Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No chrapanie to standard ,ale tej nocy przesadził
zrobię sobie kawusie a później do labu na badania.
Ale powiem wam,że w nocy jak się obudziłam taka strasznie wystraszona to groszek też się mocno ruszał. Stwierdził,że ktoś mu zakłóca spokojne spanie
I wpadło mi do głowy imię Kamil.
Był już Kazik, Miłosz...ss25 lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualnyBrumBrum wrote:Nikt nie zna wagi?! Halo bo ja się załamuje tutaj że mam giganta... Jest 20g większa niż synek dokładnie na tym samym etapie a ja urodziłam kolosa!!
SS ja bylam przekonana bo przeczucie i sama sobie wypatrzyłam na usg bo gin mówił mi że za wcześnie. Ale oznajmiłam mu że widzę chłopca a on stwierdził że na tą chwilę najprawdopodobniej ale to za wcześnie by orzekł na pewno
USG połówkowe to USG prenatalne II trymestru, potem po 30 tyg jest USG prenatalne III trymestru
Ja tez byłam przekonana na chłopca nie wiem czemua tu jednogłośnie dziewczynka.
O wagę dzis zapytam jak nie zapomnę! -
nick nieaktualnyawangarda wrote:No chrapanie to standard ,ale tej nocy przesadził
zrobię sobie kawusie a później do labu na badania.
Ale powiem wam,że w nocy jak się obudziłam taka strasznie wystraszona to groszek też się mocno ruszał. Stwierdził,że ktoś mu zakłóca spokojne spanie
I wpadło mi do głowy imię Kamil.
Był już Kazik, Miłosz...
Kamil to moj maz. POLECAM !
awangarda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czekam na wieści z wizyt!
Ja wstałam z bólem głowy. W ogole chodze do kosmetyczki na brwi która mam koło cukierni. Ostatni raz byłam w październiku wiec poszłam tydzien temu, nic do tej pory nie robiłam z brwiami a ona do mnie ze mam mniejsze niż wczesniej, mam rozrzedzone i prawdopodobnie mi wylatująmuszę zapytać Doktora, moze hormony lub witaminy.. włosy mi tak nie wypadają z głowy, natomiast zauważyłam ze nie muszę tak często golić nóg, mam nadzieje ze to normalka
-
nick nieaktualnyLovi89 wrote:witam wszystkie panie:D
Ja dzis wpieprzylam 4,5 paczki chyba najwiecej z was hehe a wlasnie teraz skonczylam jesc kolacje, bo tak dlugo mnie te slodkie trzymalo...
Gadua mam ten sam detektor co ty i do dzis nie wylapal tetna
SS tez mam jutro wizyte na 9:30 i tak bardzo jestem nastawiona na to ze poznam plec, bo juz mnie korca zakupy dla maluszka
a takie pytanko z innej beczki... prostownica przestala ze mna wspolpracowac i niestety czas na nowa moze polecacie jakas fajna, ktora wygladza wloski i szybko sie nagrzewa?
Na pewno nie polecam philips, skrzywiła sie po roku..
Ja lubię lokówki i inne rzeczy z babylissa, moja siostra i mama także maja z tych firm szybko sie nagrzewają i wyglądają jak nowe -
nick nieaktualnySamsa chyba muszę pogadac i zrobic badania bo czasem mam wrażenie ze na nogach tez rzadko a wczesniej wlasnie rano ogoliłam a wieczorem juz cos czułam tak jak masz teraz. Może przez to wymiotowanie w 1 trymestrze cos sie pomieszało, chyba ze hormony
-
Pewnie hormony. Każda kobieta inaczej przechodzi. Mam klientke której w ciąży i po ciąży włosy nie wypadały a siwialy i tak w wieku 30 lat ma 70% siwizny, a kolejnej włosy w ciąży się tak pogorszyły że nawet grzebuenia nie mogła wsadzić, zrobił jej się swilcowany baran a przed miała piękne włosy. Ale któraś mi też mówiła że w ciąży praktycznie nie musiała się golić.
ss25 lubi tę wiadomość
-
Sylwia witaj w klubie Ja też wstałam z ogromnym bólem głowy.
Co do golenia to masakra, bo też zarastam dosłownie po 12 godzinach, paznokcie za to zrobiły się mocniejsze i też szybko rosną.
Znowu powróciły mdłości, a przez chwilę był spokój i myślałam że odeszły na dobre.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytyss25 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach.
Padło wczoraj pytanie o wagę maleństwa- u mnie ten temat nie został poruszony.
A co do kłaczków to masakra. Ja nigdy nie miałam łatwo w tej kwestii (brunetka z ciemną karnacją) ale najbardziej denerwujące jest to, że moje włosy migrują i to w miejsca, w których wcale nie są mile widziane -
Witam dziewczynki:) powodzenia na dzisiejszych wizytach
U mnie Kamil tez mąż
Ja też szybciej zarastam niż wcześniej i mam łupież ale za to nigdy nie miałam takich długich paznokciWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 08:49
Drzwiona, ss25 lubią tę wiadomość
-
Jesionka to tak przypadkiem mi sie polubilo
Witam dziewczyny. Ostatnio troche Was podczytuje. Tez jestem sierpniowka z chlopakiem w brzuchu
Milego dnia i kciuki za wizytujacesisi lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Hejka
witam
prostownice tak jak ss mówi albo babyliss albo jak samsaramsa remington ... the best ever
mojego gadulątka też nikt nie ważył i nie wiem czy zważy...
pazurki mam tak kozackie , twarde.. na hybrydę chodzę na pewno częściej niż wcześniej bo szybko rosną
słuchajcie nad ranem miałam taki twardy brzuch z prawej strony że szok.. i tak do rana..normalnie takie wybrzuszenie tyci pod pępkiem i z prawej strony.. kurde co to było.. normalnie jakby się macica postawiła.. ale to chyba wcześnie na takie rzeczy ?!
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja jasna karnacja,zazwyczaj jasne włosy na ciele i malo. Teraz mi zaczęły w okolicach bikini rosnąć - pachwiny ! W życiu tak nie miałam. Nigdy nie było żadnego poza linia majtek. No cóż.
Włosy na głowie zawsze miałam gęste. Teraz nie wypadają wcale. Wcale! Więc wylysieje po porodzie
Gadua jak najbardziej macicaja tak mam od jakiegoś czasu. Nad ranem zwłaszcza jak przetrzymam siku no mi się nie chce iść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 09:13
Gaduaaa lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
ss25 wrote:Dziewczyny czekam na wieści z wizyt!
Ja wstałam z bólem głowy. W ogole chodze do kosmetyczki na brwi która mam koło cukierni. Ostatni raz byłam w październiku wiec poszłam tydzien temu, nic do tej pory nie robiłam z brwiami a ona do mnie ze mam mniejsze niż wczesniej, mam rozrzedzone i prawdopodobnie mi wylatująmuszę zapytać Doktora, moze hormony lub witaminy.. włosy mi tak nie wypadają z głowy, natomiast zauważyłam ze nie muszę tak często golić nóg, mam nadzieje ze to normalka
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Cześć dziewczyny
Powodzenia na wizytach!
Wkraczam w 19 tydzień, za chwilę połówkoweawangarda, Gaduaaa, llallka, Asiulka83, Cherry_Blossom, Sand, ss25 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860