Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze chcialabym wlasnie taki ale sa ekstremalnie drogie u nas.. rzucilam okiem na jedna strone i zwykly elektryczny medeli kosztuje ok 800 zl po przeliczeniu. Ten podwojny kolo 1200.. Takze przy tych wszystkich wydatkach w tym miesiacu nie dam rady takiego drogiego kupic. W ogole to kupilismy wozek wreszcie! Babyzen yoyo plus, taki sliczny blekitny. Jestem zachwycona
A poza tym ciagle w szpitalu.. jutro mnie wypisuja i prawdopodobnie mala rowniez bo wreszcie bilirubina zaczela spadac w dol. Juz sie nie moge doczekac!Ladybird:), Genshirin, Margaret.Se, Avika, neme, labamba, moniadi, sisi lubią tę wiadomość
-
Chusy widzisz blokada ciut puscila i rozchulalo sie mleczko.super.ja mysle ze w domku nauczysz ja zeby cyckiem jadla, zobaczysz. Super ze jutro wychodzicie!no w koncu nie ma to jak w domku:) jak krocze juz o wiele mniej boli??? To czekamy tez na zdjecie pieknego wozeczka kochana:)
Ja mam reczny laktator ale teraz nie kupuje bo nie wiadomo jak bedzie, zawsze mozna dokupic.
Sisi czekamy na relacje:))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 10:22
Chusy, sisi lubią tę wiadomość
-
Szarlo widze ze spac nie mozesz:D niedziela a Ty zrywasz sie. Deszcz u nas dzosoaj ale chyba juz nie pada, musze z wyrka wstac zeby sprawdzic:)
-
Prezentuje piekny wozeczek
Jest fantastyczny! Babka nam go polecila bo w naszym klimacie se sprawdza. Nie ogrzewa zbyt mocno, latwo sie prowadzi, jest MEGA kompaktowy jak widzicie na obrazku, spokojnie moge z nim wyjsc na 4 pietro bo jest lekki. No i do tego wyglad mi sie bardzo podoba
Jedyny minus to mala przestrzen na dole w koszu, ale to i tak mi niepotrzebne bo zakupy z mezem robie tak czy siak. Ktos z was ma ten wozeczek?
A wypisuja nas dzisiaj nie jutro. Malutka wreszcie przybiera na wadze - 2360! Bilirubina spadla, juz nie jest taka zolta. Czekam na ostatnie wyniki za godzine a potem nas wypisuja.
Jesli chodzi o karmienie to juz sie pogodzilam z tym ze pewnie bede musiala caly czas odciagac.. ale to nic, wazne zeby jadla zdrowo, nawet jesli nie bedzie na piersi tylko ciumkac z butelki. Sprobuje jeszcze w domu napewno.
Krocze coraz lepiej! Nadal nie bardzo moge siedziec i stac, najlepiej na lezaco ale chyba juz sie cos tam goi. Najgorzej jak przy sikaniu sobie zapomne i zacisne miesnie to ja piernicze No i wreszcie bylam normalnie w toalecie.. Nawet nie bolalo tak bardzo. Wczesniej mnie blokowal ten szew ostatni bo nie tylko ciagnal ale zachodzil na wiadome miejsca, a teraz jest ok. Pomalu staje na nogi : )Ladybird:), Margaret.Se, labamba, sisi lubią tę wiadomość
-
Ale Sarunia ma brykę. ! Super
Waga piękna. Wszystko widać na dobrej drodze ))))
A z laktatorem rozumiem. Koszt duży szczególnie ten medeli!
Ja mam swing pojedynczy ale średnio zadowolona jestem.
Mysle o innej firmie teraz ARDO Calypso Double Plus bodajże albo lansiloh.
Ale jeszcze szukam opinii i dam znać.
