Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No mnie ani razu nikt nie przepuścił , ludzie by mogli być troche bardziej domyślni bo teraz takie upały kobietom w ciąży szczególnie dają się we znaki. Ja też sie dobrze czuję więc czekam grzecznie w kolejce, ale gdyby było coś nie tak to bym napewno się upomniała. Lepiej się upomnieć niż np zemdleć w sklepie, a zakupy każdy musi zrobić, nie zawsze jest okazja posłać męża do sklepu.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
chabasse wrote:A czemu nie korzystasz z pierszenstwam? Ja wcziraj nie miałam skrupułów. Zapytałam. Poprosiłam. Weszłam. Po minucie wyszłam. Podziękowałam i już..7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypumka1990 wrote:Dziewczyny jakie macie AFI? Mi właśnie wyszło 20/21
29 tydzień i 6 dzień, a według USG 30+2
A lekarz co ? Daje wyniki i zero otwarcia buzi ??
Normy to chyba 6-25.
Ale z wiekiem ciąży się zmniejsza.
I tu fajnie jakby interpretacja lekarza była.bo może twój wynik nie jest zły. A taka Twoja uroda.
-
PLPaulina wrote:A lekarz co ? Daje wyniki i zero otwarcia buzi ??
Normy to chyba 6-25.
Ale z wiekiem ciąży się zmniejsza.
I tu fajnie jakby interpretacja lekarza była.bo może twój wynik nie jest zły. A taka Twoja uroda.
Lekarz powiedział, że lekko podwyższone, ale wszystko inne super, więc mam się nie przejmować...
W internecie właśnie czytam, że raz piszą normę do 20, a raz do 25..Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
kozalia wrote:Ania, jaka fajna piłeczka, jaki duży już !
Eilleen też piękny
Mój jest sporo mniejszy
Z córką miałam inny brzuch jak porównuje na tym etapie. Taki bardziej rozlazły byłteraz bardziej piłka.
Bym się cieszyła jakby był mniejszy bo już strasznie z nim niewygodnie.
A mam rozstęp na rozstępieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 13:44
-
To ja też pokaże mój
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/feaa648674c3.jpg
Była położna, dała materiały propagandowepogadałam chwilę i pojechała. Ale dała mi kartę ruchów dziecka, więc nie muszę sobie drukować :p podsluchalismy tętna. Generalnie jak coś to mam dzwonić zawsze, pytała się czy nie boję się o koty, ale bardziej na zasadzie że będą chciały się bawić z dzieckiem. Wizyta krótka i zwięzła. Jak będę w lipcu u taty to się z nią spotkam i może wtedy będę miała listę pytań
Lavendova, edytkaa93, Ania241188, PLPaulina, d'nusia, Dooti, Eilleen, ingelita, e_mii, squirrel, chabasse, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam śpię jak mi wygodnie, a w sumie to mi wcale nie wygodnie spiąc
Na obi bokach co chwile sie kręcę trochę tez na plecach ale raczej krótko bo juz czuje ciężar macicy. I jeszcze te dretwienie rąk nad ranem eh.
To ja swój też wrzucę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c1a8f03a51f.jpgedytkaa93, squirrel, Ania241188, PLPaulina, d'nusia, Dooti, Kasiaja, marcela123, ingelita, e_mii, chabasse, Iva79 lubią tę wiadomość
-
O właśnie, trzeba zacząć od tego, że spać to w ogóle jest niewygodnie :p ostatnio robiłam sobie konstrukcje z poduszek. Oddychało się lepiej, ale za to bolało mnie rano wszystko :p ładne te nasze brzuszki
chociaż dziwnie się czuję, kiedy schylam się na łóżku i muszę mieć miejsce między nogami na brzuch :p
Kurcze... Filip ciągle ułożony był miednicowo, dzisiaj jak sluchalismy tętna to miałam go w połowie brzucha, czasami obrywam pod żebrami i mogą to być zarówno ręce jak i nogi... Nie mogę tego dziecka w żaden sposób wyczuć... Wiem że ma czas na obrót, ale zaczynam się stresować :p -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/536ec781773b.jpg
A to mój brzuszek i moje dodatkowe 13 kg..wraz z sukienką, którą przed ciążą miałam za kolana.. Ale grunt, że się w nią nadal mieszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:47
PLPaulina, Ania241188, Lavendova, d'nusia, Kasiaja, Eilleen, marcela123, ingelita, e_mii, chabasse, Iva79 lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021