Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
justa1509 wrote:Eee tam, nie taki długi
dziś mija mój termin z OM. Filip nigdzie się nie wybiera, a mi chce się płakać... Już nawet nie mam siły prasować, spanie nawet jest męczące, bo mnie wszystko boli.
-
dziś mija mój termin z OM. Filip nigdzie się nie wybiera, a mi chce się płakać... Już nawet nie mam siły prasować, spanie nawet jest męczące, bo mnie wszystko boli.
Na sali operacyjnej podczas cc s cc śmiali się, że Filipom nigdy się nie spieszy jeśli chodzi o wyjście na światw moim przypadku się niestety sprawdziło, meczylam się prawie 42tyg. Trzymam kciuki, żeby Twój Filip jak najszybciej "wyskoczył"
Mój mały potrafi ponad godzinę siedzieć na piersi i słyszę, że on cały czas przelyka. To normalne, że potrafi tak długo jeść? Doświadczone w karmieniu mamy proszę o opinie. -
1ania1 wrote:Na sali operacyjnej podczas cc s cc śmiali się, że Filipom nigdy się nie spieszy jeśli chodzi o wyjście na świat
w moim przypadku się niestety sprawdziło, meczylam się prawie 42tyg. Trzymam kciuki, żeby Twój Filip jak najszybciej "wyskoczył"
Mój mały potrafi ponad godzinę siedzieć na piersi i słyszę, że on cały czas przelyka. To normalne, że potrafi tak długo jeść? Doświadczone w karmieniu mamy proszę o opinie. -
chabasse wrote:A no i mam pytanie do dziewczyn po cc. Czy będąc w szpitalu dostawałyście zastrzyki z clexane?? I czy macie zlecone branie ich w domu przez jakis czas?? Bo ja dostałam recepte i zalenie robienia ich. niestety w aptekach nie było więc kupiłam odpowiednik neoparin. niestety przeczytałam w ulotce,że w czasie karmienia nie powinno się tego przyjmować. i Teraz nie wiem.. robić czy ni robić. Na razie zrobiłam 3 razy ale chyba odstawię. Nie wiem tylko na ile to jest ważne.
[/url]
-
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1ania1 wrote:Jak ubrać noworodka na spacer jak jest tak gorąco? Największy dylemat mam właśnie zawsze z tym co mu założyć, boję się, że będzie my za ciepło albo za zimno.
Zalezy jsk gorąco. U mnie tersz jest 15° i wieje..
Ale jak bylo gorąco gorąco.. body krotkie i pieluszka do przykrycia.
Wyczujesz -
nick nieaktualny1ania1 wrote:Jak ubrać noworodka na spacer jak jest tak gorąco? Największy dylemat mam właśnie zawsze z tym co mu założyć, boję się, że będzie my za ciepło albo za zimno.
Ja ubieram body albo z krótkim albo z długim i to wszystko. Jak bardzo gorąco ro nie przykrywam. U nas do konca tyg jeszcze 33 stopnie a potem ochlodzenie. I dzieci do szkoly idąCiężki rok przed nami. Najstarsza ma najwazniejszy rok musi miec dobre oceny bo idzie do średniej drugiego stopnia. Młoda 2 klasa. I nasz maluszek oby był łaskawy bo sie wykończymy tu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się wkurzyłam na pocztę... Wczoraj siedziałam cały dzień w domu i wieczorem awizo w skrzynce...
Teraz muszę wsiadać w auto i jechać kawał drogi bo pocztę mamy w jakiejś chorej lokalizacji, że nawet jednym autobusem nie dojadę. A zresztą wizja rozpoczęcia akcji w autobusach tez nie kusi ;p
-
Na ktg potrzebujesz dostęp do brzucha, więc jeśli nie chcesz świecić majtkami to potrzeba coś dwuczęściowego, a jak ci obojętne to sukienka może być.
Dzisiaj albo jutro przyjedzie położna do mnie. Zobaczymy co wymyślimy. Jeśli nie ma problemu żeby zrobić ktg w szpitalu to będzie mnie mąż woził, bo nie chce mi się jechać na izbę i wymyślać że mały mniej się rusza czy coś.