Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas znów popsuły się spacery
Tomek nie śpi już w ciągu dnia dłużej niż 15 min nawet na spacerze, jestem załamana
oczywiście w nocy od 23 do 7 z mniej więcej 5 pobudkami i za Chiny nie będzie spać w swoim łóżeczku bo od razu ryk
właśnie wróciłam na syrena z mega darciem bo raczylam że śpiącym jasniepanem podejść do biblioteki
nie mam go siły nieść cała drogę na rękach pod górkę a nosidełko be
błagam powiedzcie że to minie
((((((((((( bo dziś już cała drogę do domu klnelam wkurzona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi mały zaczął wyć jak wyszłam z tesco. Był spiacy wkoncu padł to jeszcze trochę z nim pospacerowalam. Kupiłam nowe sloiczki i materiałowe śliniaki.
Kayama masakra ze tak oni postępują. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camelia wrote:To Tesco jeszcze zostały jakieś😮 myślałam że wszystkie zostały zamknięte z końcem zeszłego roku
Jest Tesco w moim rodzinnym mieście. Na szczęście ten nie zlikwidowali. -
kayama wrote:Dostałam od Bobovity poradnik żywienia niemowląt - może się przyda, i słoiczek akurat brokułów których Wika nie za bardzo lubi. Za rejestrację na stronie Bobovity
Ja dostałam od pediatry taki poradnik i broszurke. -
U nas też jest jeszcze tesco, ale coraz rzadziej się wybieramy, bo baaaardzo ograniczyli asortyment, a to właśnie ze względu na duży wybór tam chodziliśmy 🤷
Ponoć kaufland ma ich wykupić?
U nas brokuł to chyba najlepiej wchodził. Dzisiaj dostał chyba Gerber organic-zielone warzywa: brokuł, cukinia i groszek, też chyba smakowało, bo ładnie jadłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 16:17
Frida91, kayama, Pierniczkowa, Marcelina85, Niezapominajka5, werni, Vampire lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camelia wrote:Ja dzisiaj wracałam na takim alarmie, że moją małą syrenę było słychać chyba na drugim końcu miasta, myślałam że chodzi o kupę więc biegłam do domu jak szalona a okazało się, że tam tylko mały pstryczek
Ups to faktycznie widzę że mamy podobnie :p hajnid klub -
Dziewczyny mam pytanie, nie wiecie czy truskawki można podawać już po 6 miesiącu? W słoiczkach są, ale one często powodują uczulenie i mam wątpliwości. Czy można awokado? I czy to ze sklepu jest bezpieczne? Przymierzam się do dania małej jogurtu naturalnego, jaki dac? Grecki nie za tłusty? Ja jem tylko grecki ewentualnie bałkański.
-
nick nieaktualnyAwokado dawałam chyba w 5mc (zwykle sklepowe). Truskawek samych nie. W miksie w słoiczku tak. Jogurt tylko jakis dla dzieci yogolino i nie bardzo smakowało ale taki w tubce gerber organic z dodatkami owoce i płatki juz tak.
Jak bym miała dać zwykły to jakis nie az taki tłustyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 23:34
kayama lubi tę wiadomość
-
W temacie kupowania produktów mam info z pierwszej ręki od dietetyka dziecięcego. Warzywa i owoce można kupować gdziekolwiek, Biedra, Lidl, bazary- jedno i to samo. Uwagę trzeba zwracać na mięso, ryby i jaja. Teraz można spokojnie podawać mrożone warzywa
kayama, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Dziś będę dawała brokuły z bobovity zobaczymy czy posmakuje.
Pierniczkowa a dawalas sam jogurt czy coś dodawalas ?
W tym też ograniczyli i wszystko tam się pozmieniało. A kaufland zaraz obokWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 02:26
-
werni wrote:Dziś będę dawała brokuły z bobovity zobaczymy czy posmakuje.
Pierniczkowa a dawalas sam jogurt czy coś dodawalas ?
W tym też ograniczyli i wszystko tam się pozmieniało. A kaufland zaraz obok -
Jogurt zamierzam dać zwykły, naturalny, taki jak sami jemy czyli w składzie mleko i bakterie. Starsza uwielbia, sama czasem poprosi o jogurcik 😉 jak chce jej dać smakowy to rozmroze 2 truskawki czy inne owoce albo daje świeże jak są
Nikoś jest w okropnej fazie 🙈 czasu na jedzenie brak, a jak już się rzuci na pierś to byle co go rozprasza, ciężko mu nowości proponować bo albo jest glodny albo patrzy zafascynowany jak siostra je ale sam rzadko buzie otwiera