STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu się pustka zrobiła....dziewczyny o 12 mam badanie, proszę o kciuki.
Zaraz wyjezdzam, bo to z drugiej strony Krakowa.Madzia1888, Trishka lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
A ja byłam skonsultować tego krwiaka i miałam sto razy lepsze usg niz w piątek takie piękne ujęcia malucha ze szok i co najważniejsze krwiaka brak czy to możliwe? Ale zrobiła się taka jakby przegroda w macicy lekarz nazwał to taśma owodniowa i póki co trzeba obserwować bo zazwyczaj się on przykleja do łożyska albo do ściany macicy i nie ma po niej śladu i póki co nie przeszkadza to dziecku i za 2 tyg kontrola. Mówię wam oszaleje niedługo.
EwaP, Trishka, Madzia1888, Wiedźma82 lubią tę wiadomość
-
EwaP kciuki mocno trzymam!!!
A ja wczoraj miałam piękny sen! Śniło mi się, że urodziłam 22 grudnia (nie wiem skąd akurat ta data), śliczna córunie, była dużym bobasem piękny sen, taki realny!
A dzisiaj sobie wkręcam, że brzuch jakiś mniejszy
oszalejęEwaP lubi tę wiadomość
Synuś Gabryś 19.11.2009r.
-
karpetta umawiałyśmy się na styczeń! A brzuch mniejszy, bo może woda zeszła, albo gazy z jelit. Nie martw się tylko chooo na detektor
Mala.tyna dobrze trafiłaś Rozgość się i piszEwaP lubi tę wiadomość
-
Mala.tyna wrote:Gdzie na fb? Jakis link moge prosic?
Kurcze to moja pierwsza ciaza i caly czas tylko sie martwie... Czy to normalne?
Obawiam się, że to normalne. Uspokoisz się jak będziesz miała dziecko na rękach
Szkoda, że dziewczyny piszą już tylko na fb... -
Freya wiem właśnie! Ja wole w styczniu!
Powiem CI, że już bym poleciała na detektor rozmyślam, kiedy się zjawię
No właśnie szkoda, ze na fb się przeniosłyście
Mala.tyna ja jestem w drugiej ciąży, 7 lat różnicy i panikuję bardziej niż w pierwszej. Myślę, że to nieuniknioneSynuś Gabryś 19.11.2009r.
-
Mala.tyna wrote:Ojj ale kiedy to bedzie! W srode kolejna wizyta u gina.. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a jak u Ciebie?
Ja też się ciągle martwię, tym bardziej, że o tą ciążę staraliśmy się prawie 5 lat. Bardzo uspakaja mnie detektor tętna płodu. Ze znalezieniem serduszka nie mam problemu, a to melodia dla naszych uszu W czwartek mamy prenatalne i stresik jest. W którym tyg jesteś?
karpetta tylko się długo nie namyślaj -
Mala.tyna wrote:Karpetta myslalam ze to tylko przy pierwszej tak dziala ;o chcialabym juz czuc dzidziusia moze bym sie tak nie bala?
JA to należę do tych co zawsze znajdą sobie powód do obaw niestety
Ruchy będą to będę pewnie rozmyślała czy nie za często, nie za rzadko itp. itd wiesz o co chodziSynuś Gabryś 19.11.2009r.