Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajka gratulacje to szybciutko to poszło:-)jak się czujecie,?
Megss ja mam 3 lata przerwy od cc więc dużo chociaż ciągle coś mnie tam ciągnęło i pobolewalo dlatego niechce cc bo wiem jak ciężko później dojść do siebie..
Ja dziewczyny po tym ogrodzie padlam nic mnie nie boli tylko mi nogi odmówiły posłuszeństwa i nie mam siły nimi ruszać..Bajka111 lubi tę wiadomość
-
Karo_Wi wrote:To jest właśnie 4 trymestr Buko
U mnie podobnie, w ciągu dnia Kinga najlepiej spi albo na spacerze/na zewnątrz w wózku albo na mnie.
-
edka85 wrote:Mój też na spacerze usypia jak kamień. Nawet jak już wrócimy do domu, to nadal śpi. Mogę wtedy wreszcie coś porobić.
U nas tak samo. Nawet fakt przespania godziny jedzenia jej nie rusza. Tylko potem jest raban na całe mieszkanieNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Natka- wczoraj w dzień mnie lekko ćmilo, a wieczorem jeszcze raz mnie siekło, dostałam dreszczy, oslablam mocno, zaczął mnie bolec brzuch, nudności i biegunka. O 1 w nocy ledwo się zwlokłam do dziecka, ale po karmieniu przeszło jak ręką odjął. Niestety, ból wrócił po 2 karmieniu i paracetamol nie pomógł, z godziny na godzinę było gorzej. Zadzwoniłam do położnej i kazała mi przyjąć 2xapap i nospę i jeśli to nie pomoże, to wtedy jechac do szpitala. Bo jak jest tylko ból brzucha, bez mocnego/innego krwawienia, to nie jest to problem z łożyskiem. Tak zrobiłam, przeszło po około 30 minutach i od tamtej pory odsypiałam, bo mąż zabrał dziecko do tesciow. Mam nadzieje, ze ból nie wróci.
Megss fajna ta lampka -
Bajka gratulacje
Karo wi czyli wychodzi na to że tak boli Cię obkurczająca się macica? Nie wiem czy przy takim bólu to jest realne, ale bardzo dobrze działa leżenie na brzuchu, a pod i nad piersi robi się rulon z ręcznika albo poduszki, żeby ich nie ugniatać. Mam nadzieję, że Ci to przejdzie jak najszybciej.Bajka111 lubi tę wiadomość
-
Na to wyglada, chociaz ból jest w okolicy lewego jajnika. Pamietam, że w czasie ciąży brzuch twardniał mi tylko po prawej stronie (wyglądało to tak jakby dziecko się wypięło), a po porodzie, jak dostałam skurczu to miałam twardą kulkę wielkości piłki do tenisa, na wysokości prawego jajnika. Wtedy byłam w stanie to wytrzymać, a teraz chodziłam zgięta w pół. Wcześniej bok jak na okres, a teraz ból jakby mi ktoś wiercił dziurę w brzuchu.
-
Bajka gratulacje
Monika na opakowaniach zwykle podają 2h, jeśli dziecko piło to do wylania... Tyle teorii, u nas stoi rozrobione całą noc, wylewamy takie które stało ponad 8h (temp w mieszkaniu 22stopnie). Latem natomiast się warzy więc rozrabiamy na bieżąco, w ciągu dnia też na bieżąco. Wiktorii nigdy nic nie było po takim ustanym mleku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 21:22
Flavia, Bajka111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś tez ma problem z pieluchami dada ?
Do tej pory miałam jedynki pampers ... dziś na próbę kupiłam jedynki premium dada i nie dość , ze młody zalewa się bokiem a w pampersach tego nie było to jeszcze ma czerwone nóżkia wszyscy je tak polecali ... różnica w cenie ogromna ... hm