Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie, my też mamy jako drugie łóżeczko turystyczne. dokupiłam do tego tylko takie normalny materac... tzn teraz matrac muszę na nowo kupić, bo tamten ma już 10lat i stał w piwnicy... nie wiem jak wygląda, ale chyba nie nadaje się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 14:35
-
Żeby czytać regularnie Wasze posty trzeba siedzieć na forum bezustannie, no nie da rady. 😏
My wczoraj mieliśmy połówkowe. Moja dziewczyna zdrowa, wierciła się cały czas, czym doprowadzała lekarza do frustracji 😉 jak nic, cały ojciec 😉baileys, Chimera, Ania95, Anhydra, Niezapominajka5, czczi, E_linka2, joan85, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Niebieska Gwiazda, AnaKwiat, emi2016, Agagusia, OlaWi, IGA.G, Larissa90, natty85, Misi@, Vampire, Marcelina85, Smerfelinka lubią tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
magnolia29 wrote:Dziewczyny pls doradźcie macie większe doświadczenie. Jak sie zorganizować w domu piętrowym? Na dole tylko salon kuchnia i małe wc wyjście na duży taras i ogród.
Zakładam, że życie będę wiodła raczej na dole. Czy inwestować w kołyskę, a może drugie łóżeczko. Mam tu miejsce na przewijak i łóżeczko te się zmieści. Zupełnie nie ogarniam tematu a nie chciałabym zagracić sobie przestrzeni. Jak to widzicie z doświadczenia?
W sypialni na górze będę mieć dostawkę do naszego łóżka ale przewijak i pokoik obok naszej sypialni. Nie wiem jak będzie pewnie wolałabym mieć Leona na początku blisko.
Wesprzyjcie mnie w tej burzy mózgów.
A pro po mózgów mój zgąbczał pojechałam wczoraj na pazury i pomyliłam się o dwa dni mimo że miałam w telefonie. Śmiałyśmy się z babką że mgła ciążowa zupełna.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Domi, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo również jestem chętna na listę wyprawkową!!!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
u mnie też zgąbczenie następuje. Pojechałam na spotkanie na drugi koniec Warszawy, w burzę, śnieżycę i grad i okazało się, że spotkanie jest jutro!!!
A do domu może łóżko Mojżesza? Małe i wygodne, można dokupić stojak lub stojak z płozami. Ja planuję kupić oprócz Chicco next2memagnolia29 lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Orientujecie się czy do badania anty-Xa robione 4h po podaniu heparyny trzeba być na czczo?
Oraz czy wiecie czy jeżeli szkoła rodzenia jest płatna i nie prowadzi wizyt położnej po porodzie na NFZ to czy muszę taka położna wybrać z przychodni gdzie np mam lekarza rodzinnego (gina mam tylko prywatnie) czy mogę obojętnie skąd?Panna_Justyna lubi tę wiadomość
-
MartaMartaMarta wrote:Orientujecie się czy do badania anty-Xa robione 4h po podaniu heparyny trzeba być na czczo?
Oraz czy wiecie czy jeżeli szkoła rodzenia jest płatna i nie prowadzi wizyt położnej po porodzie na NFZ to czy muszę taka położna wybrać z przychodni gdzie np mam lekarza rodzinnego (gina mam tylko prywatnie) czy mogę obojętnie skąd?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Dziewczyny mam pytanie, czy Wy też czujecie w środku takie rozpychanie, jakby was ktoś pompowal od środka? Domyślam się że to od rosnącej macicy i narządy się przesuwają ale czy na to można coś poradzić? Jakieś ćwiczenia na rozluźnienie? Jest to dosyć nieprzyjemne i męczące, jakbym miała za chwilę peknac.
-
Dzisiaj zdecydowanie nie jest mój dzień. Ok wczorajszym dniu na mieście od rana spina mi się brzuch. Do tego myślałam, że mtaly mnie kopie z lewej strony jakby w jajnik, ale trochę wyżej chyba. Boli jak skurczybyk, ale powtórzyło się kilka razy więc stawiam, że to coś innego. Zabolało raz jak się się schyliłam. miałyście coś takiego?
Do tego od rana boli mnie głowa, właśnie zwiotowalam ciastko urodzinowe, jak zwykle puściła mi się krew z nosa i do tego slabo mi -
PaniHa wrote:Cześć dziewczyny, kilka razy pisalyscie że maluch kopię Was po szyjce albo że szyjka Was kuje. Jak byście określiły to uczucie? W którym miejscu?
Czułam to przez 2 dni.
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
OlaWi wrote:Dzisiaj zdecydowanie nie jest mój dzień. Ok wczorajszym dniu na mieście od rana spina mi się brzuch. Do tego myślałam, że mtaly mnie kopie z lewej strony jakby w jajnik, ale trochę wyżej chyba. Boli jak skurczybyk, ale powtórzyło się kilka razy więc stawiam, że to coś innego. Zabolało raz jak się się schyliłam. miałyście coś takiego?
Do tego od rana boli mnie głowa, właśnie zwiotowalam ciastko urodzinowe, jak zwykle puściła mi się krew z nosa i do tego slabo miTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Oj Olawi, przykro mi. Połóż się i odpoczywaj. Ja też dzis kiepsko, tzn. rano było dobrze a potem się zrypalo. Ja takich boli z lewej strony nie mialam. Za to dzis jak szybko wstałam to zakulo mnie w pochwie że aż przysiadlam. No i to rozpychanie mnie męczy chociaż jak polezalam to jakby mniej.
-
OlaWi wrote:Dzisiaj zdecydowanie nie jest mój dzień. Ok wczorajszym dniu na mieście od rana spina mi się brzuch. Do tego myślałam, że mtaly mnie kopie z lewej strony jakby w jajnik, ale trochę wyżej chyba. Boli jak skurczybyk, ale powtórzyło się kilka razy więc stawiam, że to coś innego. Zabolało raz jak się się schyliłam. miałyście coś takiego?
Do tego od rana boli mnie głowa, właśnie zwiotowalam ciastko urodzinowe, jak zwykle puściła mi się krew z nosa i do tego slabo mi
Olka ja mam takie okresy chyba intensywnego wzrostu, że wtedy to mnie często kłuje, ciągnie i nawet spać nie mogę...po 2-3 dniach przechodzi i jest spokój na jakiś czas...potem niestety znowu. A robiłaś sobie ostatnio morfologię? Masz tendencję do krwawień z nosa?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Dziewczyny, czy któraś z Was była na warsztatach bezpieczny maluch? Warto się wybrać? Zapisałam się,bo jeszcze była możliwość.
https://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztatyTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was była na warsztatach bezpieczny maluch? Warto się wybrać? Zapisałam się,bo jeszcze była możliwość.
https://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
ja byłam dwa lata temu, i hmm z jednej strony warto bo fajnie pokazują pierwszą pomoc, rodzice ćwiczą na lalkach. z drugiej mega dużo reklam, gadanie o konkretnych produktach - fotelikach, pobieraniu krwi pępowinowej, kremach dla dzieci. plus taki, że dają próbki duże np bephantenu . Swoje trzeba wysiedziec ;p ale myślę, że wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 20:15
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
kayama wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy Wy też czujecie w środku takie rozpychanie, jakby was ktoś pompowal od środka? Domyślam się że to od rosnącej macicy i narządy się przesuwają ale czy na to można coś poradzić? Jakieś ćwiczenia na rozluźnienie? Jest to dosyć nieprzyjemne i męczące, jakbym miała za chwilę peknac.
Ale nie wiem co mozna na to poradzić.
kayama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