!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tez mam prace panstwowa, wiec jakos nie czuje, seby pracodawca korzystał z tarczy.
Akinom gratki 🥰 tak cos czulam 😅
Audrey świetne kolory 😊
Ja lubie biale lub bardzo jasne sciany. Np w salonie mam taki jasniutki bez z tikkurilla. W korytarzu i w kuchni bardzo jasny szary. Ale doslownie prawie bialy. W sypialni bialy, dodatki zmienia wnetrze. A w pokoju Adasia bialy plus chce naklejki z naklejkomani. Wszedzie farby tikkurilla, bo przy kocie czesto je przecieram pod oknami z lapek. Super sie zmywaja.
Takze ja poszlabym w ta strone Kotka biel plus jakies naklejki. Jakies nas lozkami. Tylko poszlabym w jeden desen. Np w naklejkomani sa kroliki z balonikami. Do corki powiesilabym w róż delikatny jesli lubi a kolo chlopca mietowe.Akinom 59 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja mam w salonie, jadalni, kuchni i przedpokojach taki mega jasny szary, a wcześniej miałam w tych pokojach taki kolor waniliowy, też mega jasny, prawie biały. W sypialni mam troszkę ciemniejszy beż,ale to taki stonowany spokojny kolor a u Małej w pokoiku mam taki mega jasny błękit, ale taki bardzo jaśniutenki. Więc ja też lubię jasne ściany. Jakbym już miała dać jakiś kolor to albo taki mega jasny rozbielony albo jedną ścianę w kolorze a inne lekko szare lub kremowe. Coś takiego
-
Akinom świetna wiadomość!! Lubimy takie! 😉 Powodzenia, żeby wszystko szło dobrze 💪🍀🍀🍀
Ja się póki co martwię, że mi nie płacą za L4. Przejdę na macierzyński, to wtedy się będę martwic o macierzyński 😂 Podejrzewam, że skoro weszła jakaś ustawa, to i tak nic z tym się nie zrobi.. tak samo jak z tymi opóźnieniami 🤷Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
ancys85 wrote:Kotka na jeden jasny kolor pomaluj ściany a nad miejscem spania każdego z dzieci przyklej naklejki na ścianę z tym co lubią, np. dla syna auta albo dinozaury a córce może koniki?
Jej tez bym musiala dinozaury 🤪.
A takie naklejki to sie latwo zdzieraja? -
Audrey wrote:Ja mam takie kolory. Ale ja nie lubię betonowych, pomarańczy, fioletów itp, wolę pastele, w domu mam wszędzie biało, tylko w sypialni jedna ścianę szaro-niebieską. Myślałam żeby zamiast szarości wziąć miętę bo widziałam obłędna w beckersie. Może daj też jakieś naklejki? U mnie na białym będą czarne kropki.
Podglądowo to takie kolory.
Ooo, podpisuję się, moje kolory 😍😍😍
Akinom ogromne gratulacje!!! Spokojnej ciąży ❤️Audrey, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka3 wrote:A te kroliczki na przyklad
https://naklejkomania.eu/naklejki-dla-dzieci/naklejka-scienna-dla-dzieci--balony-chmurki-9835/
To wiecie moze czy one sa osobno czy to jest jedna wielka naklejka?
Kotka to jest jedna naklejka. W sensie dostajesz te kilka króliczków,baloniki i chmurki ale możesz je sobie przykleić dowolnie jak chcesz. Tylko te 35 zł to jest za najmniejszy, mikro rozmiar naklejek. Ja mam zamiar brać te króliczki z różowym. Ale wieksze -
Tez mi się podobają te kroliczki, mam w zakładkach 😅 widziałam na FB różne kombinacje z tymi króliczkami, więc tak jak Chmurka pisze można przyklejać je w różnych miejscach wg gustu i potrzeb 😉
Jak już jesteśmy przy farbach, ja nie mam pojęcia jak pomalować pokój, w którym będziemy razem z dzidzią. Czy postawić na jeden, neutralny kolor a przy łóżeczku ewentualnie króliczki, czy ścianę gdzie będzie łóżeczko pomalować na jakiś inny 🤷 Do tej pory mamy na ścianach pomarańcz właśnie, taki żywy, który bardzo lubię i fajnie gra z całością. Ale potrzebuje zmiany koloru 😉 -
Te kroliczki to wlasnie trzeba poczytac jaka wziac na jaka wielkosc sciany. Np u mnie jak sciana jest eieksza niz 2,5 na 3 to wtedy trzrba wziac bodajze 12×240, czyli i drozsza. Dzis wstawili rade na jaka sciane jaki rozmiar. Zobacz post na fb.
One przychodza jako jedna duza ale mozna je rozcinac. Klei sie je bardzo latwo. Wiem, bo tajnej grupie na fb dziewczyny pisaly o nich i dopytywalam, bo bardzo je chce 😊Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Jestem właśnie po pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia on line... Nic nowego się nie dowiedziałam... Na YouTube uczkin mega szczegółowo opowiadają. Tyle dobrze, że wiem jak to będzie wyglądać w szpitalu, w którym mam zamiar rodzic. Generalnie do porodu mówiła żeby nie brac za dużo rzeczy, bo mąż może w każdym momencie podwieźć. Podzielić walizkę na część dla dziecka i część dla siebie. Polecala koszule z szykownamama.pl takie z takim jakby wbudowanym biustonoszem, a do porodu byle jaka byle miała duży dekolt. Więcej gadała druga babka o komórkach macierzystych... Zastanawiałyście się nad tym? Będziecie pobierać krew pępowinową?
-
Nie wiem czy u Was dzisiaj t3z takie ciśnienie, ale u mnie w domu po prostu wszyscy zasypiamy. Mnie od południa męczą skurcze i brzuch mi twardnieje w dodatku. Za godzine kapie syna i już nie mogę się doczekać aż sama zalegne w łóżku, chociaz miałam dzisiaj plan prasowac.
-
Gratuluję udanych wizyt, maluszki już nabierają ciałka
Ja dziś po wizycie. Moja królewna waży 1223 g i wszystko jest super. Ładnie rośnie i jest nadal główką w dół i niech tak zostanie to może uda się tym razem SNA oto moja pyza
Pokazała nam dziś języczek
Chmurka, ancys85, Totoro, AHope, Krokodylica, Akinom 59, katwie27, Audrey, Jaśmina, edka85, pap86, DarlAa, Ptysio, erre, Asia000, Leeila26, Domi1995, KotkaPsotka3, joana, Ounai, Pogoda, Evva lubią tę wiadomość
-
My też już po wizycie 😀
Pawełek spał i miał w nosie dziś pozowanie do zdjęć ale najważniejsze, że wszystkie przepływy, serduszko i szyjka ok.
Następna wizyta za dwa tygodnie.
Maja śliczna Malutka i uroczy jęzorek ale nie wiem czy Twoja taka pyza, mój bąbel dziś 1700g. (30+3)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 19:27
Chmurka, AHope, Totoro, maja2024, Krokodylica, Audrey, Jaśmina, edka85, pap86, DarlAa, Ptysio, erre, Asia000, Leeila26, Domi1995, Pogoda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję wam dziewczyny bardzo 😘😘 wy już nie długo będziecie tuliły swoje maleństwa , życzę wam aby wszystko poszło szybko i sprawnie bez komplikacji
Krokodylica, ancys85, Jaśmina, Totoro, Leeila26, Domi1995, maja2024, Ptysio, joana, Pogoda lubią tę wiadomość