Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dooti wrote:Co to dziecko ze mną robi
Dziewczyny ja nie lubię pączków, tłusty czwartek to dla mnie męka. Mąż wrócił właśnie z treningu i przyniósł trzy domowe pączki. Dostałam ślinotoku, od razu dwa pożarłam...jestem w szoku i nie mogę przestać się śmiaćmaly czlowiek decyduje, a matki organizm slucha
siuLa, Dooti, Kasiaja lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ja tez po badaniach...Dzieciątko 6,26, tętno 154, kość nosowa obecna, wg usg maleństwo 6 dni starsze...Lekarz się bardzo namęczył żeby złapać przezie4nosc i nie do końca jest to to co chciał złapać...na jednym zdjęciu nr 2,2 na drugim 2,3. Jak dla mnie wynik niezbyt dobry.W dodatku kazał mi zrobić pappe do końca tygodnia i wynik wysłać mu na maila...Dziewcz6ny zestresowałam się.Porownalam wyniki mojej córki na tym samym etapie miała 6,27 cm i nt 1,43.....Co do płci postawił na chłopaka...a mojej córce tak samo coś tam wystawało wiec się nie nastawiam...
chabasse, Kasiaja, DobrejMysli, niedograna, pumka1990 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Ja także po prenatalnych, wszystko w porządku, na 60 % dziewczynka, więc przekonanie zerowe chyba
A o to zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 22:18
d'nusia, siuLa, Dooti, Anuleczek, chabasse, Kasiaja, PLPaulina, katka/85, Marta..a, DobrejMysli, niedograna, Existenz, pumka1990, myszeczka89, Gypsy lubią tę wiadomość
Aniołek 10.03.2017 [*]
-
nick nieaktualnyMnie dopiero natchnęło po tym porównaniu kilka stron wstecz.
Gin sugerował chłopaka po tym ujęciu a ja tam widziałam nogę... dopiero jak ją wymazałam to chyba wyrostek to jest.
Zdjęcie sprzed miesiąca.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d58eb8903bdb.jpg
A tutaj cała fota
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b362d744a58e.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 23:27
Kasiaja lubi tę wiadomość
-
No a ja już właśnie dostałam wyniki nifty na maila. Jezusie.. Byłam tak zestresowana, ze załącznika nie umiałam otworzyć w pdf. Ale oteorzylam...
Wynik prawidłowy... Ufff.. Jestem przeszvzesliwa. No i znam już płeć na 100 procent w zasadzie. Będzie...
Uwaga... Tadamm... Dziewczynkahehe. Bedzie par na u mnie. Ale super. Teraz tylko szukam imienia.. Bedzie ciężko z tym, bo wybór jest spory.
Kasiaja, polkosia, PLPaulina, katka/85, Leticia, justyna14, Zuuziia, niedograna, Existenz, pumka1990, nesssssa, Lavendova, Anuleczek, Ada2405, myszeczka89, myszka 30, kozalia, Gypsy lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:Mnie dopiero natchnęło po tym porównaniu kilka stron wstecz.
Gin sugerował chłopaka po tym ujęciu a ja tam widziałam nogę... dopiero jak ją wymazałam to chyba wyrostek to jest.
Zdjęcie sprzed miesiąca.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d58eb8903bdb.jpg
A tutaj cała fota
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b362d744a58e.jpg[/url]
-
chabasse wrote:No a ja już właśnie dostałam wyniki nifty na maila. Jezusie.. Byłam tak zestresowana, ze załącznika nie umiałam otworzyć w pdf. Ale oteorzylam...
Wynik prawidłowy... Ufff.. Jestem przeszvzesliwa. No i znam już płeć na 100 procent w zasadzie. Będzie...
Uwaga... Tadamm... Dziewczynkahehe. Bedzie par na u mnie. Ale super. Teraz tylko szukam imienia.. Bedzie ciężko z tym, bo wybór jest spory.
Super, że też masz już ten stres za sobąNo i oczywiście gratuluje córci
chabasse lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyKasiaja wrote:Ania gratuluje ślicznego synka
To jeszcze nic pewnego. Tutaj było 11+2 więc wcześnie. A dla mnie te prześwity na obrazie bardzo mieszają w głowie.
Moja ginka ma słaby sprzęt także u niej szybko się płci nie dowiem.
Tutaj byłam na prenatalnych, usg na dokładnym sprzęcie a ja po haśle że chyba będzie chłopak nawet nie zapytałam tego gina na jakiej podstawie tak twierdzi.
Żyję miesiąc w przekonaniu że prawdopodobnie będzie chłopak.
Chociaż wszystkie ciuszki z działu chłopięcego kupowałam od 8tcKasiaja lubi tę wiadomość
-
Anuleczek i Natina super! Cieszę się z Wami udanymi wizytami
2 trymestr zbliża się do mnie dużymi krokami, wracam do życiajakaś pozytywnie nakręcona jestem i energia mnie rozpiera. Całe szczęście, że ożyłam, bo w weekend mamy gości, teściowie na trzy dni przyjeżdzają
Natina19, siuLa lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyLeticia wrote:Ania, a ten wyrostek to nie jest noga? Bo u mnie wyglada to tak samo, tylko jest dłuższe... chyba niemożliwe, żeby takie maleństwo miało takiego gigapenisa?
Chociaż kto wie, tatuś hojnie obdarzony
Dlatego nie wpadłam na to najpierw że to może być wyrostek.
Noga jest tak jakby na drugim planie mimo że jest 'od przodu'. I patrząc na te zdjęcia z wyrostkami to właśnie nóg zwykle nie widać.
Też mnie to zastanawiało czy taki dorodny 'grzyb' to jest to co myślę że jest.
Na razie czekam a to zdj teraz to tylko domysły. Tutaj Klusek miał 5cm i może przez duuuże zbliżenie ten 'wyrostek' taki dziwny. No albo to noga.
Dzisiaj się może przekonam bo idę na 3d/4d.polkosia lubi tę wiadomość
-
chabasse wrote:No a ja już właśnie dostałam wyniki nifty na maila. Jezusie.. Byłam tak zestresowana, ze załącznika nie umiałam otworzyć w pdf. Ale oteorzylam...
Mi pocztą przyjdą wyniki
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wiem, że nie analizuje się wyników do pappy tylko z krwi bez obrazu USG... Ale je mam, a do wizyty jeszcze trochę. Jakie Wy miałyście wyniki? Możecie napisać?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Udanych wizyt i czekamy na relacje
Moj pracodawca z rana dzis odezwal, chyba sie przestraszyl inspekcji pracy, bo przeprosil w smsie , napisal ze ti blad ksiegowej, pismo mi niby jakies wyslali bo jakiegos niby dokumentu brak i mi wyplaci wynagrodzenie. Ehh. Napisalam mu zeby pismo skanem na emaila wyslal ale jak znam zycie to bede czekac az poczta dojdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 08:53
edytkaa93, Kasiaja lubią tę wiadomość
7w3d 💔