Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka:)
Zakupilam masc clotrimazolum i probiotyk. No musi pomoc dziewczynki i jutro napisze do lekarza czy cos jeszcze mam brac.
All ja ostatnio tez ta lutka sie faszerowalam moze od tego hmm zmienilam tzn odstawilam juz bielizne nie bawelniana i stringi. Probiotyk niby raz dziennie ale chyba nic sie nie stanie jak teraz wzielam i na noc wezme co? Bo lepiej niby na noc go brac ale musialam teraz tabsa wziac przeciez.
Ja znowu sie nie wyspalam bo telepalo mnie okrutnie ehhh musze slodycze odstawic na jakis czas to i telepanie przejdzie.chociaz ostatnio duzo nie jem hmm -
Invag to kapsulki dopochwowe?
All a Ty jakiej globulki uzywasz?
Zobaczymy co lekarz powie, posmarowalam mascia i jak na razie pieczenie prawie ustalo. -
Witam sie w piekna pogode juz 28tc, 3 trymestr
wczoraj bylismy na zakupach i kupiliśmy już prawie wszystko, dziś nie moglam sie powstrzymać i łóżeczko już złożone tak na wszelki wypadek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40866b8793be.jpg
A tu moj brzusio tydzien temu, niby 11kg na plusie a mieszcze sie w stare spodenki z przed roku oczywiście nie licząc zapięcia pod brzuszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/275414bb5206.jpgszarlo, Margaret.Se, Ladybird:), Genshirin, labamba, moniadi, sisi, neme, Chusy lubią tę wiadomość
-
Avika super łóżeczko, no u mnie czeka na złożenie. Brzuszek masz zgrabniutki i malutki:) musiałaś by strasznie chuda jak przytyłaś 11kg a wyglądasz nadaj szczuplutko:)
-
Margaret.Se wrote:Invag to kapsulki dopochwowe?
Zobaczymy co lekarz powie, posmarowalam mascia i jak na razie pieczenie prawie ustalo.
Tak to są globulki. Bez recepty. Mi je lekarz kazał brać raz na kilka dni profilaktycznie przed grzybami i infekcjami. To są jakiejś pałeczki kwasu mlekowego i coś w ten deseń :pMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Avika super łóżeczko, no u mnie czeka na złożenie. Brzuszek masz zgrabniutki i malutki:) musiałaś by strasznie chuda jak przytyłaś 11kg a wyglądasz nadaj szczuplutko:)
No właśnie nie, zawsze miałam troche tłuszczyku /;dMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Tą pokrzywe pijecie z tych saszetek jednorazowych czy liscie parzycie??? Chyba tez musze zacząć bo z rana jest super ale po całym dniu to już czuje się ciezka strasznie.
-
Avika wrote:No właśnie nie, zawsze miałam troche tłuszczyku /;d
Troche tłuszczyku hmm chyba pod pachami;)Avika lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Invag to kapsulki dopochwowe?
Zobaczymy co lekarz powie, posmarowalam mascia i jak na razie pieczenie prawie ustalo.
clotrimazolum właśnie.. tylko nie w maści a w globulkach.Margaret.Se lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Dziewczyny, właśnie kompletuje wyprawkę wersja bardziej zaawansowana. Na wersję podstawowa przyjdzie jeszcze czas:).
Czy macie jakieś swoje typy na: 1.nebulizator?
2. gruszkę elektryczną,
3. Nawilżacz powietrza?
Jakieś stronki z dobrymi jakościowo i cenowo produktami. Na temat termometru nie pytam, bo temat byl już na forum poruszany więc muszę odszukać chyba że któraś z was ma jakieś jeszcze typy? -
All4love wrote:po co ten nebulizator? Bo nie wtajemniczona jestem w takie wynalazki...
tez nie wiedziałam ale wpisałam ostatnio w google. to chyba jakiś inhalator jest ale czy mi by to było potrzebne do podstawowej wyprawki to ja nie wiem.. -
Lenka - ja tez staram sie codziennie cwiczyc z Lewandowska po ile serii cwiczysz?:>
Cassie - dzieki za linki! od jutra ptrzetestuje te na kregoslup
Avika - sliczne lozeczko Brzusio naprawde masz malusi:)
Ankieta - o rany! pierwszy raz takie slowo slysze nebulaizaotr czlowiek uczy sie cale zycie
Jesli to rzeczywiscie jest inhalator to moja siostra bardzo poleca z lidla, od czasu do czasu je rzucaja, w przystepnej cenie i bardzo sie sprawdzaja.
Avika, Cassie 65 lubią tę wiadomość
-
Avika śliczny brzuszek, taki zgrabny, mój to już wywalilo mi konkretnie ... :p i łóżeczko tez super a powiedz jak ta szuflada? Lekko Się wysuwa? Bo czytałam ze te szuflady po chwili używania się robią kiepskie tzn ciężko wysunąć bo prowadnice się wyrabiają takie tam a ja właśnie jutro chce zamawiać łóżeczko z szuflada
Avika lubi tę wiadomość
neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
Ja tego nebu coś tam nie kupuje póki co, termometr to ten co cherry pisała bo te z lidla czytałam opinie i odpadaja a nawilzacza póki co też nie kupuje bo jak się orientowalam to lepiej kupić te droższe elektryczne a szkoda mi kasy.neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
Ja mam inhalator rossmax, mi byl potrzebny przy synku w sumie od 3tyg zycia. Nawilzacz musialam kupic zima, kupilam elektryczny odrazu z panelem zeby pokazywał poziom nawilzenia w mieszkaniu. A co do łóżeczka z szuflada, to mamy uzywamy półtora roku i narazie wszystko jest ok. Milego dnia
neme lubi tę wiadomość