Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia123, gratulacje, zaraz Cię dopiszę
Lillenka, pewnie masz rację, ten strach nie minie z czasem. Ale kiedy będę miała maleństwo przy sobie, na pewno będzie mniejszy i bardziej znośny
amela, współczuję złego samopoczucia. U mnie dobrze, ale jestem potwornie senna, dopiero co z łóżka wstałam, więc zaraz idę wszamać jakieś porządne śniadanie Z łóżka wstawaj powoli i zjedz banana zanim wstaniesz, może to coś da. Mi kręciło się rano, z głodu i zjadłam owocka- przeszło
Ruda27, więc mamy to samo. A masz możliwość porozmawiać z lekarzem i poprosić o luteinę? Nie zaszkodzi :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 13:24
amela lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
czesc dziewczyny
celia miło że jesteś. mnie też dziś brzusio boli posprzatałam trochę ale na odkurzanie dywanów już nie mam siły, poczekam może do popołudnia.
MAM WYNIK BETY!!!!
I BETA - 230,90
II BETA (po 4 dniach) -1405,10
Jest dobrze nie?Lanusia93, Muska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynezumi wrote:czesc dziewczyny
celia miło że jesteś. mnie też dziś brzusio boli posprzatałam trochę ale na odkurzanie dywanów już nie mam siły, poczekam może do popołudnia.
MAM WYNIK BETY!!!!
I BETA - 230,90
II BETA (po 4 dniach) -1405,10
Jest dobrze nie?
Pewnie że dobrze a nawet rewelacyjnie !!! gratuluję !!nezumi lubi tę wiadomość
-
amela- USG 9 grudnia (pon), termin 2 sierpnia
MMA- USG ok. 9 grudnia (pn), termin 10 sierpnia
Madzikovy- USG 10 grudnia (wt), termin nieznany
nezumi- USG 11 grudnia (śr), termin 13 sierpnia
positive- USG możliwe 11 grudnia (śr), termin 15 sierpnia
aleksa.wawa- USG 12 grudnia (czw), termin nieznany
Ruda27- USG 12 grudnia (czw), termin 6 sierpnia
Lanusia93- USG 13 grudnia (pt), termin 1 sierpnia
Niebieska- USG ok. 16 grudnia (pn), termin 10 sierpnia
Alis- USG 16 grudnia (pn), termin 8 sierpnia
Camille87- USG 17 grudnia (wt), termin 3 sierpnia
kobietka26- USG 17 grudnia (wt), termin 3 sierpnia
Inga- USG 17 grudnia (wt), termin 13 sierpnia
nadulek- USG 17 grudnia (wt), termin nieznany
kada24- USG 18 grudnia (śr), termin 16 sierpnia
Muska- USG 20 grudnia (pt), termin 7 sierpnia
Lilenka- USG jeszcze nieznane, termin 8 sierpnia
Misia1980- USG jeszcze nieznane, termin 11 sierpnia
kfeva- USG jeszcze nieznane, termin 16 sierpnia
Macca- USG jeszcze nieznane, termin nieznany
Karolcia23369- USG jeszcze nieznane, termin nieznany
Celia- USG jeszcze nieznane, termin nieznany
klaudia123- USG jeszcze nieznane, termin 12 sierpnia
Aniołek (*) 12.03.2013
Lanusia93 wrote:nezumi, świetna beta
Camille87, gratulacje, podobno mi też urosły A dla mnie to najpiękniejszy komplement na świecie
piersi? mi tez urosły, najbardziej się cieszy mąż - choć na razie ma zakaz dotykania bo bolą, ale skacze koło nich jak dziecko przed wystawą w sklepie zabawkowymLanusia93, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nezumi, skąd ja to znam? "skacze koło nich jak dziecko przed wystawą w sklepie zabawkowym "
Ktoś na forum pisał niedawno o plackach ziemniaczanych, tak mnie naszło, że dziś serwuję na obiad A Wy co smacznego przygotowujecie?Aniołek (*) 12.03.2013
mi dziś teściowa przygotowuje obiad
-
a właśnie! wasze rodziny już wiedzą?
-
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
znalazłam takie cóś, fajnie działa
kfeva sprawdziłam też twoją betą i wyszło "normal"celia, kfeva lubią tę wiadomość
-
Umnie troche lepiej zjadlam co nieco i lepiej poźniej znowu zamierzam wyjść się przewietrzyc:-)
Co do piersi to mnie tez bola i są większe, maz tez chcialby po dotykać ale bola okropnie!
U mnie wiedza tylko moi rodzice, musialam powiedzieć mamie, no i siostra z mężem wie, teściowie jeszcze nie wiedza, Narazie im nie mówimy, poczekamy jeszcze chociażby do świąt
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mnie tam nic nie boli, jak nie w ciąży zupełnie.. Dobrze, ze idę 12 XII do lekarza, bo aż się niepokoję troszkę.
U mnie wie tylko mąż i Wy
Rodzinie powiemy na święta. Trochę szybko, bo będzie to dopiero 8 tydzień, ale uznaliśmy, że święta to dobry moment. Poza tym nie chcę kręcić dlaczego nie piję alkoholu (tak jak na urodzinach).
Poza tym będę pod pozorem złego samopoczucia nie będę musiała jeść dań przygotowanych przez teściową i przesiadywać z nimi do wieczora
Swoją drogą teściowa chyba wychodzi z założenia, że kobieta w ciąży ma jakiś specjalny żołądek (niczym wiadro), bo w ostatniej ciąży ładowała mi sama na talerz kopy jedzenia, jak dla górnika, bo "teraz muszę jeść za dwoje". Masakra...
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
no ja właśnie też chce poczekać do świąt. ale i tak jakoś mnie to dziwnie stresuje. to nasze pierwsze dziecko. właściwie to pierwsze dziecko w tej lini w naszej rodzinie...
celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:My tez planujemy powiedziec na swieta choc te obawiam sie czy nie za wczesnie.. maz juz planuje juz kupic jakas whisky zeby opic..
-
nick nieaktualnyZ drugiej strony- jak w poprzedniej ciazy trafilam do szpitala i bylam tamprzez 5 dni a w koncu mialam zabieg lyzeczkowania nie bylabym w stanie ukryc tego przed rodzina czy przyjaciolmi.. w tak ciezkich chwilach mialam od nich wsparcie i nie musialam udawac ze nic sie nie stalo.. dlatego mysle jednak ze warto podzielic sie ta nowina z najblizszymi bedIe dobrze, musi byc!!
nezumi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:nezumi, skąd ja to znam? "skacze koło nich jak dziecko przed wystawą w sklepie zabawkowym "
Ktoś na forum pisał niedawno o plackach ziemniaczanych, tak mnie naszło, że dziś serwuję na obiad A Wy co smacznego przygotowujecie?
Ja mialam w planie zrobic gulasz z serduszek i zoladkow ale niestety wykupili wszystkie serduszka i zoladki w sklepie zrobilam wiec gulasz z lopatki z kazza gryczana i surowka z kiszonej kapusty zjadlam mega porcje az musialam sie polozyc i jestem SZCZESLIWA