Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
MDW u nas też tak było dopiero emolient pomógł. Teraz stosujemy tylko raz w tygodniu, a tak to zwykły płyn do kąpieli.
Dziewczyny mają wasze maluchy ciemieniuche? Kiedy to ustrojstwo się pojawia?
MDW lubi tę wiadomość
-
MDW, ale cudo 💕! Cudo w coodo 😄. Kazikowi tez się zaczyna łuszczyć skóra. To jest ok!
My mamy za sobą już dwa spacery, ale z każdego wracałam na sygnale. Coś paniczowi nie podpasilo. Za to bardzo polubił kąpiele,widać ze się bardzo relaksuje w trakcie ❤️.
W przyszły czwartek przyjeżdża fotograf na sesje. Bardzo jestem ciekawa i nie mogę się doczekać .Bobby29, MDW lubią tę wiadomość
[/url] -
Dziewczyny leżę pod ktg. Dziś będzie cięcie bo odpływają mi wody, a od mniej więcej pół godziny mam też bolesne skurcze. Także tego, poród się zaczął, ale szyjkę mam nadal długa i zamknięta 😅😅😅 dziś już poznam Mozzarelle! Niestety mój już musiał iść do domu i dopiero jutro do nas dołączy.
trzydziecha, zielonooka7, Matyldaaa, Frida91, IGA.G, emi2016, Niebieska Gwiazda, MDW, Pierniczkowa, Agagusia, Domi_tur, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Mila1996, werni, Bee_girl, AnaKwiat, Marcelina85, kayama, redken lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby powodzenia!!! Ale fajnie że zA chwilę się poznacie
MDW slodziaaaaaak megaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 19:47
Bobby29, MDW lubią tę wiadomość
-
Bobby powodzenia!
Chimera moja Iga depcze Wam po piętach i nie przejmuje się że matka nie jest zainteresowana biciem jakichkolwiek rekordówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 19:50
Bobby29 lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - 02.2018
Iga jest z nami 22.08.2019 ❤❤❤ -
MDW / piekne zdjecia!🥰
Bobby - czekamy na kolezanke dla Krzysia😊 Luszczenie skory całego ciała tez przerobiliśmy - pomógł w 2-3 dni olejek migdałowy z Rossmana polecany przez Baileyes - kapalam z jego dodatkiem i potem jeszcze nim smarowałam na noc ciałko.
Drzewko . Wygrywasz konkurs na najbardziej śmieszno-straszna akcje z noworodkiem. Ktos pobije?MDW, DrzewkoPomarańczowe, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualnyDołączam, miałam termin na 3.09, ale w sobotę/ poniedziałek niestety czeka mnie indukcja, gdyż dziecko ma już 3300, więc w terminie porodu może mieć 4-4.5kg.
Próbowałam 'naturalnie'wywołać poród (generalne porządki ) to przez cały dzień wypada mi czop śluzowy, ale macica o dziwo jest spokojniejsza niż zwykle;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 20:24
Niebieska Gwiazda, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Matyldaa wrote:Chimera moja Iga depcze Wam po piętach i nie przejmuje się że matka nie jest zainteresowana biciem jakichkolwiek rekordów
Matyldaaa, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobby, kochana, trzymam mocno kciuki!✊
A jednoczesnie naprawde popadam w depresje, ze Wy macie umowione terminy porodow CC, a mimo to tak fajnie rozkreca Wam sie akcja, czopy odchodza, wody odplywaja - u mnie wciaz cichosza🙄
Bylismy znow pol dnia na rynku, na lodach, na spacerze. Posprzatalam tez cale mieszkanie lacznie z myciem zyrandoli czy karniszy. Moja 4-kilowa Klucha nic sobie z tego nie zrobila. Naprawde pojade jutro nad morze jak to bedzie dalej tak (nie) wygladac, bo mi zal dupe sciska, ze dlugi weekend, a my siedzimy bez sensu w miescie
Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Bobby powodzenia, 😍❤️❤️❤️
Gratulacje rozpakowanym Mamuśkom!
Drzewko, czyli osikanie sobie buzi przez Szymka podczas zmiany pieluchy i moja myśl "Ale się obślinił" to pikuś😂
U nas spacery to bajka, ale kąpiel... 🙄 Jakby dziecko ze skóry obdzierali. Ale z dnia ns dzień histeria zaczyna się później i kończy szybciej 😂Nacha, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość
-
plinka89 wrote:Dziewczyny po cc, jak u Was z brzuchem? Bo ja dalej niestety nie wbijam sie w większośc spodni sprzed ciazy...2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
nick nieaktualny