Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzisiaj dzień do d***. Nie dość, że mały kiepsko spał, wstał o 5.30 to jeszcze wkurzyłam się na moich rodziców. Byliśmy u nich zaprosić ich na roczek, wiedzieli, że robimy 17.08, a oni mi wyjeżdżają z tekstem, że sobie jadą w Pieniny, bo to długi weekend i chcą skorzystać, a roczek nie robimy w knajpie więc nie stracę pieniędzy żadnych.
Powiem Wam, że zrobiło mi się tak przykro, że miałam ochotę się rozpłakać, bez słowa po prostu od nich wyszliśmy... Widocznie tak im zależy na wnuku. Trudno urodziny odbędą się bez nich, ale ja to na pewno zapamiętam. Na roczku wnuczki byli, nie wiem może my to jakiś gorszy gatunek...
Eh wyżaliłam się... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1ania1 wrote:Ja mam dzisiaj dzień do d***. Nie dość, że mały kiepsko spał, wstał o 5.30 to jeszcze wkurzyłam się na moich rodziców. Byliśmy u nich zaprosić ich na roczek, wiedzieli, że robimy 17.08, a oni mi wyjeżdżają z tekstem, że sobie jadą w Pieniny, bo to długi weekend i chcą skorzystać, a roczek nie robimy w knajpie więc nie stracę pieniędzy żadnych.
Powiem Wam, że zrobiło mi się tak przykro, że miałam ochotę się rozpłakać, bez słowa po prostu od nich wyszliśmy... Widocznie tak im zależy na wnuku. Trudno urodziny odbędą się bez nich, ale ja to na pewno zapamiętam. Na roczku wnuczki byli, nie wiem może my to jakiś gorszy gatunek...
Eh wyżaliłam się...
Ja mam takiego teścia co w w d***ie wnuków. Tylko on generalnie ma synów i wszystkich wnuków gdzieś. Przy Poli zaprosiłam go na chrzciny. Dałam mu nawet zdjęcia ze szpitala. Nie przyjechał to już nie zapraszam na nic. Uczę dzieci ze mają jednego dziadka który niestety nie żyje. Bo mój tata dla swoich wnuków to wszystko. Szkoda że moje dzieci nie zdążyły go poznav
-
1ania1 wrote:W Bielsku-Białej (moje okolice) 12-latka urodziła dziecko.😮😮😲😲
No to nieźle... Będą się razem bawić na dyskotekach. A tak na poważnie, to mam nadzieję że to dziecko nie z gwałtu a z głupoty matki...
Ania ja to przerabiałam ale jeśli chodzi o chrzest. Jeden z rodziców naszych po prostu nie przyszedł chociaż miał przyjść. Dlatego wiem co czujesz... Na niektórych ludzi nie ma rady...17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
kozalia wrote:Ania, nie dziwie Ci się, strasznie niefajnie się zachowali
Macie upatrzone już jakieś buty na jesień dla dzieciaczków ?
Bo na zimę to chyba Bartki.kozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa 12 letnim dziecku kazdy stosunek seksualny to gwałt. Zastanawiam sie jak jej rodzice mogli do tego dopuścić. Nie moge sobie tego wyobrazić. Moja corka ma 14 lat i to nadal dziecko.
Chyba wszystkie buty nike sa dla dzieci o bardzo szczupłych stopach i niskim podbiciu? Żadna z moich nigdy sie nie zmieściłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 13:11
-
1ania1 wrote:Według mnie Nike są dla dzieci z niskim podbiciem. Filip przymierzał ze 4 pary i wszystko było ciasne 😁
O tej 12-latce mówili w radiu, prokuratura wszczęła śledztwo w tej sprawie, szukają ojca, bo pewnie ona sama nie chce powiedzieć kto nim jest.
Pewnie z nim trzeba będzie jechać do sklepu mierzyć bo przy Poli nie miałam problemu z butami. Chociaż teraz mam bo ma długą stopę i szczupłą i nie wszystkie buty się trzymają na nodze
-
O matko 😳 szok! Na szczęście nie spanikowała i urodziła to dzieciątko nie robiąc mu krzywdy. Ja nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Nie ma też co winić jej rodziców bo ja bym nawet nie pomyślała żeby w tym wieku rozmawiać z córką o antykoncepcji. Moj syn koło 15 zaczął się interesować (przynajmniej z tego co mi wiadomo) Jak miał 12l to jeszcze taki dzieciak był, jeszcze lubił się przytulić i ze mną przebywać.[/url]