Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaola89 wrote:kurczę, też bym jeszcze coś zjadła.. ale wczoraj w ciągu dnia się tak przejadłam , że wieczorem i w nocy spać nie mogłam bo wszystko mi się cofało ;/ a ogólnie nie zjadłam dużo ... koszmar
-
Hejka Mamusie! Za namowa Domi zaczynam sie udzielac
Ja to jedna z tych cicho ciemnych, wiernych i ciagle podczytujacych. Nasz termin to 23.08 i narazie nic sie nie zmienia, bedzie coreczka. Malika, czy moglabys ponownie dopisac nas do listy?
Ja chcialam zapytac, poniewaz taki watek sie jeszcze nie pojawil, czy ktoras z juz bardziej doswiadczonych mamusi (a moze sie myle i ktoras swiezynka) moze polecic sprawdzona/dobra ksiazke o laktacji? Chce zglebic troche ten temat, bo to ponoc nie do konca wcale takie hop siup. Z gory dziekuje za podpowiedziDomi793, makota lubią tę wiadomość
Asiasia
-
Asiasia wrote:Hejka Mamusie! Za namowa Domi zaczynam sie udzielac
Ja to jedna z tych cicho ciemnych, wiernych i ciagle podczytujacych. Nasz termin to 23.08 i narazie nic sie nie zmienia, bedzie coreczka. Malika, czy moglabys ponownie dopisac nas do listy?
Ja chcialam zapytac, poniewaz taki watek sie jeszcze nie pojawil, czy ktoras z juz bardziej doswiadczonych mamusi (a moze sie myle i ktoras swiezynka) moze polecic sprawdzona/dobra ksiazke o laktacji? Chce zglebic troche ten temat, bo to ponoc nie do konca wcale takie hop siup. Z gory dziekuje za podpowiedzi
Asiu no wkoncu jestes:)
Ja akurat nie znam zadnej takiej ksiazki to niepomogeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 22:01
Asiasia lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Witam się z Wami dziewczyny w 34 tc (33 +0)
Właśnie wróciłam z urodzin. Jakoś przetrwałam,choć lekko nie było, malutka cały czas mnie kopała, nie mogła wysiedziec, w sumie ja też, patrzyłam tylko na teściową kiedy idziemyszkoda ze mąż w pracy, z nim byłoby mi raźniej. Ogólnie trochę pojadlam a teraz mi się odbija, masakra nie potrzebnie jadłam kiełbasę, teraz czuję ją cały czas i cały czas mi się ona odbija
Ciężko mi na żołądku jakoś -
Też muszę coś zjeść na noc bo nie zasnę, próbowałam zamiast kawy kakao ale musiałam odstawić bo miałam już straszne zaparcia. Wczoraj się najadłam słodkiego na noc i jeszcze szklankę coli to Kornel dostał czkawki bo pewnie wody płodowe były słodkie i się opił.
kaarolaa, Asiasia lubią tę wiadomość
-
My jesteśmy właśnie w drodze do rodziców. Po drodze mąż załatwia jeszcze różne sprawy, więc zamiast godziny wszystko potrwa pewnie ze 3. Dobrze, że w dzień teochę spałam to teraz mam więcej siły
Kupiliśmy wózek, w sensie zaklepaliśmy a dokonamy transakcji po weekendzie bo nie chcieliśmy go ciągnąć do rodziców. Używka, ale tak mi się podobał że musiał być mójMąż też zaakceptował i pochwala wybór.
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/raf-pol-wozek-margaret-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i5074516247.html taki jak tutaj. Ten z białą budą w czarne groszki. Nie jest jakiś super hiper w porównaniu do tego co dziewczyny kupują, ale używany był tylko 8 miesięcy. I taki retro
A fotelik Maxi Cosi pożyczamy od siostry męża. Miałam kupować ale skoro od niej jest pewny to nie ma co kasy wydawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 23:46
-
Hej ja juz nie spie remont pelna para wczoraj przecholowalam ze sprzataniem ale musialam bo wszystko biale i bol plecow i nog nie pozwala spac poruszam sie jak babcia do tego rwa na dobre sie odezwala no i jeszcze mala mnie zarazila ale poki co tylko katar mam.Powoli jakos musze dac rade moze poprosze o pomoc tesciowa...zycze wam milej niedzieli☺
-
nick nieaktualnyDobry. My wstalismy przed 7. Takze dzisiaj nie pospalam niestety.
maz bedzie gdzies za półtorej godziny, upal niesamowity sie robi. Masakra, a do kosciola chcemy isc i jestem ciekawa czy dam rade.
Ja znalazłam ofertę z wozkiem tako moonlight ale opinie w internecie nie zachęcają.ciezko cos uzywanego i fajnego trafic. Tam pisza ze ciezka spacerowka i ze podobno sie sypie. Jeszcze z mezem pogadam...hella twoj fajny z wygladu...
-
Ja dziś wyjątkowo o 6 wstałam, miałam dziwny sen... że byłam w miejscu gdzie było wszystko białe a w rogu stały 3 malutkie pomniki, w oddali słyszałam głos mojej mamy, że z kimś rozmawia, jak straciłam 3 ciążę... i więcej nie pamiętam.
Nie lubię takich snów
Wczoraj mąż mnie tak wpienił, że się tak pokłóciliśmy, że skończyło się na moim płaczu i mocnym bólu brzucha na dole, na koniec mu powiedziałam, że taki stres jaki mi funduje może być przyczyną przedwczesnego porodu
Oj biedna NinuśMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Witajcie kochane
Ja wczoraj skorzystałam z akcji darmowego USG. Ostalam sie godzine do rejstracji ale warto było bo zobaczyłam twarz mojej Małej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/061539adacb6.jpg
Mój mąz od razu skomentował "nie wiem po kim ona ma taki nos" hahaha Jestesmy zachwyceni.
Jak ją zobaczylam na fotce to od razu wrócila mi mysl o pierwotnym imieniu Marcelina i chyba bedzie Marcelina. Męża do tego przyzwyczajam stopniowo (on woli Blanke).
Hella gratuluje zakupu wózka.
Dla pocieszenia powiem Ci, ze u nas jest plaga gołebi, walczymy jak mozemy ale nic nie dziala.Przeczytalam o tych sloikach z octem i kulkach naftalinowych-spróbuje ale bedzie ciezko bo u nas balkon leci naokolo domu i one sa wszedzie, grrr
Martynka30, paola89, Ninka0111, Asiasia, opóźniona, Penelope30, kaarolaa, makota lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
My na działce pogoda super , maź mnie wkur..... bo wczoraj sie nachlał bo przecież miał imieniny , baran jeden.
Co do gołębi to nie pomogę bo my mieszkamy w lesie i u nas nie ma ale wcześniej jak mieszkałam u moich rodziców to było od groma wron i mój syn jak sie go zapytałaś jak robi ptaszek to wolał kra kra innej odmiany niestety nie znał .
My wózek tez mamy używany od koleżanki firmy mutsy i nie wiem naprawdę czemu one są takie drogie jako nowe bo ciężkie to i wielkie .
Marzy mi sie morze albo jezioro a tu doopa w tym roku.
Martynka ale sen , masakra ja na szczęście nie mam takich co najwyżej ze maz mnie zdradza ale to jest do zniesienia wyznaje przekonanie nie ten to inny
Miłego dnia
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]