Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:A Szymek okazuje się być spiochem, od 20 do 4 rano śpi jak złoto 😁 a potem po jedzonku do 8-9
wraz z problemami brzuszkowymi zniknął terrorsyta a pojawił się super słodziak 😍
Z racji tego, że dużo śpi zrobił się leniwy w temacie naszych ćwiczeń. Ale nie będę porównywać się do nikogo bo wiadomo, że każdy Maluszek rozwija się we własnym tempie
Drzewko, tak mi się spodobały Twoje włosy, że chyba muszę umówić wizytę u fryzjera i zrobić jakąś kolorystyczną metamorfozę 😍
A może herbatka babci?
Edit: doczytałam,że mleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 23:28
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
kayama wrote:Wiktoria dziś matę już lubi
Gapi się na migajace światełka w pozytywce i mruczy. Powiesilam jej znane zabawki. Wczoraj musiała być zmęczona po prostu.
Mamy już 5 kupkę( Zmieniam mleko na stare i zobaczę. Slini się czyli nie ma odwodnienia.
-
Limerikowo wrote:my slinienie mielismy na 2.5mc i bylo to zapalenie gardla.wpierw byly pampery ze sluzrm potem goraczka
Moja się silni od dawna bo nie domyka buzi z powodu obnizonego napięcia, no i w ogóle czytałam ze U niemowlaków to normalne bo dużo śliny produkuja.
Zrobiła 7 kupekDałam jej 2 razy "stare" mleko i coś się przystopowalo póki co. Teraz śpi od 23, oby do rana
,muszę niedługo pieluche na śpiocha zmienić bo do rana nie wytrzyma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2019, 02:20
-
Matko jak ja bym chciała żeby moja robiła.chociaz jedną dziennie. Ostatnia 4 dni temu liczę że dzisiaj wyrzuci z siebie potwora. Do tego mnie przewiało w kościele. Tak mnie bolą kości rąk że nie mogę palcami ruszyć ani ich rozgrzać.
-
nick nieaktualny
-
A my dzis 3-miesiace konczymy!!! Krzys wazy 5300, zadnych obrotów nie ma, ale raczki łączy juz bardzo ladnie, w zabawki puka i czasem udaje sie cos chwycić. Lubi lezec i na macie i pod baby-gym w leżaku, na brzuszku tez poleży dluzsza chwile. Wizkowy tez jest na szczescie, bo po starszaki wiem jaki to bol ten wieczny ryk na spacerach... Ze spaniem roznie - drzemki wydłużyły sie z 30 do 45, a czasem i 60 min😁 w nocy to loteria - w lepsze dni 20/21-4-6-9, a w gorsze juz o polnocy sie budzi na cycka i potem co Ok 3 godziny, ake odlozyc do kołyski sie nie da skubaniec. Dalej tez mamy problemy z e skutecznym usypianiem na noc - budzi sie jak po drzemce i czasem trwa to 2 godziny. Za to na drzemke kładzenie jest super - po godzinie, max 1:15 od obudzenia karmie go, śpiewam autorski program: malyyyyy Krzysiooooo idzie spaaaaaac😆 Maly do woombie, rolety w dol, bujam go na raczkach z 2 minutki, smoka daje i odkładam do kołyski na wpół śpiącego i juz😊po chwili spi. Gdyby na noc to bylo takie łatwe...
Pierniczkowa, kayama, Applejoy, Kalija, DrzewkoPomarańczowe, Anhydra, Vampire lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
nick nieaktualnyCamelia wrote:Moja ma 9 tygodni i ok. 5850 g i rozmiar 62 jest na styk, wczoraj zrobiłam rajd zakupowy po ubranka 68 cm i zakupy wielce udane 😆
Pochwal sie kochana co zakupilas😊
Ja bylam w HM po kiecke dla Mai na sesje swiateczna i wzielam jej jeszcze te butki typu Emu, sa zajebiaszcze 😁
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0748749003.html
Wczoraj mielismy sesje noworodkowo-niemowleca, tak o 4 tygodnie za pozno, ale who cares😉 Mlodziez pieknie wspolpracowala, dala sobie zalozyc opaske i sukienke. Ciekawa jestem efektow.
