Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do polski i jej przepisów masakra... Mąż się zastanawia czy do niemiec nie wyjechać na wykształcenie medyczne więc może się udać.. W niemczech dzieci do 12lat maja leki za darmo !!!! Moja szwagierka mieszka w dortmundzie i nie wyobraża sobie żeby wracać do pl
-
U mnie właśnie pierwsze podejrzenia ciazy były od ryby... Pojechaliśmy łowić sandacza bo był akurat sezon. Zawsze ja patrosze i filetuje ryby (praktyka z dorszami na kutrze - musiałam sie nauczyć) i przywiezlismy po sztuce ładnych okazow do domu... Ja za filetowanie....i tak mnie odrzucił smród ryby...ze wiedziałam ze cos jest na rzeczy
dokonczylam filetowanie itd ale było to nie lada wyzwanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:35
Ruda27, pekinka82, Camille87, aicha lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Nio możliwe...teraz sobie grzecznie siedzę przed komputerkiem i Was czytam, czytam i czytam
heh nie będę gadać o Polsce bo mdłości mi wrócą... A Ty nie tylko czytaj tylko tez pisz
no i odpoczywaj
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
a ja wlasnie zjadlam pierogi ruskie na obiad i odpoczywam:P Mila napewno sie odezwie po wizycie:)
jak jeszcze nie wiedzialam o ciazy to wzielo mnie strasznie na musztarde, a nigdy jej nie lubilam. normalnie slinka mi ciekla na sama mysl:PMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy, ojej dorsza to bym zjadla,uwielbiam ryby i te z morza i te z jeziora. Ale taki dorsz prosto z morza to cos pieknego...ah..
Nie wiecie czy mozemy jesc makrele wedzona ?? kiedys czytalam ze nie bardzo a ja bardzo mam ochote na taka paste z makreli..
Ja wlasnie skonczylam sprzatac i gotowac,poodkurzalam,pomylam podlogi,zrobilam pranie,umylam okno i zrobilam nalesniki. Teraz odpoczywam.
Pekinka mnie tez kluje w pachwinie,przedwczoraj mnie klulo i dzisiaj.pekinka82, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Madzia ale jak my w lato wyjezdzalismy na kuter na dorsza 2 razy w tygodniu to ...blee juz nie mogłam na rybę patrzeć
ale łowić.....cos pięknego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 16:04
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
A przed wynikiem testu pozytywnego gdzieś...z 2 tygodnie kupiliśmy łódke aby na ryby pływać ... A teraz foka na pokładzie... Ominie mnie to wszystko
ale cóż
będę jak żona rybaka czekać na brzegu na połowy
pekinka82, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Ja bym chciala mieszkac nad morzem..powietrze mi tam sluzy.
Madzikovy pewnie wczesnie sie wyjezdza na taki polow, co nie ?a ludzie sie zabijaja za takimi rybamikażdy jest miły, mamy zaprzyjaźniony juz kuter na którym pływamy.
-
nick nieaktualny
-
Hej. Jestem po.
Wszystko poszło bardzo szybko. Ale mnie bolało. Nie tyle początkowe wkłucie co moment kiedy pobierano już płyn. Widziałam dzidziolka przez chwilę . Myślałam ze lekarka zbada dziecko jeszcze raz, przyjży się czy coś się zmieniło ale nie !! powiedziała ze tylko pomierzy i znajdzie miejsce gdzie się wkłućkuźwa myślałam że inaczej to bedzie wyglądało
Oby teraz tylko nic się nie działo gorszego niż te bóle brzucha
Cały czas mam jakoś brzuch napięty i jakiś większy sie zrobił Pani dr powiedziała ze wszytko odbyło się sprawnie. Płyn pobrano i teraz czekanie na wynik. Zapłaciłam za Fisha więc mam nadzieję ze do poniedziałku wynik wstępny bedzie i będzie dobry.
Teraz mam odpoczywać . Więc tak robię.
Dzięki dziewczyny za pamięć i słowa otuchy. Na pewno bedzie dobrzeWierzę w to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 16:33
Madzikovy, Camille87, Lanusia93, Ruda27, celia, Niebieska, Kajoni, Aggie, Moni&, Magda2013, Macca, Nadia, Jus1985, amela lubią tę wiadomość