Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bobby29 wrote:AnaKwiat koło mnie dwie biedronki jutro zajrzę to dam ci znać, z tego co kojarzę one nie są tak oblegane ale pewnie zależy z czym. A na co polujesz? Jakby było jutro to mogę ci kupić i wysłać, chyba że musisz obejrzeć na żywo
ooo dzięki! Jak miło! spódnice mi się podobały i szorty. Jakby były to daj proszę znać to podjadę po pracy i kupięBobby29 lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Limerikowo wrote:baza isofix pasuje do roznych modeli aut w sumie do wszystkich tam gdzie sa zaczepy isofix na tylnej kanapie
No tak ale czy to się da tak co chwilę przerzucać między samochodami? Myślałam że w sklepie ustawiają bazę pod konkretny samochód? My i tak pewnie nie będziemy prawie jeździć. Ja nie mam prawa jazdy a i do moich rodziców i do siostry i do teściowej mogę łatwo pojechać metrem. Wszyscy mieszkamy wzdłuż pierwszej liniiKrzyś jest z nami od 15.08.2019 -
AnaKwiat wrote:No tak ale czy to się da tak co chwilę przerzucać między samochodami? Myślałam że w sklepie ustawiają bazę pod konkretny samochód? My i tak pewnie nie będziemy prawie jeździć. Ja nie mam prawa jazdy a i do moich rodziców i do siostry i do teściowej mogę łatwo pojechać metrem. Wszyscy mieszkamy wzdłuż pierwszej linii
Teoretycznie można, praktycznie nie wyobrażam sobie żeby latać z bazą pod pachą. Ja dla Julka miałam bazę ale jak chciałam jechać innym autem to już zapinalam na pasy. Baza była w aucie, którym jeździliśmy najczęściej.
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
-
AnaKwiat wrote:No tak ale czy to się da tak co chwilę przerzucać między samochodami? Myślałam że w sklepie ustawiają bazę pod konkretny samochód? My i tak pewnie nie będziemy prawie jeździć. Ja nie mam prawa jazdy a i do moich rodziców i do siostry i do teściowej mogę łatwo pojechać metrem. Wszyscy mieszkamy wzdłuż pierwszej linii
przy 1ej corce testowalismy baze isofix i super wypadla wiec druga tez tak jezdzila i 3ci junior rowniez tak bedzie przemieszczal sie
tak jak Dziewczyny pisaly klik wypiac i klik wpiac,przelozyc na wozek i z powrotem w sekundy, nie budzac spiacego Maluszka
kazdy musi sobie skalkulowac budzet oraz pomyslec nad transportem
my poruszamy sie wylacznie autami
-
Domi_tur wrote:Małż wyciągał pojedyncze elementy i mówił, że "spoko" ale całości nie sprawdzalismy. Ale materac jest świetny
Ja się wyczytałam w komentarze i ten sprzedawca ma tyle negatywnych opinii ze się boję. Znalazłam to samo łóżeczko u innych, dużo lepsze opinie, może maja lepsza kontrolę. Bo łóżeczko robi chyba jakiś 1 producent tylko różni dystrybutorzy. -
Dziewczyny, właśnie zrobiłam obiad na jutro. Makaron z szynka i szparagami z Kwestii Smaku. Pyszne to!! Jako, ze od niedawna gotuje to dopiero odkrywam szparagi i przepadłam!
Pamietam, ze kiedyś któraś z Was pisała, ze mrozi szparagi i cieszy się nimi nie tylko w sezonie. Myślicie, ze lepiej mrozić surowe czy podgotowane?OlaWi lubi tę wiadomość
[/url]
-
kayama wrote:Ja się wyczytałam w komentarze i ten sprzedawca ma tyle negatywnych opinii ze się boję. Znalazłam to samo łóżeczko u innych, dużo lepsze opinie, może maja lepsza kontrolę. Bo łóżeczko robi chyba jakiś 1 producent tylko różni dystrybutorzy.
Ja się nigdy nie sugeruję wszystkimi komentarzami, czytałam je zanim kupiłamale zmotywowałam męża i rozpakował całe łóżeczko, wszystkie części są, wszystko solidnie wykonane, pomalowane równo, nie wiem do czego można się przyczepić
na pewno jakościowo lepsze niż jedno z łóżeczek z Ikei, które oglądaliśmy
kayama, Nacha lubią tę wiadomość
-
U nas dziś bardzo intensywny dzien, ale cieszę sie, ze juz po egzaminie, bylo szybko i sympatycznie. Nie wiem ile w tym zaslugi brzuszka
za 2 tygodnie obrona i będzie po wszystkim! Teraz jeszcze musze podomykac kilka spraw organizacyjnych, ale juz czuje, ze w koncu jedziemy z gorkiSkoncze sie stresować jednym, to bede mogla zaczac w koncu porodem, bo poki co odsuwam te mysli od siebie... A tak powaznie to zabiore sie wtedy juz solidnie za pranie (moze w koncu będzie można suszyc na balkonie) i kompletowanie walizki do szpitala!
