trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
o to nie słyszałam że na manhattanie maja usg a to koło mojego domu:P:P:P powiedz jak cenowo wychodzi tam usg 4d.
Ja do deoringa naprawde sie zawiodłam badanie niecałe 8 minut na płytce mam az 3 minuty nagrane i jedno zdjęcie kiepskiej jakości aż mi się płakac chciało że za takie pieniądze poleciał po całości sobie. ALe to nie tylko ja wysżłam nezadowolona z gabinetu kobietka przedemna też wkurzona na jakosć zdjęcia była. -
Myszka-Minnie wrote:Akpol znam. Mama i ja coś się obiło o uszy.. A coś jeszcze możecie polecić godnego uwagi? A jakiś sklep z wózkami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:09
Myszka-Minnie lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Z wózkami to koniecznie bobowozki - jeden sklep maja w Gdyni w okolicy Wielkopolskiej, drugi w Gdańsku koło cmentarza na skrzyżowaniu Lostowickiej i kartuskiej. Tam kupowaliśmy oba wózki
Dzieki bardzo Lithie za podpowiedź . Kilka dni temu natrafiłam na ta stronkę szukajac własnie informacji w necie. Myslałam, ze Trójmiasto ma wiecej takich sklepów, albo nawet i ineternetowych. No cóż lepszy taki wybór niż zaden. Jezeli ktos moze polecic cos godnego uwagi to proszę o namiary. Mogą byc również sklepy internetowe z wschodniej, zachodniej, czy centralnej Polski.
-
nick nieaktualnyKurcze zdziwilyscie mnie opiniami o Doeringu. Ja jak u Niego bywalam to wizyty trwaly nawet do 40 min jak cos sie dzialo nie tak (mielismy przeboje z NT i torbielami w srodbrzuszu) i dawal kupe zdjec. Moze rzeczywiscie zalezy jaki ma humor itp...tylko dobry lekarz nie powinien traktowac pacjentek wedle swojwgo humoru z drugiej strony.
-
nick nieaktualny
-
Też jestem zdziwiona, że Doering w taki sposób potraktował pacjentki. Ja podobnie jak Aleksandra jestem zadowolona i długo siedziałam u niego w gabinecie.
Kupowałam wózek w Mama i ja. Akpol droższy niż Mama i ja moim zdaniem. Tam kupowaliśmy takie małe rzeczy. Dużo natomiast w aptece gemini. Butelka aventa chociażby 20 zł. Gorąco polecam. Można odebrać osobiście więc nie trzeba robić zakupów za 150 zł. Siedziba znajduje się blisko mojego zamieszkania więc robimy sobie tam spacerki i przy okazji oszczędzamy. Odbiór produktów w Gemini jest koło Carrefour Morena. -
My praktycznie wszystko kupowaliśmy w mamaija dostaliśmy kartę z rabatem i na wózku zjechali nam 100zl
Ubranka mi sie tam nie podobają wiec nawet nie mam zamiaru ich tam kupować
Robią rożne promocje wiec mozna sie na coś ciekawego załapać a Akpolu tez spko tam szlam po takie małe pierdolki
A w manhattanie to do kogo idziesz ? Bo ja tam chodzę do dr Adamskiego i jest super właśnie dzisiaj mam wizytę o 16 -
Potwierdzam, apteka gemini jest super. Można tez zamówić odbiór na Obonców Wybrzeża. Ogolnie jako stacjonarna apteka jest najtansza chyba w Tójmiescie. Duphaston kupuje np po 28zł.
Minnie, fakt sklepów u nas malutko. Jeszcze Smyk no ale to wiadomo... I przy auchan ToyrR Us. Co do wózków chyba jeszcze emmaljunga ma salon firmowy na trafie Gda-Sopot Grunwaldzka/Niepodległości. Jestem pewna że jak zaliczysz trasę Bobowozki-Emmaljunga-Mama i ja - Akpol to po drodze coś wybierzesz. We wszystkich sklepach są kompetentni doradcy,, którzy nie wciskają na siłę ale sensownie doradzą, możesz pojezdzić, pomacać.