Moj małz w ogole sie mega dopominal o wspolne zdjecia z corka, bo on chce miec jak caluje w czolko, jak trzyma na rekach, jak lezy z nią na lozku... a ja to go nigdy w narzeczenskich czasach nie moglam namowic na foty😃
Aga, spanie nocne widze u nas takie samo jak u Was, tez mamy ostatnio pobudki 24,4,6,8. Gdzie te czasy, gdy Maja budzila mi sie RAZ 😭kayama, trzydziecha, Vampire lubią tę wiadomość
-
baileys wrote:Pochwal sie kochana co zakupilas😊
Ja bylam w HM po kiecke dla Mai na sesje swiateczna i wzielam jej jeszcze te butki typu Emu, sa zajebiaszcze 😁
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0748749003.html
Wczoraj mielismy sesje noworodkowo-niemowleca, tak o 4 tygodnie za pozno, ale who cares😉 Mlodziez pieknie wspolpracowala, dala sobie zalozyc opaske i sukienke. Ciekawa jestem efektow.
Moj małz w ogole sie mega dopominal o wspolne zdjecia z corka, bo on chce miec jak caluje w czolko, jak trzyma na rekach, jak lezy z nią na lozku... a ja to go nigdy w narzeczenskich czasach nie moglam namowic na foty😃
Aga, spanie nocne widze u nas takie samo jak u Was, tez mamy ostatnio pobudki 24,4,6,8. Gdzie te czasy, gdy Maja budzila mi sie RAZ 😭
Mnie kusi aby zrobić jeszcze sesje niemowlęca w okolicy światDostaliśmy zniżkę 20% . Już aby była taka dziewczynka w sukieneczce i się uśmiechała do rodziców.
-
nick nieaktualnykayama wrote:Mnie kusi aby zrobić jeszcze sesje niemowlęca w okolicy świat
Dostaliśmy zniżkę 20% . Już aby była taka dziewczynka w sukieneczce i się uśmiechała do rodziców.
Nasza wczoraj sie pieknie usmiechala, dopiero pod koniec zaczela marudzic, wiec licze na fajne fotki🙂
Kayama, pewnie Cie wkurze, ze znow Poznan jest tyle tanszy od Warszawy, ale my za sesje swiateczna placimy tylko 100 zl😉 Robimy u tej dziewczyny (jakby ktoras poznanianka jeszcze szukala):
https://www.facebook.com/PaulinaOkonekFotografia/
Stylistyka tych fotek nie jest tak na 100% w moim stylu, bo wole bardziej retro, ale za stowke nie bede wybrzydzac😉
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykayama wrote:Dziewczyny czym można dziecku posmarować zadrapania na twarzy? Może być panthenol tak w piance?? Moja się drapie
paznokcie obciete ale trochę ostre próbuje jej to pilniczkiem wygładzić .. Niedrapek nie założę przecież ..
My smarujemy buzię różowym Alantanem, pięknie goi wszystko. Wyleczył nam też całkowicie trądzik niemowlęcy🙂kayama, Camelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasz Krzyś we wtorek skończył 2 miesiące i dziś pierwszy raz został sam z tata a ja poszłam na śniadanie z grupa koleżanek. Zasnął na drzemkę o 9, chwile przed 10 wyszłam. Mleko odciągnięte, miało mnie nie być dwie godziny. Przypomniałam mężowi co ma robić jakby się młody zachłysną, żeby mu dał mleko ok 11 i wyszłam. Wracam o 12 a ten mały skubaniec nadal śpi!!! Jak jest ze mną w ciągu tygodnia to drzemka trwa 30 minut góra ale jak ma z ojcem zostać to spi jak zabity 3 godziny!
Camelia, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, Vampire lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019