Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie nowe serduszka i ich mamy
Ja jutro o 16 mam wizytę u gin , trzymajcie kciuki zeby było wszystko dobrze chce znow zobaczyć ten piekny widok pikajacego serduszka !!! Coraz bliżej wizyty a ja mam coraz większy stres ...Rutelka, Visenna, Dea28 lubią tę wiadomość
16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
tajemniczazolza wrote:Hej dziewczyny
Macie może jakieś sposoby jak radzić sobie ze stresem? Przede mną chyba najbardziej stresujące tygodnie i strasznie się martwię czy nic się dziecku nie stanie. Nawet zestresowałam się głupią rozmową dzisiaj - dość ważną
Ja sobie zawsze mowię ze szkoda nerwów bo nie mam i tak wpływu na pewne sprawy i bedzie co ma byc , a jeśli chodzi o prace , praca nie jest najważniejsza i nie ma sensu sie dla niej stresować i zabijać za wszelka cenę , łatwo sie mówi ale tak jest praca nigdy nie wynagrodzi nam zdrowia straconego przez stres, tak wiec NO STRESS jak to mówią na Cape Verdetajemniczazolza, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
witajcie jestem nowa mogę dołączyć do Was jestem w 5t5d ciazy pierwsza wizyte u lekarza mam 8 marca moja połozna z którą rozmawiałam i która mnie rejestrowałą do lekarza mówiła że to bedzie 8 tc i to jest akurat mówiłam jej że pierwszą ciąze poroniłam w 6tc druga była zagrożona i teraz sie boje czy wszystko bedzie ok a ona mi powiedziała że jak ma sie utrzymać i ma być dobrze to bedzie że nie ma sensu sprawdzać co chwile czy beta rośnie czy robić usg co dziennie powiedziała mi że mamy dac zarodkowi zadomowić się a bedzie wszystko ok kobiety za szybko by chciały wiedzieć robia testy bety a potem płacz bo 2-3 dni po terminie @ jest krwawienie ja czekałam tydzień i dopiero zrobiłam test wyszły blade kreseczki teraz zrobie test znowu w niedzielę powinny byc już wyraźne
LillaMy, Blu, anulka1978, Auro, Limerikowo, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Evee wrote:Ja sobie zawsze mowię ze szkoda nerwów bo nie mam i tak wpływu na pewne sprawy i bedzie co ma byc , a jeśli chodzi o prace , praca nie jest najważniejsza i nie ma sensu sie dla niej stresować i zabijać za wszelka cenę , łatwo sie mówi ale tak jest praca nigdy nie wynagrodzi nam zdrowia straconego przez stres, tak wiec NO STRESS jak to mówią na Cape Verde
Moja promotorka od roku się nade mną pastwi, jutro mam z nią spotkanie sam na sam, chyba już ostatnie takie...Evee lubi tę wiadomość
-
tajemniczazolza wrote:Kochana to nie praca - to moja obrona.
Moja promotorka od roku się nade mną pastwi, jutro mam z nią spotkanie sam na sam, chyba już ostatnie takie...
Ahaha to tym bardziej , obrona to formalność powodzenia , a jak Cie bedzie męczyć to powiedz ze jesteś w odmiennym stanie i zeby dała sobie na wstrzymanie kobitatajemniczazolza, Visenna, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Wysokie igg świadczy ze przechodziłas juz tocoplazmoze. Ja miałam ok 600 i lekarz kazał zrobić awidnosc zeby sprawdzić czy to stare zakażenie. Było stare. Teraz miałam skierowanie na igg od innego lekarza i wynik był ok 40. Nie wiem czemu tak spadł.
Nie stresuj sie. Jesli igm ujemne to jest okLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Evee wrote:Ahaha to tym bardziej , obrona to formalność powodzenia , a jak Cie bedzie męczyć to powiedz ze jesteś w odmiennym stanie i zeby dała sobie na wstrzymanie kobita
Dzisiaj do niej dzwoniłam i pytałam o godzinę spotkania, to zarezerwowała już dla mnie prawie 3 godziny
Jak ja wytrzymam jej ględzenie, to będzie cud - kobieta jest nieobliczalna i zmienia zdanie co 5 sekund.
Jeszcze jak mnie tam siódme poty obleją... -
Evee wrote:Witam wszystkie nowe serduszka i ich mamy
Ja jutro o 16 mam wizytę u gin , trzymajcie kciuki zeby było wszystko dobrze chce znow zobaczyć ten piekny widok pikajacego serduszka !!! Coraz bliżej wizyty a ja mam coraz większy stres ...
Niemoge sie doczekać a jednocześnie bardzo sie boje. -
Witam nowe dziewczyny
pielęgniarka jeszcze jest czas ja zapisałam się na usg 10.03 żeby się nie stresować mam jeszcze usg 26.02 ale to żeby sprawdzić macie i jajniki, zlecone juz 2 msc temu nie wiem czy lekarz mi wtedy coś powie bo to nie mój gin tylko lekarz który robi wszystkie usg w naszej przychodni.
Odebrałam wyniki wczorajszej bety - 294,6 to dobry chyba wynik hmm? jutro lecę powtórzyć
-
Sylwia_i_Niki wrote:Witam nowe dziewczyny
pielęgniarka jeszcze jest czas ja zapisałam się na usg 10.03 żeby się nie stresować mam jeszcze usg 26.02 ale to żeby sprawdzić macie i jajniki, zlecone juz 2 msc temu nie wiem czy lekarz mi wtedy coś powie bo to nie mój gin tylko lekarz który robi wszystkie usg w naszej przychodni.
Odebrałam wyniki wczorajszej bety - 294,6 to dobry chyba wynik hmm? jutro lecę powtórzyć -
adrenalina wrote:I ja tez jutro wizyta o tej porze
Niemoge sie doczekać a jednocześnie bardzo sie boje.
To będę trzymać kciuki i za Twoja wizytę !adrenalina lubi tę wiadomość
-
tajemnicza na pewno sobie poradzisz ^^ pomyśl czy czasem nie będzie jeszcze gorzej jak powiesz, że jesteś w ciąży, ludzie są różni i akurat tej Pani może się to nie podobać.
trzymam kciuki za wizyty jutro dziewczyny!tajemniczazolza lubi tę wiadomość
-
szynszyl wrote:tajemnicza na pewno sobie poradzisz ^^ pomyśl czy czasem nie będzie jeszcze gorzej jak powiesz, że jesteś w ciąży, ludzie są różni i akurat tej Pani może się to nie podobać.
trzymam kciuki za wizyty jutro dziewczyny!
Miałam koleżankę w grupie w ciąży (już urodziła chłopca) to trzymała ją 10 minut nie więcej, byle tylko dziecku nie zaszkodzić.
To zależy od nastroju, ale pewnie będę grała twardą -
tajemnicza ja w pierwszej ciąży nie robiłam, teraz lekarz powiedział żeby robić to robie :p
A jak będzie dobry wynik drugi to ile mniej stresu u mnie na testach ledwo 2 kreskę widać a beta 294 :p
ja wzięłam dziekanke na 3 roku i juz nie wróciłam studia były moim hobby ale nie wyobrażam sobie calodniowego rozstania z córką wiec nie wróciłam a myślałam że nie będę miała z tym problemu ale jestem szczęśliwa i może kiedyś tam kiedyś teraz mam inne priorytety -
nick nieaktualny
-
Sylwia_i_Niki wrote:tajemnicza ja w pierwszej ciąży nie robiłam, teraz lekarz powiedział żeby robić to robie :p
A jak będzie dobry wynik drugi to ile mniej stresu u mnie na testach ledwo 2 kreskę widać a beta 294 :p
ja wzięłam dziekanke na 3 roku i juz nie wróciłam studia były moim hobby ale nie wyobrażam sobie calodniowego rozstania z córką wiec nie wróciłam a myślałam że nie będę miała z tym problemu ale jestem szczęśliwa i może kiedyś tam kiedyś teraz mam inne priorytety
A robiłaś testy z różnych firm? -
Rutelka wrote:Evvelina witaj, wpisałam Cię na listę, jest na 140 stronie.
Tak czytam nasz wątek i dużo tu o porodach. Ja się nie odzywam, bo jestem ciemna masa w tym temacie. To moja pierwsza ciąża. Porodu się boję, ale jeszcze o nim nie myślę. Mam nadzieję, że urodzę łatwo i szybko (nadzieję trzeba mieć).Rutelka, Visenna lubią tę wiadomość