Tylko nie polecam zakupów w weekendy, hurtowie są okupowane przez Rosjan i ogolnie tłumy, ciężko spokojnie pogadać z doradca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:25
-
Nalka wrote:Też jestem zdziwiona, że Doering w taki sposób potraktował pacjentki. Ja podobnie jak Aleksandra jestem zadowolona i długo siedziałam u niego w gabinecie.
-
nastka151 wrote:bylam u dr. Deoringa i się zawiodłam jakość zdjęć jakie otrzymałam fatalna badanie trwało niecałe 8 minut:( a skasował 260zł Chyba bardziej opłaca się robić usg w invicta jakość zdjęć o niebo lepsza
a jak plytka z nagraniem, ladnie widac?
moglas isc na probe do niego na to tansze 2d usg i 3d zdjecie bys dostala za darmo w prezencie za 140zl
w inviccie maja tez dobre 4d
Nastka mozesz w sobote jechac do Rumii na bezplatne 4d :* do auchana na akcje szczesliwe macierzynstwo, juz pisalam wyzej o tym
a tak pozatym to zauwazylam że nawet terminy mamy te same bo ja też mam na 3 ale lutego a Ty to w lutym chyba w ciaze zaszlas co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:31
-
lithe123 wrote:Potwierdzam, apteka gemini jest super. Można tez zamówić odbiór na Obonców Wybrzeża. Ogolnie jako stacjonarna apteka jest najtansza chyba w Tójmiescie. Duphaston kupuje np po 28zł.
Minnie, fakt sklepów u nas malutko. Jeszcze Smyk no ale to wiadomo... I przy auchan ToyrR Us. Co do wózków chyba jeszcze emmaljunga ma salon firmowy na trafie Gda-Sopot Grunwaldzka/Niepodległości. Jestem pewna że jak zaliczysz trasę Bobowozki-Emmaljunga-Mama i ja - Akpol to po drodze coś wybierzesz. We wszystkich sklepach są kompetentni doradcy,, którzy nie wciskają na siłę ale sensownie doradzą, możesz pojezdzić, pomacać.
Tylko nie polecam zakupów w weekendy, hurtowie są okupowane przez Rosjan i ogolnie tłumy, ciężko spokojnie pogadać z doradca.
A jak zamowic na obronców?
ja korzystam z gemini od dawna, kupuje tam tez chocby moje witaminy prenatalne ale zawsze w formularzu odbioru osobistego widnieje tylko adres na suchaninie
ja i tak z wrzeszcza to mi to wszystko jedno ale dojazd mam lepszy na przymorze a z suchanina zadupia tylko dwa autobusy a w weekendy jeden albo z przesiadkami na morenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:32
-
tak ja w lutym w ciąże zaszłam mimo iż palnowałam dopiero we wrześniu zajść a że miałam problemy zawsze żeby zajść w ciąże stwierdziliśmy ż ejak zaczniemy to do września zdąrzymy i cud w pierwszej próbie się udało.
Ogólnie dziewczyny mam nowy wózek na sprzedaż ponieważ mam dwa w domu jeden dostaliśmy w prezencie po tym jak juz kupiłam to może któraś byłaby zainteresowana. Wózek to bebetto solaris gondola plus spacerówka. Skrętne koła dodatkowo folia, dwa pokrowce na nóżki, moskietera i torba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:59
-
Vel wrote:A jak zamowic na obronców?
ja korzystam z gemini od dawna, kupuje tam tez chocby moje witaminy prenatalne ale zawsze w formularzu odbioru osobistego widnieje tylko adres na suchaninie
ja i tak z wrzeszcza to mi to wszystko jedno ale dojazd mam lepszy na przymorze a z suchanina zadupia tylko dwa autobusy a w weekendy jeden albo z przesiadkami na morenie
-
nick nieaktualny
-
lithe123 wrote:Jak bede zamawiała to zrobie screena, teraz nie pamietam ale pod odbiorem osobistym na Morenie jest coś w stylu odbior w innej aptece i lista do wyboru.
dzieki, poszukam tez tej opcji -
A to i ja się dołączę. Mieszkamy w Gdańsku. Chodzimy do przychodni na Morenę. na początku byłam u dr. Szemryka, niestety terminy miał okropnie długie, przeniosłam się do pani dr. Młodzianowskiej w tej samej przychodni.
Który szpital? Oto jest pytanie. Najbardziej polecają Zaspa i Kliniczna. Ciężki wybór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 12:02