Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No i mamy pierwszą zaciążoną Która następna? Która się stara? U mnie na taką "wpadkę" nie ma co liczyć, bo jeszcze mi @ nie wróciła. Zresztą, czy jest jeszcze któraś bez @, czy tylko ja?
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez jeszcze nie ma już zastanawiałam się ostatnio właśnie czy nie zostałam ostatnia ale widzę ze chyba wszystkie które kp to nie maja, tez raczej dużo jeszcze karmię. 3 razy dziennie + ile razy jej się zachce w nocy.
Właśnie myslam nad tym jak to będzie jak zdecydujemy się już na jakieś starania pewnie każe mi ja odstawić żeby uregulować hormony, i pewnie przez to te nasze starania się odwleka a chciała bym żeby miedzy dziećmi było max 3 lata. Zreszta chciała bym do moich 35 urodzin mieć już 3 dzieci ale to chyba nie możliwe bo w takim razie mam 5 lat na jeszcze 2 dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 22:45
-
Moja wróciła już dawno, bo 3 miesiące po porodzie. W dzień karmię co najmniej 3 razy, już nie wspominając ile razy w nocy. Zazdroszczę Wam dziewczyny, ale ja nie chcę mieć już więcej dzieci. Życie jest przewrotne.
Odeta, gratulacje i zdrówka dla Was.
Zuzia, fajnie, że się odezwałaś. -
Zuzia, ale się cieszę, wiedziałam, że się wszystko ułoży
Ej, ja też chcę ciążę! ale tak jak ChicChic od października wracam do pracy na rok. Tylko z tymi staraniami to za wcześnie nie wystartuję, bo jak zaskoczy za pierwszym razem jak ostatnio to znowu będę mieć umowę do dnia porodu 😂
Ja mam teraz coś, co chyba jest okresem, ale trochę nie ogarniam. Biorę limetic, a już ponad tydzień mam jakieś dziwne krwawienia, muszę iść do gina chyba.
I muszę się pochwalić. Mamy za sobą pierwszą przespaną noc. 9 miesięcy na to czekałam i się doczekałam ☺ ale jedna jaskółka wiosny nie czyni, więc jeszcze się nie cieszę haha.
www.zcukremalbowcale.com -
Zuzia cudowne wieści. Trzymam kciuki za znalezienie swojego miejsca
Odeta gratuluje ! Zdrówka dużo życzę
Ja nie kupuje kaszek smakowyc gotowych tzn tych bobovita czy nestle, bo zrobiłam zapas z helpy i holle, sama dodaje jakieś owoce. Ale bez cukru bez problemu bym kupiła
Ja kp i tez nadal nie mam okresu. Kilka razy miałam takie uczucie jakby przed, ale nic się nie pojawilo.
Co do starań to ja narazie nie chce. Dopiero za rok pewnie zaczniemy się starać, mino wszystko bardzo chce żeby Julka miała rodzeństwo. Ale jakbym dała zielone światło mojemu M to on chętny jak najbardziej.
Czy wasze dzieci tez się tak rzucają w trakcie snu? Po całym łóżku latała, wstawała bujala się i znowu spała, różne pozycje. Ja nie wiem może przez to raczkowanie. W ogole to ona potrafi raczkować, zrobi spokojnie kilka kroków, ale cwaniara woli pełzać bo to jej szybciej idzie, no i wszędzie się wspina, co mnie przyprawia o zawał.
-
1Malinka1 wrote:Czy wasze dzieci tez się tak rzucają w trakcie snu? Po całym łóżku latała, wstawała bujala się i znowu spała, różne pozycje. Ja nie wiem może przez to raczkowanie. W ogole to ona potrafi raczkować, zrobi spokojnie kilka kroków, ale cwaniara woli pełzać bo to jej szybciej idzie, no i wszędzie się wspina, co mnie przyprawia o zawał.
1Malinka1 lubi tę wiadomość
-
Zuza ! Super , wróciłaś !
Dziewczyny kp i brak okresu nijak się ma do braku drugiej ciąży właśnie w taki sposób brat i bratowa doczekali się trzeciego dziecka ( upragnionego syna ) środkowa latorośl miała trochę ponad 9 miesięcy . Bratowa dalej karmila piersią, nie miała okresu i mimo to zaszła w ciąże także jeśli nie planujecie radzę uważać a jak planujecie to kciuki za powodzenie
Ja wyspana , dziecko znowu śpi całe noce i do tego doszedł update młody tak się rozgadał głoskami , ze jesteśmy w szoku !
Jest bababa i mamama i dzia , keke gada jak najęty , do tego czasem drze się i piszczy na całe gardło aż uszy więdną no i zauwazylam , ze coraz więcej rozumie . Jak mówię ,żeby poszukał smoczka to wie o co mi chodzi szuka znajduje i się cieszy tak samo z niektórymi zabawkami np z piłeczka . Taki z niego cwaniak ze hej !
No i dziś kończy 9 miechow ! Jak to leci !!1Malinka1 lubi tę wiadomość
-
Moja M wazy tez coś koło 9 kg i ubranka w zależności od firm nosi 74/80.
Dziś na obiadek dla małej zrobiłam klopsiki z mielonej piersi z indyka, ziemniaczki i ogórka starałam na tarce o średnich oczkach z jogurtem naturalnym. Tak wcinala ze aż jej się uszy trzęsły, a na koniec zajadała się mizeryjka tak jej smakowała 😊
Resztę mięsa doprawilam to i my sobie pojedliśmy zdrowo
Marcelinka pełza i wstaje, na raczkowanie jest chyba jeszcze za leniwa
Etap kleszczowania i mamozy trwa u nas w najlepsze 😖
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
Muszę sie pochwalić
Kubus nie raczkuje, nie pełza, nie siada.... ale od tygodnia jesteśmy bez smoczka
Było roznie, czasem wieczorem musi zagryźć ucho krolika, czasem na drzemkę musi pokwilić ale generalnie całkiem spoko.Gewalia, Zuuziaaaa, Katiuszaaaa lubią tę wiadomość
-
Justynuszek, super to kolejny "odsmoczkowany"🤗🤗 My już ponad dwa tygodnie jesteśmy bez smoczka, mały już o nim zapomniał. Jest bez niego duzo wygodniej, nie trzeba o nim pamiętać jak gdzieś wychodzimy, zamiast tego ma gryzaczek przyczepiony do wozeczka i korzysta w razie potrzeby🙂
-
To moje priorytety absolutnie się zmieniły i obecnie nie mam zamiaru patrzeć na prace tylko jeśli dowiem się ze możemy się już starać to tak zrobię nie chce znowu czekać tak jak z staraniami teraz, mam fajna prace ale stwierdziłam ze to tylko praca i nikt tam się nie przejmuje mną tak jak ja nimi. Czy któraś z was tez wraca do pracy tylko na cześć etatu ?
Te z was które maja bidon z canpolu ( ten z obciaznikiem ) czy tez wam się leje ? Przecieka ? Chyba muszę zareklamować ale nie pamietam czy on miał nie przeciekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 10:50