Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Każde gdzie indziej zameldowane, w naszym mieszkaniu nie mieszka oficjalnie niktVuko wrote:Jata,ale jesli mieszkasz z partnerem, to juz sie nie zalapiesz,bo pozniej mozna miec problemy podobno.
Nie no żartuję, jakoś nie wierzę, zebym cokolwiek dostała
-
Z tym progiem to ob jest tak śmiesznie niski, ze jak sprawdziłam, to sama go przekraczam.oczywiscie, kasę dostanie patologia, na kolejne chlanie, fuck gdybym miała pewność, ze te kasę dostanie potrzebująca rodzina to luz, a tak oddajesz tyle kasy co miesiąc i utrzymujesz za to tych, ktorym sie pracować nie chce, a Twojemu dziecku sie nic nie należy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:04
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas obecnie taka sama sytuacja dokladnieJATA wrote:Każde gdzie indziej zameldowane, w naszym mieszkaniu nie mieszka oficjalnie nikt
Nie no żartuję, jakoś nie wierzę, zebym cokolwiek dostała
ale za ok 2mies kupujemy to mieszkanie, no i raczej sie tu zameldujemy juz oboje wtedy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie mówcie, że tylko patologia dostanie becikowe na chlanie bo mi przykro ;pp
Jestem też studentkom, ale kwestia tego czy ojciec będzie brany pod uwagę, bo w pewnym momencie miało być, że studentki wszystkie dostaną tego tysiaka, ale zobaczymy.
Najwyżej będę miała na wódę i piwo ;p
Felicity lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
eee to niech sobie wsadzą te 12 tysi. Z resztą i tak nie wierzę, ze bym się załapałaGiannaa wrote:A status samotnej matki ma kobieta która w akcie urodzenia dziecka ma wpisane ojciec nie żyje bądź jest nieznany... Już bym wolała olać tą ich kasę niż mieć taki status

-
nick nieaktualnyNo faktycznie trzeba by wpisać ze nieznany, a to wiecej komplikacji niz pożytku, a to ze nie żyje, to juz chyba najgorszy wariant;)
Mam nadzieje, ze mniej moim mężem po porodzie bedzie sie dobrze układać, ale wiem, ze dziecko duzo zmienia... Ale liczę na zmiany na plus:)