Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nacha wrote:
Też mamy takie łóżeczko.A ten regałek skąd?
Nacha lubi tę wiadomość
-
Hej! Ja dzisiaj padnięta po dzisiejszym lataniu - angielski, KTG, i potem z powrotem po młodego do szkoły. Wpadłam tylko na chwilę do domu po szampana do szkolnej loterii fantowej (dla rodziców) i okazało się, że mąż dziś wcześniej z pracy wrócił, Oficjalnie wziął chorobowe, nieoficjalnie jest wk...ny na szefa i planuje szukać czegoś nowego. Kazałam mu tylko napisać pismo do HR-u nt mobbingu, żeby w razie czego oni mieli po tyłku a nie on np za bezpodstawne zwolnienie.
Ja rodzę po prostu w szpitalu, który mam w mieście, bo inny to aż pod Londynem a my bez auta, to nie ma się co nawet porywać na to.
Agagusia, Niebieska trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Dzisiaj Polki na kursie w związku z egzaminem zapytały, który mam obecnie tydzień i zaraz do prowadzącej, że może by dla mnie wcześniej, bo w dniu egzaminu (15-19 lipca), to mogę zacząć rodzić. Odpowiedziałam, że nigdzie się nie wybieram przed 6 sierpnia, bo mam planowaną cc.
Zmęczona jakoś jestem i chyba zaraz utnę sobie dzemkę - mąż już tradycyjnie chrapie po pracy.Niebieska Gwiazda, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Najpierw podmyć płynem do higieny, wytrzeć , a raczej osuszyć ręcznikiem papierowym i dopiero wtedy psikac tantum rosa i dać wyschnąć. Ja chyba muszę jakaś buteleczkę kupić, bo jedyna jaka mam z atomizerem to z tego podróżnego zestawu-100ml, a to maluśkie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 19:08
Nacha lubi tę wiadomość
-
Jestem juz po wizycie mały waży 1719g. Wszystko u niego ok. Wody ok. Jest główką w dole😊 😍 uff ulżyło mi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e16619c414d2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0067f9f8192b.jpg
DrzewkoPomarańczowe, Nacha, kayama, Applejoy, Frida91, Chimera, Niebieska Gwiazda, Pierniczkowa, Ania95, Smerfelinka, emi2016, Bobby29, Agagusia, Malinka7, Marcelina85, OlaWi lubią tę wiadomość
-
Przypomnialo mi się co mi wczoraj mąż powiedział. Gadaliśmy do 1 w nocy, o porodzie, czasie po porodzie itp. I mówię, ze ten miesiąc to szybko zleci, a on na to: nooo, trzeba zacząć wyprawkę ogarniać 😂. No rychło w czas się chłop zorientował 😅
werni, Domi_tur, Chimera, Applejoy, Frida91, Agagusia, Misi@, Bobby29, joan85, Marcelina85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Jestem już po usg.Serducho ok tzn.jest niewielka dysproporcja w sercu na korzyść strony prawej głównie na poziomie jam serca-wariant normy dla wieku ciąży.Po ciąży się zmieni na korzyść strony lewej.AFI 18 i wcale tak dużo nie piję. Płuca super i oznak infekcji brak.Dzidziulek waży 2553 i jest to 80 centyl więc makrosomii brak.Jestem zadowolona bo wszystko ok i zła bo wydałam 350zł na usg z echem serca tylko dlatego że doktor konował narobił zamieszania i mi strachu.
W drodze powrotnej w lidlu kupiłam już wymacany stanik do karmienia w przecanie za 10zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 19:53
kayama, werni, DrzewkoPomarańczowe, Nacha, Chimera, Smerfelinka, emi2016, Bobby29, Applejoy, Frida91, Agagusia, Misi@, Malinka7, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
Aga dobrze ze wszystko ok
Powiedzcie czy dobre mam afi. Dlatego wkleilam wyniki. Nie znam się na tym.
Drzewko hehe to się twój mąż obudził
-
Nacha wrote:
Pokoik super , łóżko mamy takie samoNacha a do kiedy ten rabat? Widziałam fajne krzesełka do karmienia ale to jeszcze za wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 20:16
-
Gratulacje dziewczyny z wiadomości
już te nasze dzidziusie takie duże 😍😍. Z tego co widzę tylko moja jeszcze się nie odwróciła główką do dołu
A czy ktoś ma wieści od Anhydry? Kupiłam oliatum to bym podrzuciła na poczet nowej sesji (koniecznie w mleku)werni lubi tę wiadomość
[/url]
-
werni wrote:Wczoraj przeczytałam w książce ze teraz więcej białego śluzu wychodzi. A przy drugiej ciąży czop jest zoltawy.
Musze jeszcze pooglądać filmiki co do karmienia by nie być zielonai poczytac o tej metodzie 3-5-7
To jest sama esencja z książki "Po prostu piersią", warto przeczytać:
Frida91, Ania95, werni, Applejoy, Smerfelinka, menka2, Vampire lubią tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Anhydro, odezwij się do nas jeśli podczytujesz!
U mnie ból jest ale słabszy, czuję się jakbym już okres dostała :p Mały dzisiaj jest bardzo pobudzony, nie ma godziny żeby się nie ruszał i to wypychając nogi i rączki - może wbija się w kanał? Ogólnie czuję jakiś dyskomfort w pochwie, jakkolwiek to zabrzmi - jeszcze dwa dni temu wszystko było jakieś takie rozpulchnione, a dziś zrobiło się tam ciasno :p także tak... Tyle u mnie