A ciekawe jak tam nasza Sisi ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 10:06
Chusy, sisi lubią tę wiadomość
-
Chusy piękny wózeczek:) ojj to sarunia będzie w nim bosko wygladac:) Super ze zaczyna przybierać na wadze i zanim się zorientujesz to będzie już pulchniutka:) No w końcu do domciu idziecie:) teraz to zacznie się rumakowanie po całości:D Masz racje co ma być to będzie z karmieniem ale nie rezygnuj z cyckiem, zobaczysz ze sama się lepiej w domu poczujesz i ja mysle ze ruszy:)Mysle ze za tydzień już odetchniesz z kroczem, ładnie się goi na to wygląda i super:)
Szarlo bidulko Ty moja:* niech maz Cie pomasuje bo to zawsze pomaga:)Chusy lubi tę wiadomość
-
Chusy jak się ogarniesz to koniecznie musisz dołaczyc do Nas na pareting i tam wstawić fotki Saruni:)
Kasia02, Chusy lubią tę wiadomość
-
Chusy cudowne wieści !!!!!
co do wózka, moja kuzynka ma z yoyo typową spacerówkę i bardzo chwalą, lekka, super sie składa, a przy tym solidna, nie trzęsie dzieckiem mimo że kółeczka wyglądają mało stabilnie. tak więc same plusy ! dobry zakup myślę.
Jeżeli chodzi o laktator to ja kupiłam z lovi, elektryczny, dosc dobra cena chyba bo za 308 zł. a lovi to w miare nowa firma i fajne rzeczy wypuszczają.Chusy lubi tę wiadomość
neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
Chusy - super wiesci w domku na pewno do piersi mala przekonasz...a o tym wozku to slyszalam i widzialam,ze sie super sklada i lekki, wiec bardzo trafiony zakup
Ja mam dostac po siostrze reczny laktator, i mam nadzieje,ze wystarczy...no trzeba byc dobrej mysli:-) ale szczerze mowiac,to nawet nie wiedzialam,ze juz sa takie na dwie piersi heheChusy lubi tę wiadomość
-
są są takie na dwie piersi i medela nawet je ma. Ja kupiłam elektrynczny medeli ale zobaczymy jak to będzie z karmieniem, w razie czego sie odsprzeda, tyle jest ofert i w dobrej cenie mozna sprzedac:)
dziecwzyny wy sie juz przeniosłysie na paretning i tu opuszczacie w ogole te forum? bo ja niestety nie dostałam zaproszenia bo za pozno dolaczylam dlatego chce wiedziec czy to forum już nie bedzie istnialo? trzeba bedzie szukac innej gr wsparcia.. eh szkoda:( -
Chusy fajny wozek
Ja mam laktator elektryczny z canpola. Sprawdzalam dziala na sucho a jak w praktyce to sie okaze
Wiadomo w domu zawsze inaczej niz w szpitalu, na spokojnie i wgl
Jutro w koncu sie dowiem ile przybrala moja mala. Az ciekawosc mnie zzera i odliczam juz godziny -
Avika daj znać. Mam nadzieje ze wazy odpowiednio Twoja malutka.
Dziewczyny znalazłam artykuł. Przeczytajcie go proszę a moze to Wam Doda sił i motywacji do porodu naturalnego
http://ciaza.siostraania.pl/maly-cesarz-jak-ciecie-cesarskie-moze-wplynac-dziecko/Avika, lenka.m lubią tę wiadomość
-
hej laski, jak nocka? u mnie cale szczescie tylko 2 razy wstawałam na siku a dzisiaj chłodeniej jak dobrze:)
dziewczyny które biorą clexane ? jak wy odstawiacie przed poroodem zastrzyki ? bo musi być chyba conajmniej 24 h przed porodem zeby dostac znieczulenie? -
Ja biore clexane a raczej ten nasz odpowiednik. Nie pytalam sie lekarza o toale na ost wizycie to zrobie i jak bede ba ktg w moim szpitalu to tez zapytam. W nast tyg mam sie zglosic na ktg to zobaczymy co oni powiedza.
Lila a jaka dawke przyjmujesz?