Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Didi przyjdzie taki czss że będziesz bardzo miło wspominać te delikatne musniecia u mnie teraz jet czasem taka bitwa w brzuchu że zastanawiam się poważnie co one tam robią ?
Czarnulka w Twoim przypadku łożysko chyba tylko jedno wspólne. U mnie 2k2o wie każdy ma osobno , jedno na przedniej ścianie , drugie na tylnej
Czarnulka na pewno błąd pomiaru. Nie ma innej opcji zobaczysz że na wizycie w klinice lekarz Cie uspokoi
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ja tez bardziej czuje chlopca ktory jest wyzej,dziewczynka jest nisko i tez ma lozysko na przedniej scianie wiec troche slabiej, chociaz jak zacznie kopac to czuje prawie w pochwie ?? takie dziwne uczucie ;p
co to dopiero za pare tygodni bedzie :pWeruś9110 -
triss wrote:Didi przyjdzie taki czss że będziesz bardzo miło wspominać te delikatne musniecia u mnie teraz jet czasem taka bitwa w brzuchu że zastanawiam się poważnie co one tam robią ?
Czarnulka w Twoim przypadku łożysko chyba tylko jedno wspólne. U mnie 2k2o wie każdy ma osobno , jedno na przedniej ścianie , drugie na tylnej
Czarnulka na pewno błąd pomiaru. Nie ma innej opcji zobaczysz że na wizycie w klinice lekarz Cie uspokoitriss lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Weruś9110 wrote:Ja tez bardziej czuje chlopca ktory jest wyzej,dziewczynka jest nisko i tez ma lozysko na przedniej scianie wiec troche slabiej, chociaz jak zacznie kopac to czuje prawie w pochwie ?? takie dziwne uczucie ;p
co to dopiero za pare tygodni bedzie :p27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Ale jåk to jest z łozyskiem na przedniej ścianie to jeden ma a drugi nie?? Bo ja mam ciąże jedno lozyskowa i właśnie łożysko na przedniej ścianie
Ja mam tak jak Triss, 2k2o, jedno łożysko na przedniej, drugie na tylnej ścianie. Więc w sumie nie wiem, jak to jest z jednym łożyskiem. Czarnulka, a masz możliwość zrobienia ktg? Można jje wykonywać od 26 tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 15:36
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Witajcie córeczki! 5.10.2018 -
Sun2017 wrote:Ja mam tak jak Triss, 2k2o, jedno łożysko na przedniej, drugie na tylnej ścianie. Więc w sumie nie wiem, jak to jest z jednym łożyskiem. Czarnulka, a masz możliwość zrobienia ktg? Można jje wykonywać od 26 tygodnia.
triss lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Meg85 wrote:Sun, ja mislam 1k2o ale miałam łożysko w dnie macicy (czyli pod przeponą). Jedno dziecko fikało i lało mnie równo a drugie było spokojne
Ja się ostatnio na usg dowiedziałam, źe moja "mniejsza" już drugi raz zmieniła ułożenie - z główką do góry, na główką w dół i z powrotem, więc fikała bardziej niż większa, a ja nie czułam nic specjalnegoWitajcie córeczki! 5.10.2018 -
Sun2017 wrote:Ja się ostatnio na usg dowiedziałam, źe moja "mniejsza" już drugi raz zmieniła ułożenie - z główką do góry, na główką w dół i z powrotem, więc fikała bardziej niż większa, a ja nie czułam nic specjalnego
Sun2017 lubi tę wiadomość
-
Sun ha też biorę megneB6 max od samego początku 3xdziennie ale o odstąpieniu doktor mi nic nie mówiła.myślę,ze większość z nas będzie miała cc,więc odstawienie nie ma jakiegoś większego znaczenia.podobnie jest też z luteiną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 08:53
Sun2017 lubi tę wiadomość
-
Czyżby dopadły mnie dziwne dolegliwości ciążowe? Od 2dni bolą mnie stawy w dłoniach, jak zaciskam pięści to to czuje. Nie mam dretwienia ale czuje ból palców. Opuchnieta jakoś nie jestem... Olać sprawę czy co?szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Buuu nie fajnie. Oczywiście NET podpowiada same straszne rzeczy... Nie przeoczyć wysokiego ciśnienia, zatrucie ciazowe, stan przedrzucawkowy... Oł szit!
W pojedynczej ciąży pewnie tak, ja spuchnięta chodziłam około miesiąc a ręce bolały mnie około 3 miesiące (najbardziej rano po spaniu). Nasze organizmy są przeciążone podwójnie. Podwyższone tętno jest normalne bo serce pompuje tyle krwi by wyżywić dwa "pasożyty" nie wkręcaj sobie nic i nie odwiedzaj wujka Google za częstoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 10:38
didi31, Angela* lubią tę wiadomość