❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A to ja jeszczę się pochwalę ,że 24 sierpnia na świat przyszedł mój synek Miłoszek. Poród naturalny, 4400g i 60 cm. Pierwsze dwa dni spędził w inkubatorze z powodu lekkich problemów z saturacją, później było tylko lepiej i wczoraj już wróciliśmy do domu 🙂
Iskierka87, i_ka, Evli, Asasa, MartitaS, Kropka4, Molokay, m@rzenie, YoYo85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiki86 wrote:A to ja jeszczę się pochwalę ,że 24 sierpnia na świat przyszedł mój synek Miłoszek. Poród naturalny, 4400g i 60 cm. Pierwsze dwa dni spędził w inkubatorze z powodu lekkich problemów z saturacją, później było tylko lepiej i wczoraj już wróciliśmy do domu 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 21:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No niestety ale chyba każdy ma coraz mniej czasu na pisanie 🥺 ostatnio patrzyłam na pierwszą stronę i wydaje mi się że dopiero co byłyśmy na etapie testowania 😱 a teraz każda z nas tuli już swoje maleństwo ❤️ ale to niesamowicie szybko zleciało 😱😊
YoYo85, Evli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoYo85 wrote:Widzę że forum umiera śmiercią naturalną
Ale fakt, pamiętam, jak zakładałam watek, jakie to były emocje, że to już, mam II kreski, nawet chciałam mieć mdłości 🤣 a dziś zamykamy sierpień.
Wszystkie się rozpakowałyśmy 💛YoYo85, Evli lubią tę wiadomość
-
Wiem że jesteśmy na fb ale zaglądam tu z przyzwyczajenia i też z sentymentu Pamiętam jak jeszcze pare tygodni temu już miałam dość tej ciąży i modliłam się żeby już urodzić a teraz tak trochę mi tęskno za tym stanem błogosławionym. Może to głupie ale jakoś tak mam 🤷🏼♀️
Kagu3, Evli lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kiedy trzeba iść na usg bioderek? Moja polożna mówi, ze 4-6 tydzień, internet, ze 6-12 tydzień. Ja znalazłam termin w poradni jak mała będzie miała 7,5 tygodnia, to będzie ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 16:06
20.01.2022 mamy ❤️
27.12.2021 FET❄️
Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
—————————-————
12.12.2019 mamy ❤️
Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
18.11.2019 FET ❄️
10.2019 II IVF
—————————————-
Zostały ❄️❄️❄️
—————————————-
7.2019 FETx2 - beta <0,1
6.2019 I IVF ❄️❄️
—————————————-
9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
Endometrioza I st., AMH 1,91
MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
on: morf. 1% Kariotypy: ok -
i_ka wrote:Dziewczyny kiedy trzeba iść na usg bioderek? Moja polożna mówi, ze 4-6 tydzień, internet, ze 6-12 tydzień. Ja znalazłam termin w poradni jak mała będzie miała 7,5 tygodnia, to będzie ok?
Moja pediatra mówi że 6-8 ale lepiej bliżej 6tego.
Ja nie mam wyjścia ide dopiero 7 tyg i 2 dniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 16:09
i_ka lubi tę wiadomość
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
Przy córce położna mi mówiła żeby się nie spieszyć z tym usg i lepiej później. Z tego względu, że jak za wcześnie się pójdzie to jest duże prawdopodobieństwo, że coś tam jeszcze nie będzie wykształcone i będzie trzeba drugi raz na kontrolę przyjść.
-
nick nieaktualnyAsasa wrote:Przy córce położna mi mówiła żeby się nie spieszyć z tym usg i lepiej później. Z tego względu, że jak za wcześnie się pójdzie to jest duże prawdopodobieństwo, że coś tam jeszcze nie będzie wykształcone i będzie trzeba drugi raz na kontrolę przyjść.
Ja też zaglądam z przyzwyczajenia jak znajdę chwilkę -
Ja bym chciała dołączyć na fb3, ale rozumiem że grupa jest zamknięta na dziewczyny które rzadziej się tutaj udzielały. mnie trudniej tutaj ogarnąć, jednak fb jest bardziej przystępny;)
ja jeszcze nie ogarnąłem ani wizyty szczepieniowej ani terminu usg bioder. muszę się za to zabrać.
jak tam U Was dziewczyny problemy brzuszkowe? U nas to raczej nie ma reguły jedne dzień lepszy drugi gorszy niezależnie od tego kiedy te krople. także na spokojnie czekam aż jej ten układ pokarmowy dojrzeje:)
poza tym w piątek była położna, Kaja przytula ponad 0,5 kg w 2 tygodnie także karmię na żądanie więc w nocy potrafi pospać nawet 5-6 h. Ogólnie na razie miała jeden taki bardzo słaby dzien/wieczór. była przy cycku od 15 do 23 a tak normalnie je i zasypia albo sobie patrzy:)21.10.2015 Leon