Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny Dzisiaj o 10.30 przyszla na swiat moja córeczka, waży 2710 gram i 47 cm!!! Wszystkich zaskoczyla! Nie wiem jak oni tu mierzyli ale we wtorek wychodzilo ledwo 2300... Bez przebojow sie nie obylo, ale juz mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej Probujemy sie karmic, lapie cycka ciumka ale troche jest nerwus wiec narazie z roznym efektem. Ja czuje sie dobrze i juz smigam od 16.
Strasznie jest malusia i zupelnie nic nie podobna do Emilki.
PLPaulina, e_mii, 1ania1, marcela123, kozalia, Paulinaaa, pumka1990, Ania241188 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekujemy! ☺️ Oj te prawie to robi roznice, naprawde jest strasznie malusia, to nie wiem jak by bylo jeszcze mniej... Dzisiaj jeszcze ma przyjsc pediatra, ciekawe czy cos jeszcze bardziej badac. Czekam na kupke i na jakies wieksze ilosci mleczka zeby zobaczyc jak to dziala ten brzuszek. Narazie tylko siusiu bylo...
Mnie dobila informacja u mojego gin ze mala nie rosnie i wypada na 32 tc, zwlaszcza glowka. We wtorek tu szacowali wage na 2300 wiec slabo, potem w piatek praktycznie dzien w szpitalu pod ktg bo tachykardia. Juz myslalam ze bedzie szybciej ale sie ustabilizowalo. Wczoraj to samo, iles h pod ktg bo znowu szalaly liczby. A mi podczas cc strasznie tam czyscili szarpali nie wiem jakies zrosty chyba? Terz siedze i dumam jak ja ogarne dwa maluchy 😮 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalia gratulacje ogromne! Dasz radę z dziewczynami, a jak mała ma na imię?
Edytka, zazdroszczę ja czekam na trzecią już @ od początku starań, testu nie robię ale dzieci się z powietrza nie robią a ten miesiąc pod wgeledm staran mogę skreślićNatallia05 lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Natalia termin wychodzi jakoś na koniec października. Mam tak zajebistego lekarza że nawet terminu mi jeszcze nie wyznaczył, nie wiem dalej kompletnie nic na temat mojej ciąży, i już szukam innego. Smutno mi trochę bo gdy leczyłam się u niego na niepłodność to byłam całkiem inaczej traktowana niż teraz, gdy ciąża wyszła zupełnie naturalnie i z zaskoczenia. Wiadomo,nie zarobił na mnie tej kasy co wtedy i chyba o to mu chodzi.
Marcela tak, od niedzieli dobrze się czuje, w końcu mogę normalnie funkcjonować tylko jakiś kaszel okropny mnie dopadł, chyba muszę iść dzisiaj gdzieś do lekarza z tym17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się że kolejna dziewczynka,ale mąż będzie załamany bo przy starszej już bardzo wyczekiwał synka. Ja bym znowu wolała dziewczynkę. Przy Madzi przeczucia miałam od początku i mi się sprawdziły, zobaczymy jak będzie tym razem.
Coś mnie zaczyna rozkładać, kurcze mam stan podgorączkowy i zle się czuje. Wzięłam Apap żeby się gorączka nie rozwinęła.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
Natalia jak dobrze że wszystko dobrze..
Dziewczyny, przymierzam się do zabrania dyda :p 1,5 roku myślę że styka. Mamy obecnie go tylko do spania, i na ząbkowanie, ale teraz spokój więc tylko do spania i chcę wykorzystać okazję.
Jak to zrobić, co takie dziecko już zrozumie ? Nie wiem jak się zabrać za to, a chce w ten weekendNatallia05 lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Musiałam przeczytać całość żeby zrozumieć że dyd to smoczek
Ja nie zabieram uważam że nie jest na tyle groźny żebym miała go dziecku odbierać, do 18stki z nim chodzić nie będzie.. myślę ze po drugich urodzinach już nowego nie kupię i jak pogubi lub zniszczy to przepadną i tyle na razie ma 4.. i tak nimi rotuje sobie na razie uważam że nie zrozumie że go zabieram a znowu za dużo rozumie z3by tak zabrać niepostrzeżenie.
Dzisiaj 7 dzień ciągiem żłobka A ciocie powiedziały że ani nie kaszlal ani nie miał kataru, normalnie aż nie wierzę generalnie jak patrzę dziennika to jak jutro cały dzień będzie ok to już od czwartku pójdziemy na rekord dni z rzędu w żłobku wcześniej wpadaly jakieś świata, szczepienia, choroby itp nie licząc września gdzie nie miał nieobecności żadnejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 16:22
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka