Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Michałek waży 3300g i wydaje mi się ogromny... ale mam porównanie jaki był maleńki. Teraz już fajnie zaczął przybierać na wadze. I od zeszłego tygodnia chodzimy na rehabilitację i ćwiczymy też w domu.
Ania241188, PLPaulina, Marta..a, Dooti, Eilleen, Lavendova, Leticia, Kasiaja, d'nusia, misia-kasia, ingelita, pumka1990, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas narazie rytmu w dzień brak. Na szczęście w nocy jak juz zaśnie to śpi. Albo sie budzi co 3-4 h na karmienie albo ja odciagam (bo mnie cycki budzą) i daje z butli. Ale jednak pilnuje zeby systematycznie jadła bo jak spi to sie sama nie obudzi z głodu.
Na spacer idziemy raz dziennie na 2 h, na pierwszy wyszliśmy dzień po szpitalu. Jak sie zacznie szkola to bedzie spacerek 2 razy albo 3 razy dziennie. Dużo ciężej cos zaplanować z tym kp, zawsze jak mam wychodzic to wisi na cycku.
Dziewczyny kciuki za szybkie postępy:) -
Leze głodna pod oxy, idzie cholernie powoli. Boli tez mocno, akurcze caly czas tak na 90-100. Pojawilo się rozwarcie
Marta..a, Lavendova, gosia.kak, PLPaulina, Eilleen, nesssssa, kozalia, Ania241188, Kasiaja, d'nusia, ingelita, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
justa1509 wrote:Wlasnie nie wolno mi jeść, bo w razie cos zacznie się dziać po oxy to na stół.
Bez sensu trochę ten zakaz jedzenia. Bo ja pojechałam na ip i nikt się nie martwił tym że jadłam kolację w domu.. tylko wymiotować na stole kazali na bok w razie co ;p
A tak ani lewatywy ani nic..6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nesssssa wrote:Justa super, oby szybciutki i sprawnie poszło
U mnie dziś lekkie plamienie się pojawiło. Oby coś się ruszyło.
-
Eilleen wrote:Pytanie do dziewczyn które miały wywoływanie porodu - czy jak będą mieć w planach zakładanie balonika itp to mogę chodzić w spodniach? Czy muszę w koszulach? Tak pytam bo nie wiem jak często robią badania i co wygodniejsze i czy nie trzeba w tych koszulach już chodzić wtedy.
Ten balonik to inaczej cewnik na szyjkę macicy. Będziesz musiała mieć majtki i będą wystawały Ci z pochwy 2 rurki które podkleisz sobie przy udzie albo przeciagniesz przez majtki. Z tych rurek jak opuścisz to może lecieć krew. Ja krwawiłam duzo więc podczas wizyt w łazience na siku podtrzymuj je sobie w górze. Mnie założenie tego ani noszenie nie bolało w ogóle. Miałam balonik zakładany wieczorem ok 21. W nocy miałam parę godzin nieregularnych skurczy. Jak nad ranem nie wypadnie to znaczy że nie spełnił swojego zadania. U mnie nic nie dał.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
squirrel wrote:Ten balonik to inaczej cewnik na szyjkę macicy. Będziesz musiała mieć majtki i będą wystawały Ci z pochwy 2 rurki które podkleisz sobie przy udzie albo przeciagniesz przez majtki. Z tych rurek jak opuścisz to może lecieć krew. Ja krwawiłam duzo więc podczas wizyt w łazience na siku podtrzymuj je sobie w górze. Mnie założenie tego ani noszenie nie bolało w ogóle. Miałam balonik zakładany wieczorem ok 21. W nocy miałam parę godzin nieregularnych skurczy. Jak nad ranem nie wypadnie to znaczy że nie spełnił swojego zadania. U mnie nic nie dał.
przynajmniej teraz wiem jak to wygląda.
-
Justa powodzenia! Oby szybko poszło
A my na spacerku, od dziś będziemy chodzić codziennie. Ja już zauważam pewien rytm nocny i poranny. W nocy cycek i śpi a jak mamy pierwsze poranne karmienie czyli około 8-9 to po nim mała nie chce spać, obserwuje sobie świat tak do godziny i dopiero robi się senna.
-
My dziś zjedliśmy śniadanie na mieście i pojechaliśmy na wycieczkę po parku narodowym
Powrót do normalności po tym naswietleniowym koszmarze. Trzeba korzystać póki mąż w domu
Ewa zarówno w lesie, jak i w kawiarni zachowywała się ładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 14:33
Ania241188, d'nusia, misia-kasia, ingelita, belladonna, Kasiaja, Lavendova, pumka1990 lubią tę wiadomość