Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eilleen wrote:Mi na zgage pomaga woda lekko gazowana bo mam teraz często a że mleka krowiego nie pije to jakoś sobie muszę radzić.
Macie coś sprawdzonego na kaszel. Męczy mnie coraz bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 08:44
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Existenz wrote:Zaparzony majeranek lub sok z buraka z miodem. Sok zsgotowac i do chlodnej szklanki dac 4 lyzki miodu. Pic po kilkka lykow przez pare dni
Słyszałam o tym majeranku od koleżanek w pracy, że jak się będę źle czuć to pić. Ale jakoś się nie odważyłam6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
edytkaa93 wrote:macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro który sprzedaje ciuszki i akcesoria dla maluszków?
a i tak musiałam kupić trzeci, bo tamte się nie sprawdziły
-
Zosia_wop wrote:Jeśli chodzi o Allegro i wszelkie akcesoria dla dzieci to polecam justinex, hubiworld tez ma dobre opinie, ale ja się zraziłam do nich, bo wysłali złe zabezpieczona paczkę wylał się płyn, a w paczce był laktator zamówiony 3 tyg przed porodem żeby już był w domu i kurier zadawonil, ze oczka zalana, cała mora, wiec odmówiłam przyjęcia i później nie mogłam doprosić się od nich powtórnej wysyłki, nie odpisywali na maile, nie odbierali telefonu - musiałam kupić po porodzie przy nawale na szybko kolejny, a ten wysłali mi za 2-3 tyg po porodzie dopiero i tak oto miałam dwa laktatory
a i tak musiałam kupić trzeci, bo tamte się nie sprawdziły
-
Ania241188 wrote:A ja zamawiałam też od hubiworld i wysłali mi w paczce 2 takie same rzeczy a jednej zapomnieli to przysłali mi bez problemu brakująca rzecz.
No widzisz, nie wiem od czego to zależy, wcześniej tez zamawiałam od nich i było ok. Jednak wkurzyli mnie strasznie z tym
Laktatorem, bo był potrzebny i musiałam wydać kolejne 100zl na coś za co już zapłaciłam wcześniej i nawet nie usłyszałam
Słowa przepraszam, zero odzewu przez ponad miesiąc i nagle przyszła paczka...chamstwo. Gdyby to było coś innego to pewnie bym się tak nie przejęła.
-
Dziewczyny
zaczyna mnie brac jakaś infekcja grzybiczna
byłam u gina tydzień temu było ok a od dwóch dni widzę ze coś się rozwija.. gin dopiero jutro w gabinecie wiec będę dzwonić. Co mogę już dzis zastosować? Widziałam ze kilka z Was tez już miało ten problem
-
Marta..a wrote:Słyszałam o tym majeranku od koleżanek w pracy, że jak się będę źle czuć to pić. Ale jakoś się nie odważyłam10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
lu.iza wrote:Dziewczyny
zaczyna mnie brac jakaś infekcja grzybiczna
byłam u gina tydzień temu było ok a od dwóch dni widzę ze coś się rozwija.. gin dopiero jutro w gabinecie wiec będę dzwonić. Co mogę już dzis zastosować? Widziałam ze kilka z Was tez już miało ten problem
lu.iza lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Po wczorajszej wizycie też juz mam ochotę robić wyprawkę
wcześniej jednak postanowiłam poczekać do usg połówkowego żeby na 100% wiedzieć jaka płeć i teraz ciężko mi wytrwać w tym postanowieniu
w tym tygodniu muszę coś dla siebie zamówić bo przez ostatnie kilka dni wyskoczył mi brzuszek.
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
misia-kasia wrote:Po wczorajszej wizycie też juz mam ochotę robić wyprawkę
wcześniej jednak postanowiłam poczekać do usg połówkowego żeby na 100% wiedzieć jaka płeć i teraz ciężko mi wytrwać w tym postanowieniu
w tym tygodniu muszę coś dla siebie zamówić bo przez ostatnie kilka dni wyskoczył mi brzuszek.
ja wlasnie czekam na paczki bo zwykle t-shirty robia sie nieco przykrotkie...
-
Wczoraj kupiłam sobie sukienkę, najpierw wzięła w rozmiarze 36, po czym stwierdziłam, że może wystarczy mi na 2 tygodnie... i wzięłam większą
W pracy mam możliwość zaszczepienia się na kleszczowe zapalenie opon mózgowych... Ale zrezygnuje, nie ma nigdzie informacji czy jest to bezpieczne, czy nie. Jeśli miałabym już jedną dawkę to mogę kontynuować, ale nie mam odwagi żeby się szczepić.
Zastanawiam się czy to co czuję to ruchy dziecka, czy jelit... Jak usiądę sobie spokojnie to pod pępkiem coś czuję, ale równie dobrze to mogą być jelita... -
AnkaK90 wrote:Dziękuje za info
mi się udało.przełożyć wizytę u alergologa z 22.03 na jutro bo zwolniła się jedna godzina, to zobaczę co mi powie
7w3d 💔 -
Zolza_ wrote:Czy wy też tak się denerwuje się przed połówkowymi? Mam je za tydzień a już nerwy mnie zjadają, bardziej się stresuje teraz niż przed genetycznym. Najchętniej już bym poszła.
ale dobrze byłoby wiedzieć konkretnie jak zdrówko małej.
A Ty Zolza czujesz juz maleństwo?