Nie wiem czy tez rak macir, ale dla mnie caly dzien bez coreczki to straaasznie duzo! Wychodzilam jak spala i wrocilam jak spala... Obawiam sie, ze pobyt w szpitalu zniose gorzej niz ona!Smerfelinka, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2, Chimera, Frida91, Applejoy, emi2016, Vampire lubią tę wiadomość
-
My na początku też nie kupowaliśmy bazy, ale że dzieć urodził się w grudniu i weź na zimnie mocuj fotelik na pasy jak śnieg/deszcz na krzyż sypie
i małż w następnym miesiącu sam z własnej nieprzymuszonej woli poleciał po bazę, w poprzednim aucie nie mieliśmy isofixsa więc baza była przypięta na pasy, teraz już jest wpięta normalnie w siedzenie, ale młodzież oddała łupinę mimo że jeszcze głową nie sięgała krawędzi i siedzi w nowym foteliku (RWF oczywiście)
To od Was zależy co weźmiecie, ale faktycznie z bazą jest wygodniej
Co do wtrącania się i komentarzy to dopiero wierzchołek góry lodowejprzygotujcie się psychicznie, bo zawsze i każdemu coś nie będzie odpowiadało, mi np teściowa wytknęła że pupy dziecku nie myję tylko chusteczkami wycieram, bo jej córka myła (w domu używałam wody ale jak jechaliśmy do nich to 200 km to wolałam chusteczki, bo u nich nie ma ciepłej wody, tylko jak się napali w piecu), o KP ile się nasłuchałam, że mi czegoś jeść nie wolno, ale jadłam na jej oczach, z czapeczką do dziś walczę i że źle dziecko ubieram bo ma pępek na wierzchu i tylko jedną warstwę ubrania na sobie, ba nawet to że dziecko tyłem siedzi (4 m-ce miała) też było komentowane... więc wiecie, czasem trzeba ogłuchnąć żeby nie zwariować
Bobby29, emi2016 lubią tę wiadomość
-
baileys wrote:W HM też jest wyprzedaż, są śliczne ciuszki dla bobasów
Wzięłam mojej te bodziaki i sukienkę:
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0731889002.html
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0716809001.html
My dziś zaczynamy szkołę rodzenia, ciekawa jestem co tam się będzie działo.
Bobby, który filtr Pharmaceris masz na myśli? Z linii Emotopic czy taki pomarańczowy z linii S?
Chyba z linii S, taki pomarańczowy. Linia/seria (?) Dermopediatric. Na opakowaniu jest napisane bezpieczny krem ochronny Od 1 dnia życia, 50spf, 100% filtry mineralne. Ale chyba cała marka jest teraz -20%
Edit. Sprawdziłam go dzisiaj i jest dosyć gęsty, ale nie tłusty i łatwo się wchłania i na pierwszy rzut oka nie bieli. Makijaż miałam krótko na buzi wiec niestety nie wiem jeszcze jak się zachowa pod mejkap na dłużej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 22:29
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyNacha wrote:Generalnie zrobiłam sobie u tego sprzedawcy zakupy typu prześcieradła, ręczniczek, poduszka, zestaw kosmetyczny, aspirator
https://allegro.pl/uzytkownik/HubiWorld?bmatch=baseline-var-cl-n-dict-sort-sqm-uni-1-3-0312
Moja przyjaciółka poleciła mi ten sklep na allegro. Będę tam na pewno robić zakupy i zobaczę jaka jakość. Ona była zadowolona.
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Dziewczyny, właśnie zrobiłam obiad na jutro. Makaron z szynka i szparagami z Kwestii Smaku. Pyszne to!! Jako, ze od niedawna gotuje to dopiero odkrywam szparagi i przepadłam!
Pamietam, ze kiedyś któraś z Was pisała, ze mrozi szparagi i cieszy się nimi nie tylko w sezonie. Myślicie, ze lepiej mrozić surowe czy podgotowane?
To ja mroże szparagi.Mroże surowe i jest ok,co do podgotowanych nie mam doświadczenia.DrzewkoPomarańczowe, Applejoy lubią tę wiadomość