Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy okazji mam pytanie czy komuś dzidziuś rósł mniej nie ten 1 mm dziennie?Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Dzień dobry, dzień dobry
U nas wg OM 12tydz wg usg 10 skończone, czyli mieliśmy różnicy 2tyg., a tu w ostatnim tygodniu dziecio przyspieszył o 6dni i różnica 1tyg 1dzien na dziś.
Ja mam prenatalne 27.01 w Tychach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 14:22
kasha86, puszek369, vesper, Karoola, Maybelle, Czarna32, Felinka94, bridagues, Mommy2, Lexia, Różowa_90, megson91, Lili90, _Luna_, Kasik, Flame1991, antonna, a.ky.ska, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Cudownie ♥️ troszkę mnie pocieszyłaś ♥️
sara9555 lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
sara9555 wrote:
Ja mam w Bielsku więc calkiem blisko😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 14:29
sara9555 lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Sara piękne wiadomości mnie też troszkę pocieszyłaś
Mam nadzieję że u mnie jutro kropek już się pokaże ✊🤞 nawet po cichu liczę na 💛... Ale bardzo cichutko 🤗🤗sara9555 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Czarna32 wrote:Gratki❤ kciuki za prenatalne.
Ja mam w Bielsku więc calkiem blisko😃
Rzeczywiście. Tyle, że na porodówce się pewnie nie spotkamy, bo ja rodzę w Katowicach, a moja Gin się nie spieszyła ze skierowaniem na prenatalne i w związku z tym nie było dla mnie odpowiedniego terminu w kilku miejscach w Bielsku ale wiem, że w Tychach w Sonomedico jest w porządku
Felinka i Karoola trzymam kciuki za wasze bobasy :*Karoola, Felinka94 lubią tę wiadomość
-
sara9555 wrote:Rzeczywiście. Tyle, że na porodówce się pewnie nie spotkamy, bo ja rodzę w Katowicach, a moja Gin się nie spieszyła ze skierowaniem na prenatalne i w związku z tym nie było dla mnie odpowiedniego terminu w kilku miejscach w Bielsku ale wiem, że w Tychach w Sonomedico jest w porządku
Felinka i Karoola trzymam kciuki za wasze bobasy :*
Mój lekarz dał mi dzis ale umawialam sie wcześniej bez skierowania telefonicznie.
Ja robie w Gyncentrum nawet w sumie opinii nie sprawdzałam tylko tam pierwsze odebrali i mieli termin🙂Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Pewnie nie bo rodzić też będę w Bielsku.
Mój lekarz dał mi dzis ale umawialam sie wcześniej bez skierowania telefonicznie.
Ja robie w Gyncentrum nawet w sumie opinii nie sprawdzałam tylko tam pierwsze odebrali i mieli termin🙂
Teraz się tylko zastanawiam czy wpuszczą mojego Małża, bo niby w regulaminie Covidowym jest napisane, że bez osób towarzyszących 🤔 -
Ja jestem z okolic Warszawy
Mój czuję skrępowanie aby ze mną wejść bo ginekolog to facet 🙈😂 Czub 🤷🏻♀️😅
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Różowa_90 wrote:Hahaha, co te ciąże wyrabiają 🙈 ale zrobiłaś mi smaka na takie domowe ciasta, już się boję :p szkoda, że nie mieszkasz obok, zrobiłybyśmy wymianę :p
A z tym Maciupkiem to dobre! 😂
A jaką zupę zrobiłaś? W sumie oddałabym majątek za jakąś pyszną zupe 😃 -
Hej Dziewczyny,
Witam sie z Wami i ja ! Troche Was podczytywalam i postanowilam dolaczyc. Obecnie jestem w 8 tygodniu ciazy (7+2). Jest to moja 2 ciaza (pierwsza skonczyla sie poronieniem w 5 tygodniu)... wiec chyba naturalnym jest, ze troche 'swiruje' Niestety, 'walcze' tez z cukrzyca ciazowa (poranna hiperglikemia) i diabetolog zalecil insuline na noc. Czuje sie zaskakujaco dobrze... czasem doskwiera mi wieksze/mniejsze zmeczenie i mialam czas gdzie na mysl o jedzeniu mnie mdlilo, ale puki co mi przeszlo Stan ktory dla mnie jest powodem do lekkiego niepokoju.. bo jak na ciaze czuje sie za dobrze... ale probuje wyluzowac bo przeciez nie ma jednoznacznej reguly
Ktoras z Was pisala o infekcjach intymnych (przepraszam, ale nie umiem cytowac ) ja osobiscie stosuje zel do higieny intymnej ProVag... wczesniej tez jak chodzilam na basen to po basenie uzywalam Provag zel do stosowania od razu na okolice intymne (ale tutaj najlepiej skonsultowac z ginekologiem) + w czasie infekcji zaleca sie jesc jogurty naturalne z bakteriami Lactobacillus.
Dzieki,ze jestescieFelinka94 lubi tę wiadomość
-
Mommy2 wrote:A jaką zupę zrobiłaś? W sumie oddałabym majątek za jakąś pyszną zupe 😃
Krem marchewkowy z mlekiem kokosowym i chilli, może nie brzmi, ale smakuje sztos tzn dawniej tak smakowa 😅
ciekawe od czego jeszcze nas odrzuci 🙈Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️