Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz są fajne prostownice z podczerwienia i jonizacja, nie niszczą tak włosów. Mam taką foxa ale ona nie wygładza dobrze włosów, w pracy mamy Golden max była mega tania ale spoko wygładza. Tylko ciekawe jak jej żywotność bo jak narazie mamy ją miesiąc
-
Halo halo
Mi udało się dzisiaj uchwycić, jak mi się nagle brzuch poruszył, haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9feb4cefb339.jpg
Ta kulka się pojawiła i po chwili znikła :p
Ruchów jeszcze nie czuje, to w sumie było jak taki lekki skurcz ..
No ale zobaczymy, czy sytuacja się jakoś rozwinie
Co do lokówek/ prostownic tak jak piszą dziewczyny - babyliss i remington są najlepsze
U mnie też włosów jakoś dużo wszędzie.. ale chociaż te z głowy przestały wypadać.
Trzymam mocno kciuki za wizyty !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 12:21
sisi, llallka, Asiulka83, Another, Lexi150, ss25, basia_en lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dziewczyny ale się wczoraj zdenerwowałam, wyniki wydawały mi się dziwne bo to były z dnia usg 8 lutego. Źle wydrukowali! Weszłam do lekarza na tą konsultacje bo jeszcze przed wizytą u mojego gina mnie wcisnęli i on mówi że brakuje tych wyników z krwi. Masakra i mam czekać na telefon od nich na dobry wynik.
Ale teraz najważniejsze po wizycie u mojego gina dzidzia rośnie ma 100g, na 100 % chłopak. Oglądał wynik na chwilę obecną i powiedział że jest wszystko ok!
Myślałam, wolałam różowe ciuszki a będą niebieskie hihisisi, Asiulka83, Another, Najmłodsza_staraczka, BrumBrum, llallka, Lexi150, Gaduaaa, ss25 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Tylko mi wróciła senność? Nie wiem czy to senność ciążowa, czy pogodowa
Ogólnie mam takiego lenia, że ja pier... Od tygodnia się biorę za wielkie porządki, a do odkurzacza dojść nie mogę. Jeszcze zaczynamy remont, to sobie ciągle wkręcam, że po co wycierać kurz, jak się zaraz nakurzy od nowa (jakby bez remontu się nie kurzyło)Remont od zera, bo ani podłóg nie ma, ani ścian, nic kompletnie. Ale będzie tam sypialnia więc wycierpię jakoś ten czas
Jutro wybieram się do księgarni po Baśnie i będę już czytać synusiowi bajeczkiNajmłodsza_staraczka, ss25 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ciekawe czy w poniedziałek nasz siusiak będzie na miejscu
Zmęczona jestem bardzo. Nie spałam w nocy. A teraz nie moge. Wstawiłam rosół ( będzie tajski- pikantny)
Nie chce mi się sprzątać.
W sb przyjeżdżają znajomi.,dwójka z rodziny mojego .....Dowiedzą się jako pierwsiss25 lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Another powodzenia z remontem, mój koszmar, nienawidzę, ale czeka nas kucie w przedpokoju przed porodem. A sprzątaniem się nie przejmuj, dopadnie Cię jeszcze syndrom wicia gniazda i chałupa będzie lśnić20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyawangarda wrote:Ja bym się tym nie przejmowała. To już jest bardzo trudne do oszacowania
Ja już raz się nie przejmowałam, ale już rodziłam wielkiego gada i teraz ciężko mi się nie przejmować, że może być jeszcze większe! ...
Ja prostownice mam braun satin care i używam jej już 5 lat non stop. Nic się z nią nie dzieje, jest rewelacyjna
Karola gratulacje! -
Dzięki Sisi. U mnie też kucie, bo mamy drzwi do wybicia w grubej ścianie fundamentalnej (mam nadzieję, że się kamienica nie zawali
).
Jestem przerażona ty wszystkim, a finansowo to już nie wspomnę, ale jak nie teraz to kiedy? Na dzień dzisiejszy moja sypialnia wygląda tak:
Także roboty w ciul i jeszcze troszkęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:04
ss25 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Najmłodsza ale fajna ta Twoja kulka
Ja musze przemówić do mojej laleczki żeby się wreszcie ujawniła, niech chociaż zastuka, że wszystko ok
Karola grunt, że wszystko dobrze się skończyłoPrzewrotne te nasze dzieciaczki- dziewczynki zamieniają się w chłopców, chłopcy w dziewczynki
Zobaczymy czy Twój siusiak Awangarda pozostanie na miejscu
Karola555 lubi tę wiadomość
-
Ja to gdyby nie młody pewnie bym z wyra nie wychodzila ...w ogole teraz to ja ciagle marudzę , jestem zmeczona i lapie chyba jakies depresje
Dzis postanowiłam sobie wlosy pofarbować tylko do Rossmanna musze wyjść
My przed porodem remontowaliśmy cala chate ( podnosiliśmy dach ) i wszystko było na nowo robione balam się ze nie damy rady a tydz. przed porodem miałam wszystko porobione i codziennie myłam podloge na kolanach aby już rodzic
jeszcze dwa tyg do wizyty dobija mnie to czekanie ost.raz tak długo 5 tyg wrrr
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540