Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Czarna super, to już kawał człowieczka
Dziękuję dziewczyny za rady, właśnie też myślałam nad lactovaginal. Trochę sobie przemyłam melisą żeby złagodzić świąd...
Rozmawiałam z ginekologiem i kazał przeczekać do jutra, pewno da nystatyne w globulkach...
Nie wiem czy to od tego grzyba czy od czego ale czuję dyskomfort na dole w brzuchu. Takie ukłucia, trochę ciągnie i jakby rozpiera (czasem takie uczucie napierania w podbrzuszu jest przy zatwardzeniu 🙈 może skojarzycie o jakie odczucie mi chodzi) i trochę się martwię że coś się dzieje -
Felinka94 wrote:Czarna super, to już kawał człowieczka
Dziękuję dziewczyny za rady, właśnie też myślałam nad lactovaginal. Trochę sobie przemyłam melisą żeby złagodzić świąd...
Rozmawiałam z ginekologiem i kazał przeczekać do jutra, pewno da nystatyne w globulkach...
Nie wiem czy to od tego grzyba czy od czego ale czuję dyskomfort na dole w brzuchu. Takie ukłucia, trochę ciągnie i jakby rozpiera (czasem takie uczucie napierania w podbrzuszu jest przy zatwardzeniu 🙈 może skojarzycie o jakie odczucie mi chodzi) i trochę się martwię że coś się dzieje
Nie wkręcaj sobie nic 😘 Poczekaj na wizytę u lekarza 👍
-
PaniHa wrote:My powiedzieliśmy rodzicom i teściom w święta. Wszyscy się cieszyli ale jak o 22 chciałam jechać do domu bo byłam mega zmęczona to teściową wywaliła z tekstem że taki początek to nie ciąża i mam się nad sobą nie rozczulać. Noooosz..
O matko !! Nie wyobrażam sobie tego. My powiedzieliśmy w święta - w sumie spontanicznie, bo nie chcieliśmy wcześniej ale sytuacja nas trochę „zmusiła”. Dla mnie najciężej było powiedzieć córce - bo ona się tak cieszy - ale od razu jej powiedziałam, że różnie może być (ale to mnie stresowało najbardziej, że jak coś pójdzie nie tak - to jak jej wytłumaczę, że dzidziusia już nie ma). Staram się być dobrej myśli. Znajomi tez już wiedzą, w pracy wiedzą bo jestem na L4, także … 🤞🏼
Ja mam od dwóch dni takie bole okresowe trochę i na maksa mnie to stresuje. Dziś na 18:15 mam wizytę. Trzymajcie kciuki !!
New Baby
Julia -
nick nieaktualny
-
Staram się nie wkręcać głupot 😂 ale wiecie to pierwsza ciąża to jestem przewrażliwiona 😂
Ale powiem wam że melisa trochę mi złagodziła objawy 😌
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Czarna32 wrote:Ja po wizycie...
Z usg 11t 6dz😱😱
4.5 cm szczęścia ❤❤❤
Coś tam odstaje ale za wcześnie na to by mówić czy to na pewno synek🙂Czarna32 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Jutro mam jednak prenatalne...proszę o kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 11:40
Maybelle, DeLaCruz, Kasik, Felinka94, salenne, megson91, Ani0nka, sara9555, kasha86, bridagues, Anuszka28, Malina330 lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
antonna wrote:To Ty sie moze przepisz na liscie na wczesniejszy termin, bo wyszla Ci ciaza starsza od mojej 🙈 No i gratulacje, ze wszystko oki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 11:41
Dawid i Kamil💙💙
-
Mommy2 wrote:Różowa, ja zrobiłam dwie blachy ciastek z orzechami a jak już je upiekłam doszłam do wniosku, że w jakiś nie do końca zrozumiały dla mnie jeszcze sposób, orzechy wywołują u mnie napady kaszlu... 😅
Tak więc teraz jestem na orzechowym detoxie z dwoma blachami ciastek 😅
Hahaha, co te ciąże wyrabiają 🙈 ale zrobiłaś mi smaka na takie domowe ciasta, już się boję :p szkoda, że nie mieszkasz obok, zrobiłybyśmy wymianę :p
A z tym Maciupkiem to dobre! 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 11:42
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Czarna32 wrote:Jutro mam jednak prenatalne...proszę o kciuki
Będziemy moooocno trzymać!!Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Mocne kciuki 🤞🤞 🍀 🍀
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Maybelle wrote:To ciekawe, ale chyba przeszły mi mdłości. Chyba, że jeszcze powrócą. Chociaż w poprzedniej ciąży też mdłości mialam dość krótko. Około tygodnia czasu i był spokój.
Za to strasznie jestem nie do życia. Wy też czujecie się tak słabo? Poziom energii mam na minus 500 😴 Najchętniej bym przespała caly dzien i nocCóreczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
nick nieaktualnyMaybelle wrote:To ciekawe, ale chyba przeszły mi mdłości. Chyba, że jeszcze powrócą. Chociaż w poprzedniej ciąży też mdłości mialam dość krótko. Około tygodnia czasu i był spokój.
Za to strasznie jestem nie do życia. Wy też czujecie się tak słabo? Poziom energii mam na minus 500 😴 Najchętniej bym przespała caly dzien i noc -
Maybelle wrote:To ciekawe, ale chyba przeszły mi mdłości. Chyba, że jeszcze powrócą. Chociaż w poprzedniej ciąży też mdłości mialam dość krótko. Około tygodnia czasu i był spokój.
Za to strasznie jestem nie do życia. Wy też czujecie się tak słabo? Poziom energii mam na minus 500 😴 Najchętniej bym przespała caly dzien i noc -
Czarna32 wrote:Ja po wizycie...
Z usg 11t 6dz😱😱
4.5 cm szczęścia ❤❤❤
Coś tam odstaje ale za wcześnie na to by mówić czy to na pewno synek🙂
Mnie sytuacja zmusiła do powiedzenia o ciąży dość szybko. Bałam się, wiadomo jak to jest. Na szczęście i rodzice i teściowie bardzo się ucieszyli ale u nas to były dłuuuugie starania i maluszek bardzo wyczekiwany.
Aktualnie jestem koszmarnie przeziębiona, mąż mnie zaraził o ironio przez jakieś 5 lat nie chorowałam wcale...Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
W ogóle ja żyje w jakimś niepokoju od kilku dni, cały czas się trzymałam, że będzie dobrze.. A teraz różne myśli przychodzą do głowy... Po co się człowiek zamartwia na zapas🙈🙈🙈 wizytę mam dopiero 19.01Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard,