Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki:)
Juz zaraz wszystkie wejdziemy w III trymestr:) czas leci strasznie ale dobrze bo po co ma sie ciagnac:)
Ja kupilam tez takie lozeczko z szufladka i ma prowadnice ale jeszcze nie zlozone. Czeka az tatus bedzie mial ciut wiecej czasu ale w tyg tyg bedzie juz stalo:)
Eve a jaka roznica ze ma kolka czy na prowadnicy? Zawsze mi sie wydawalo ze wysuwana polka lepiej jak ma prowadnice jak kazda szufladka:) -
Leci czas leci
Moj Szkarb wczoraj strasznie w brzuchu majstrował, normalnie jakby miał jakaś trzesawke czy padaczke,az sie przestraszylam... Kurcze mam nadzieje,ze to normalne:/ pierwszy raz takie cos,ale dzis normalnie tak jak zawsze stuka od srodka, bez widziwien.... Nie wiem czy sie martwic?
Moj Malzon w koncu wzial sie za szlifowanie mojej starej komody i juz prawie skonczyl. Potem w kolejce do szlifowania łożeczko, które dostaliśmy w spadku i na koniec malowanie na biało. Łożeczko tez ma szuflade ale w ogóle nie zwrociłam uwagi na to czy prowadnice czy kółka:D
Dziś ma przyjść paczka z kolejnymi rzeczami ciążowo/dziudziusiowymi. Uwielbiam te chwile, kiedy przychodzi kurier:D
Miłego dzionka -
Hej z rana
Neme no wlaśnie z szufladą mamy z prowadnica problem bo wysuwa się ładnie ale już żeby zamknąć to na końcu sie zacina, przeszkadza jedna śrubka i trzeba będzie z nią pokombinować, no ale daliśmy za łóżeczko 250 zł to i tak moim zdaniem bardzo mało więc moze dlatego. W sumie to kupiłam z tym bo siostra miała na kółkach i rysowało jej panele dlatego pomyślałam, że ten będzie lepszy no ale ;/
Ja zakupiłam termometr bezdotykowy diagnostic, jak narazie po 2 razach użyty działa
o 11 mam wizyte, ciekawe czy lekarz nakaze mi lezec
neme lubi tę wiadomość
-
Labamba nie przejmuj się bo pewnie cos takie zjadłaś po czym kruszynka szalała sobie. U mnie tak jest ze sa dni ze laura bryka ale subtelnie to widze a czasami cały brzuch mi lata:) ale ja wtedy się ciesze bo wiem ze jak się rusza to jest git:)moja malutka od wczoraj ostro bryka a im bardziej bryka tym większy uśmiech na mojej twarzy:)
Ojjj tak ja tez jak zamawiałam różne rzeczy to mi przychodziły i tak cudownie to wszystko ogladac, nawet jak to jest pokrowiec pod prześcieradełko hehehe kolejne zamówienia w czerwcu a jeszcze czekam na łańcuszek do smoczka oooo bym zapomniała o tym zupełnie.labamba lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Avika powodzenia na wizycie &&&
Ja tak lubię chodzić na dalekie wycieczki, a wczoraj zrobiłam ledwo ze 4 km i była masakra. Kolki w brzuchu, później kręgosłup, jak doszłam do auta to padłam. Na obiad zajechaliśmy do McDonalda i po coli mała oszalała, dawno tak w brzuszku nie wariowała Wieczorem oglądaliśmy Piękną i Bestię i się wynudziliśmy bo oboje nie przepadamy za musicalami ale Helenka skakała przy każdej piosence, chyba wdała się w babcię
U nas zapowiada się cały tydzień ze słoneczkiem i temperaturką powyżej 20 stopni, mąż ma ranną zmianę więc popołudnia bedziemy spędzać pożytecznie. Zostało jeszcze kilka pralek, później dokończymy pokoik malutkiej i zacznę pakować torbę do szpitala, a potem już będe wyczekiwac porodu
Miłego dnia dla wszystkich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 12:35
Avika, Margaret.Se, szarlo lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
labamba wrote:Leci czas leci
Moj Szkarb wczoraj strasznie w brzuchu majstrował, normalnie jakby miał jakaś trzesawke czy padaczke,az sie przestraszylam... Kurcze mam nadzieje,ze to normalne:/ pierwszy raz takie cos,ale dzis normalnie tak jak zawsze stuka od srodka, bez widziwien.... Nie wiem czy sie martwic?
Może miał czkawkę? Wtedy się tak dziwnie brzuch trzęsie20.08.2017 -
Już po wizycie, nadal dziewuszka. lekarz kazał odstawić duphaston a nospe doraźnie brać no i moge sie "ruszać" ale czesto polegiwać
Labamba, u mnie to jest tak, że przez parenascie sekund czuć tylko w jednym miejscu jakby uderzala w brzuszek
Sisi my też oglądaliśmy wczoraj Piękną i bestie, nawet nawet
Zamawiacie może ubranka na alliexpress?sisi, Margaret.Se, Genshirin, agula1983, labamba, moniadi lubią tę wiadomość
-
Avika to bardzo dobre wiadomości Ale nadal się oszczędzaj!
Przeglądałam Alli ale nie mogłam się połapać rozmiarami bo jaki to rozmiar 0-6 miesięcy? 56? 68? Ale wiem, że na lipcówkach dziewczyny były nawet zadowolone jeśli chodzi o jakość.Avika lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
sisi wrote:Hej dziewczyny
Avika powodzenia na wizycie &&&
Ja tak lubię chodzić na dalekie wycieczki, a wczoraj zrobiłam ledwo ze 4 km i była masakra. Kolki w brzuchu, później kręgosłup, jak doszłam do auta to padłam.
-
Przyszła zawieszka do smoczka ale koraliki miedzy imieniem miały być rózowe a sa w kolorze koralowym hmm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0b0f01bc45a.jpgsisi, ewe_a85, Avika, Genshirin, agula1983, labamba lubią tę wiadomość
-
Avika super wieści ale tak jak pisze Sisi oszczędzaj się i nie szalej.
No ja czuje od kilku dni ze ciężej mi się oddycha i już boje się upałow, co do kręgosłupa to prawie mi wszystko przeszło po tym pasie:) pobolewa ciut jak się przekręcam na łózku ale o wiele mniej niż jak zaczał mnie na maxa bolec:) wiec jestem szczesliwa ze chodze normalnie znowu:)Avika, labamba lubią tę wiadomość
-
Labamba jak robie karate prenatal albo wzmacniajacy albo dla II trymestru to robie raz plus stretching, a dla III trymestru jeszcze nie robiłam bo nie mam piłki ale widzialam ze ten dla III jest raczej lajtowy wiec pewnie z dwa trzy razy mozna machnac - jak kupie pilke to sie wezme za to