STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja kupiłam ten:
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-ktg-sonoline-b-zel-baterie-i6173182496.html
Można też poszukać na OLX używany taniejvioris lubi tę wiadomość
-
karpetta wrote:o kurczaki on tyle piniądzów kosztuje ja to myślałam, że gdzieś ze 100-150 zł
Taniej można kupić ten
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-duzy-zestaw-zel-i6301934178.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=156568
Ten ma Magda, tylko on tętna nie pokazuje, ale serduszka posłuchać jak najbardziej można -
Kochane Ciocie,
jesteśmy po prenatalnych. Dzidzia ma 6,5 cm. Przeziernosc 2,2. Nosek jest, serce super, wątroba super, nożki i rączki ok. Główka ok. Tak szalało, że trudno było zrobić badanie
I wygląda na księżniczke, ale się nie nastawiac, bo się chowało ufff.
Pobrali mi na Pappa, za 10 dni wyniki, ale wszystko wygląda ok.
Próba wklejenia zdjęcia:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/86ceb84fd9189176Mala.tyna, cicho sza, Trishka, anettte, Kamila ;), freya, amelik, madzi2506, Madzia1888, karpetta, never give up, PeggySue, vioris, Wiedźma82 lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Hej dziewczyny! Gratuluje udanych wizyt i rosnących dzidzusiow. Mam pytanko, czy uzywacie przy detektor ze żelu do usg czy na sucho? Mnie się nie udało znaleźć tętna ale po pierwsze mam pożyczone AngelSounds a on ma niską wrażliwość no i ten mój tłuszcz na brzuchu. Eh.
Za to pochwalę się ze udało mi się umówić badania prenatalne i echo serca płodu do Kliniki w Krk pierwsze 19 sierpnia drugie 7 września.EwaP lubi tę wiadomość
-
EwaP wrote:Kochane Ciocie,
jesteśmy po prenatalnych. Dzidzia ma 6,5 cm. Przeziernosc 2,2. Nosek jest, serce super, wątroba super, nożki i rączki ok. Główka ok. Tak szalało, że trudno było zrobić badanie
I wygląda na księżniczke, ale się nie nastawiac, bo się chowało ufff.
Pobrali mi na Pappa, za 10 dni wyniki, ale wszystko wygląda ok.
Próba wklejenia zdjęcia:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/86ceb84fd9189176 -
Sweet_CupCake wrote:Hej dziewczyny! Gratuluje udanych wizyt i rosnących dzidzusiow. Mam pytanko, czy uzywacie przy detektor ze żelu do usg czy na sucho? Mnie się nie udało znaleźć tętna ale po pierwsze mam pożyczone AngelSounds a on ma niską wrażliwość no i ten mój tłuszcz na brzuchu. Eh.
Za to pochwalę się ze udało mi się umówić badania prenatalne i echo serca płodu do Kliniki w Krk pierwsze 19 sierpnia drugie 7 września.
Jeśli nie masz żelu do usg, to świetnie sprawdza się też zwykła oliwka Na sucho to chyba ciężko coś usłyszeć.
Ewa super, że wszystko dobrze Dzieć piękny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 14:12
EwaP lubi tę wiadomość
-
Witam sie po krótkiej nieobecności, troche spraw sie zebrało do załatwiania.
EwaP, super
Ja używam detektora przez żel do USG tanio kupilam w aptece. Ale na sucho tez sie da z tym ze dzwiek jest inny, oraz zaleca sie używanie zelu.
Czy jest tu jakaś mamusia bezrobotna? Potrzebuje informacji jak wygląda rejestracja kobiety w ciazy w UP, pozniej daje sie im L4? czytałam ze kobieta bezrobotna po urodzeniu otrzymuje przez rok czasu pieniążki na dziecko...Ktos cos wie?
EwaP lubi tę wiadomość
-
Hej
Ewa super wiesci
Rano bylam sie przejsc do knajpki obok zapytac o catering ale ceny maja nie za fajne i zadzwonilam gdzie zawsze robilismy imprezy rodzinne i 5 zl na porcji mniej, tylko bym musiala po jedzonko podjechac, mimo to sie zdecyduje i zamowie wiecej pewnie. Bedzie jedzonko
A teraz nie chce mi sie ruszyc i isc gotowac a tylko nalesniki dzis wiec maz nie poje.... ok ide sie zmobilizowac i na te nalesniki ciasto zrobic i na jutro na zupke nastawic moze na kolacje tez bedzie...
Wczoraj ubralam sobie sukienke co ladnie w niej brzuszek wygladal hehe ciekawe jak bedzie za miesiac
A Jutro po 9 gin !!!!!! szybko przeleci i tez zobaczymy co z krwiakiem
EwaP lubi tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Ewa P. Gratulacje. Super wiesci i jaki duży dzidzius, piekny profil. Tak sie ciesze ze same dobre wiesci
Ja dzis podsluchiwalam mojego lokatora hahaha a sie wierci i juz przesuwa sie ku gorze hahaha. Jestem caly czas glodna i pochlaniam rozowa orenzade Zbyszko 3 cytryny. Mam na nia mega parcie. I dzis na obiad leczo robieEwaP lubi tę wiadomość
*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***
-
Ciekawa jestem co jutro powie na te prenatalne 13.07 bo w sumie wg usg termin mam 21.01 czyli tam jak np. Marcza z juz miała prenatalne. Moze mi przyspieszy termin zobaczymy jak duzy bedzie nasz maluchJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Semedica na Rozrywki
Sweet_CupCake wrote:Ewa a robiłaś badanie w Volumedzie? Jeśli tak to ja miałam wynik pappa po 2 dniach od pobrania.Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka