Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
marcianka1 wrote:Dziewczyny moj maz wczoraj u znajomych troche sie napił...było bardzo fajnie ..ale dlaczego to mnie boli głowa?
O coś wiem na ten temat. Jak "opijaliśmy" moją ciążę i narodziny córeczki naszych przyjaciół to ja na drugi dzień się czułam jakbym z 0.5 wypiła. Głowa bolała, suszyło , spac się chciało. -
kaarolaa wrote:Akurat dzialka jest ogrodzona dookola takze nigdzie nie wyjdzie a i jest mala ta dzialeczka wiec caly czas bede miala ich na oku. Akurat moj brat jest odpowiedzialny i jak jestem u rodzicow to on tez zajmuje sie Marcelim.
No to chyba mądrzejszy jest niz ten mój kuzyn. Ciamajda i kaleka zyciowa.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane:)
Ale od rana się naprodukowałyście
Aż ciężko Was nadrobićale się udało <jupi>
Amanina - podpisuje się całą sobą pod Twoimi słowami. Też jestem zdania, że dużo rzeczy, o ile nie większośc, jest kwestią pojmowania rzeczywistości. Niestety wybieranie wyrazów, fragmentów pod siebie aby je rozumieć jak się chce do niczego nie prowadzi.
Ja dziś pospałam baardzo długo a to dlatego, że do 2:30 czekałam aż mój wróci z pracy. teraz śniadanko i jedziemy do sklepu z pojazdami dla Synka. Obiadek mam z wczoraj (tyle sosu do spagetti zrobiłam, że może na jutro tez będzie) więc nie będę gotować
Dziewczyny cieszmy się życiem, naszymi brzuszkami bo życie wbrew pozorom jest bardzo krótkie! Zobaczcie jak czas szybko leci! Pół roku temu każda z nas oczekiwała owulacji, testowania a teraz jesteśmy w III trymestrze ciąży! Radości, Słońca i Uśmiechu dla Was!amanina, SyHa85, _cherryLady, malika89 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:No to chyba mądrzejszy jest niz ten mój kuzyn. Ciamajda i kaleka zyciowa.
Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim!
Udało nam się zorgsnizować cory roczek- łezka się w oku kręci jak ten czas zapitala. Człowiek nie może się doczekać narodzin dziecka a po narodzinach to dopiero zapieprza ten czasmonika454 bardzo dobrze napisane
_cherryLady, kaarolaa, malika89 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... Ja będę płakać! Już myślałam, że wózek dla Małego wybrany. Zakochana w Bebetto Murano a tu zabrał mnie współtwórca syna do innego sklepu i mym oczom ukazał się Coletto Florino Carbon... I mam metlik! Takie piękne są te wózki.. I taki wybór.Ciężki
ale fajne to jest...już czuję jak będę za tymi dylematami tęsknić
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Żeby nie było mi za fajnie to dostałam biegunki
. Skurcze od razu takie że biedny Kornel musi wykopywać sobie miejsce. Unikajcie Kubusia bananowego bo to chyba po tym. Biedna ja.
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:E tam waga wagą ale patrzac na zdjecie to nie wiem gdzie je masz. Ja mam 8 i tez patrzac w lustro ich nie widze wiec nie wiem skad one na wadze sie biora
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:Ech mieliśmy jechać na te targi one do 16 a my jeszcze w domu a to godzina drogi. Kurde nigdy nie jest po mojej myśli zawsze coś...
My też się nie wybraliśmy, bo akurat dziś mieliśmy się przeprowadzać. Tyle się nameczylam, żeby wszystko poskladac, a wczoraj rano pipa dzwoni, że jednak mieszkanie odwołuje... A ja w nagrodę dziś cały dzień w łóżku bo od tego wszystkiego znów mi brzuch twardnieje...
Nie ma co się smucic- Chociaż pogoda ladna, to sobie ptaszkow za oknem słucham. I oczywiście musiał mi na złość sąsiad z kosiarka wyskoczyć