolke
angelstw trzymaj się kochana i nie poddawaj.Musi byc dobrze .Rowniez trzymam kciuki za fasolke
visenna gratuluje pikajacego serduszka moja wizyta w czwartek mam nadzieje ze tez bede mogła ujrzeć serduszko
Anulka 1978 gratuluje fasolki,fajnie czytać tak miłe posty
Dea28 blizniaki suuuper,raz a porzadnie hehe. Gratuluje podwojnie
Marti_88 co do pracy ja jestem na zwolnieniu od tygodnia,prace mam o tyle ciezka ze po częsci jest fizyczna pozatym musze wyrabiać cele które firma narzuca ,a tylko nie wykonaj celu to.... pranie mózgu tak wiec poszlam na zwolnienie i chwili sie nie zastanawiałam,straciłam 2 ciąże własnie w tej firmie i nie chce tego przezywac po raz kolejny...tak wiec jak czujesz sie zle w pracy czy poprostu sie meczysz pomysl o sobie i o fasolce,ze to Wam ma byc teraz dobrze i komfortowo. Trzymaj sie.
Dea28, lu.iza lubią tę wiadomość