Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypekinka82 wrote:No widzicie
Wystarczy wejść na profil mojego faceta
... hahaha Monia ..Daria okazała się większym szpiegiem
Hehe mam nadzieje, ze nie masz tego za zle.. Ale z reguly faceci szybko dodaja zdjecia swoich malenkich pociechpekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pekinka slodziak ten twoj maluch !!!!! ale do tatusia podobny hehehe!
hehe moj maz jest udany ma dyzur na karetce i byl w spzitalu gdzie bede rodzic i wyczail jakie lekarze dyzuruja na weekend hehe i mi dzwoni a ja mu na to ja sie na porodowke nie wybieram tylko na impreze hehehe
a jutro chyba auto jedziemy zobaczyc nowe przydałby sie wieksze hehe
corke pszczoła urzadlila ehh bidulka itez w stope jak mnie
dobra ja sie szykuje na 17 do kosciola na msze za brata i bratowa a potem na dżampreza hehe (wyżerka ) zrobie smaka wam hehepekinka82 lubi tę wiadomość
-
Aggie musisz bardziej się przyłożyć do szpiegowania na FB
Daria...ja bym miała się gniewać.... no coś TY...
Drogie ciocie..Na dniach wrzucę fotkę specjalnie dla WAS
No fakt Emil to cały tatuśRuda27, Camille87, Kajoni, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada mam...Ale mój już jest nauczony stałych godzin karmienia..A przy karmieniu cycem karmimy dziecko na żądanie , kiedy chce i ile chce ... Więc nie chcę rozwalać tego harmonogramu,a mój pokarm tez dostaje mimo karmienia z butli
Aggie, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pekinka, ja też widziałam synusia
śliczny blondasek
Oj dziewczyny, byłam w szpitalu i nie wiem co myśleć.
Adaś jest malutki, lekarz mówi, że jak na 35 tydzień. Ma niecałe 3 kg. Czop faktycznie odchodzi powoli, ale może to potrwać nawet do 7 dni. Rozwarcie na 1 cm, miałam 40 minut ktg, wyszły 2 skurcze. Powiedział, że jak chcę, to mogę zostać w szpitalu i czekać na jakąś akcję porodową, ale skoro mam blisko do szpitala, to lepiej jechać do domu i się nie stresować.
I tak Domi, pisałam już jak wyczytałam, że mamy razem terminchyba, że coś się wcześniej wykluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 16:49
Ruda27, Camille87, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpokojnie Kajoni moze wytrzymasz do piatku, niech Adas podrosnie..
Najwazniejsze zeby byl zdrowy a waga sie niw przejmuj, moj ma taka sama..
A ja przed chwila dowiedzialam sie, ze dzis niedawno zmarl dziadek mojego mezajuz mysle o pogrzebie ktory bedzie zapewne we wtorek..