Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że nie jestem sama z tymi bólami
U mnie był czas, że wystarczyło abym postawiła stopę za bardzo do środka czy na zewnątrz i ból jak igła. Kiedyś nawet pojechaliśmy do znajomych to z kuchni do salonu skakałam na jednej nodze bo nie chciało mnie puścić. Da się przeżyć tylko najlepiej mieć ścianę w pobliżuTeraz, odpukać, takie napady zdażają się rzadko
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Tez mialam takie bole w pierwszej ciazy ale chyba jakos od 25 tygodnia, chodzilam po scianach do lazienki albo na kolanach, porod byl sn
Co do pieluch ja mam i kolorowe i biale z allegro wszystkie sa mieciutkie, uzywam glownie kolorowych bo sa sliczne po prostu
Serduszkowanie u nas roznie czasem nic przez dwa tygodnie a czasem co drugi dzien, jakos na razie nie mamy wiekszych oporow ale wiem ze z czasem sie to zmieni, ciezko sie skupic jak dzidzia wbija nozki i raczki wszedzie
Budyn i manne z sokiem tez uwielbiam ale jakos mi sie nie chce robic nigdy to czasem podjadam synkowi jak mu zrobie
MiMK lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Pogoda nie nastraja zbyt optymistycznie u mnie pada, ale dzidzia od rana dokazuje więc są powody do radości, a wczoraj podczas wieczornej rozmowy z kuzynką dostałam trzy kopniaczki i to takie że brzuch się podniósł. Pierwszy raz zaobserwowałam takie zjawiskoSyHa85, Penelope30, malika89, amanina lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja po nieprzespanej nocy zbolem ucha
wzielam juz rano krople- w I trymestrze mialam to samo i je mialam brac bo bezpieczne, wiec licze ze tym razem pomoga. A jak jutro bedzie gorzej to laryngolog
A co do cesarki- to ja coraz bardziej sie nastawiam. Boje sie o dziecko, za duzo sie nasluchalam teraz w szpitalu. Pogadam w poniedzialek o tym z moja gin.[/url]
-
Wszystkiego najlepszego drogie Kobity
Ja Wam powiem, że w drugim trymestrze wyluzowałam. I paznokcie znowu maluje, i znowu chce mi się stroić (mdłości nie przeszkadzają), czasami nawet obcas w pracy założę, i z serduszkowaniem też zdecydowanie częściejU nas to ja miałam większe opory - bałam się plamienia czy czegoś. Mąż oczywiście zachwycony nowym ciałem. Szczególnie silikonami. Cały czas mi powtarza, że nie spodziewał się, że będzie ze mnie taka laska w 5 miesiącu. Nie wiem czy się obrażać, czy rumienić ze szczęścia
hella, paola89, SyHa85, malika89, amanina, Ania_1986, Paulaaa, Asiasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego z okazji naszego dzisiejszego święta!
Dzisiaj żadnych smutków, wątpliwości i samo pozytywne myślenie!
Ja dzisiaj stanęłam na wagę a tam 2,5 kg więcej niż jeszcze w niedzielę! jestem w szoku, jak to się nagle zmieniło - brzuch też jakby troszkę bardziej widoczny. A już w czwartek wizyta i usłyszę po miesiącu tętno FasoliNo i w końcu wyznaczymy datę połówkowych
paola89, SyHa85, amanina, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dziewczyny !
Nie wiem, czy juz ktoras byla, ale chyba dzisiaj otwieram polowkoweoby sie dobrze rozpoczely i tak juz do samego konca
Friend, hella, kaarolaa, Kw14tuszek, Rudi88, SyHa85, opóźniona, Penelope30, malika89, amanina, Karo Em, Betty Boop, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
pigułka wrote:Wszystkiego najlepszego dziewczyny !
Nie wiem, czy juz ktoras byla, ale chyba dzisiaj otwieram polowkoweoby sie dobrze rozpoczely i tak juz do samego konca
Oooo....otwieramy sezon połówkowychO której godzinie wizyta?
Karo Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynajlepszego
za mna chodza nalesniki juz od kilku tygodni, ale czekam na przyjazd do mamy, brat mi zrobi, jest kucharzem i jego nalesniki sa swietne...akurat w czwartek jak przyjedziemy ma wolny dzien wiec juz mi obiecal
a dzisiaj na sniadanie jajko na miekko, zobaczymy czy mi nic nie bedzie, bo na poczatku ciazy nie moglam jesc i dzisiaj dopiero proba bedzie...
no i wg belly niby zaczynam 5 miesiaca pogoda taka paskudna, mialam is po pieczywo i mleko i dupa, leje tak ze psa z budy nie wygonisz a ja z dzieckiem tym bardziej nie pojde...
-
Dużo szczęścia, miłości i słodyczy w Dniu Kobiet Rudi wam życzy !!!!
Mój kluseczek wczoraj wieczorkiem na dobranoc dał o sobie znaćJuz teraz wiem,że to ON!
Pogoda mogłaby byc lepsza, ale krótki spacerek obowiązkowo zaliczę i mam w planach układanie w szafie i zrobienie miejsca na ciążowe ubrania, bo wyciąganie pudeł spod łózka jest średnio komfortowe.kaarolaa, pigułka, SyHa85, malika89, oLena31, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hella wrote:Dziewczyny wszystkiego dobrego z okazji naszego dzisiejszego święta!
Dzisiaj żadnych smutków, wątpliwości i samo pozytywne myślenie!
Ja dzisiaj stanęłam na wagę a tam 2,5 kg więcej niż jeszcze w niedzielę! jestem w szoku, jak to się nagle zmieniło - brzuch też jakby troszkę bardziej widoczny. A już w czwartek wizyta i usłyszę po miesiącu tętno FasoliNo i w końcu wyznaczymy datę połówkowych
najpierw szybko przybralam 2-3 kg potem pare tyg spokoj a od jakoegos miesiaca zaczrlam szybko przybierac- nie zmienilam sposobu odzywiania, wiec to chyba normalne.
Ale tez czuje, ze mam wode zatrzymana w organizmie...Nasza Marcysia jest już z nami
-
pigułka wrote:17.20. Troche sobie poczekam ;P
Łooooo matko!! Już połówkowe?
A pamietam jak czekałyśmy na serduszka a potem na prenatalne
Pigułka max do 18 czekamy na info -
U mnie 17 tydzień przywitany wymiotami, blee.
Kiedy to się wkoncu skończy.
Czasami sobie podczytuje marzec jak dziewczyny pokoleji rodzą i tak wtedy szybciej ten czas leci.
I niech się ta cholerna wiosna zacznie bo wpadnę w depreche
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]