Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPauka strasznie mi przykro z powodu córeczek:( To już musiało chyba być na późniejszym etapie jak już znalas płeć?
Ale fajnie z tą fundacja. Domyślam się ile masz obowiązków. Przy każdej działalności tak jest niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 13:20
-
stardust87 wrote:A ja z małym dzieckiem co to biega, krzyczy i marudzi. I do tego nie śpi w nocy i tak już 1,5 roku 5 minut na kanapie z kawą w ręku to dla mnie mega relax
Znam to☺ i puki co nie mam na nią sposoby by się nie budziła w nocy na mleko.. -
Ja na chwilkę....rzygam dalej....mam dość! Na wadze -4kg. Z dobrych wiadomości byłam na USG wczoraj i moja fasolinka ma prawie 1cm wszystko jest ok, serduszko bije i w ogóle
Blair, martta, Cordy, pirelka, Skali89, MartunQa, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Dla chorych..jest seria Prenalen dla kobiet w ciazy i karmiacych...polecam syrop i tabsy do ssania, mozna tez paracetamol,poza tym niestety najlepiej korzystac z naturalnych sposobow, jak ja bylam w ciazy przeziebiona to pilam napar z imbiru z sokiem malinowym, syrop z cebuli, mleko z miodem i czosnkiem, duzo wody z cytryna, wapno...na katar inhalacje, inhalatorem z sola fizjologiczna a jak ktos nie ma inhalatora to napar z rumianku do wdychania..super sprawa 3 dni po przeziebieniu...
Bella a powiedz na którego Ci września wychodzi termin? Bo nie mam przy tobie zapisanego. Ty mówiłaś że będziesz mieć cc. A co ci jest jeśli można wiedzieć że to już pewne? -
nick nieaktualnyJustyśkaG wrote:Ja na chwilkę....rzygam dalej....mam dość! Na wadze -4kg. Z dobrych wiadomości byłam na USG wczoraj i moja fasolinka ma prawie 1cm wszystko jest ok, serduszko bije i w ogóle
Maleństwo już od początku daje o sobie znacJustyśkaG lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny mówie Wam....nic nie robię tylko leżę i rzygam No ale oby ciąża rozwijała się dalej prawidłowo. W końcu wiecznie rzygać chyba nie będę
-
nick nieaktualnyJustyśkaG wrote:Oj dziewczyny mówie Wam....nic nie robię tylko leżę i rzygam No ale oby ciąża rozwijała się dalej prawidłowo. W końcu wiecznie rzygać chyba nie będę
Ja leczę i śpię.
Na wymioty pewnie przyjdzie czas patrząc na twojego suwaczka.
Nie nie nie będziesz wiecznie żygac życzę Ci żeby ustapily te mdłości i wymioty -
żabka04 wrote:Ja leczę i śpię.
Na wymioty pewnie przyjdzie czas patrząc na twojego suwaczka.
Nie nie nie będziesz wiecznie żygac życzę Ci żeby ustapily te mdłości i wymioty
Dzięki Żabka A ja Tobie życzę abyś w ogóle nie miała mdłościżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wiem i wierzę Ci. Ja co chwile zaglądam na ov uzależnilam się gorzej niż od TV hahahaha.
Mąż czasami warczy że mi tel wyłączy albo wyrzuci ale co zrobić jak to silniejsze ode mnie bo ciekawość co u każdej słychać itd.
Blair lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie ... troche zestresowana... wg usg 5t i 5d wg kalendarza 6t i 4d ... powiennam sie cieszyć, że potwierdzona, ale zmartwiłam się bo mam zawsze regularne i krótkie cykle... za tydzień kolejna wizyta, żeby sprawdzić, czy serduszko jest (28.01 ide)
pirelka lubi tę wiadomość
-
Lusia_M wrote:Ja po wizycie ... troche zestresowana... wg usg 5t i 5d wg kalendarza 6t i 4d ... powiennam sie cieszyć, że potwierdzona, ale zmartwiłam się bo mam zawsze regularne i krótkie cykle... za tydzień kolejna wizyta, żeby sprawdzić, czy serduszko jest (28.01 ide)
Dobrze, że jest pęcherzyk Tylko się cieszyć!Już razem
-
AISAK wrote:Znam to☺ i puki co nie mam na nią sposoby by się nie budziła w nocy na mleko..
Jej posilki wygladaja tak 7 mleko 10 sniadanie 13.30 obiad 17 kolacjia i 20 mleko w miedzy czasie ma chrupki ,serek ,owoc .
Od kiedy jej wprowadzilam i zaczela w dzien jesc nie je mi w nocy
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:Ja po wizycie ... troche zestresowana... wg usg 5t i 5d wg kalendarza 6t i 4d ... powiennam sie cieszyć, że potwierdzona, ale zmartwiłam się bo mam zawsze regularne i krótkie cykle... za tydzień kolejna wizyta, żeby sprawdzić, czy serduszko jest (28.01 ide)
-
Ewelina.Irl wrote:Moja wstawala do 6 msc . Od 6 msc nie je w nocy . A znalazlam sposob bo za malo jadla w dzien a w nocy nadrabiala .
Jej posilki wygladaja tak 7 mleko 10 sniadanie 13.30 obiad 17 kolacjia i 20 mleko w miedzy czasie ma chrupki ,serek ,owoc .
Od kiedy jej wprowadzilam i zaczela w dzien jesc nie je mi w nocy
Kurcze to może moja dlatego wstaje w nocy na żarło? ..... -
Blair, ogolnie termin jkos wychodzi 11 wrzesien wg om, jednak u mnie byla wczesna owulacja, no i bedzie cc wiec jakos koniec sierpnia, nie umiem powiedziec jeszcze bo od cc bede miala tego samego gina co w 1 ciazy...a pewne dlatego bo mam defekt powazny kosci ogonowej, uniemozliwia porod silami natury..gdyby ktos sie uparl jest zagrozenie dla mnie i dziecka...choc raczej nie spotkalam w poerwszej ciazy lekarza ktory by sie upieral u mnie na sn...tak czy siak od 35 tc pojde do ginekologa u ktorego rodzilam lile wiec z nim juz sie ugadam na konkretny termin jak ostatnio
Sabina lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Kurcze to może moja dlatego wstaje w nocy na żarło? .....
Widze ze twoja w tym samym wieku co mojaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 13:46
-
Ewelina.Irl wrote:A jak je w dzien ? Jesli malo to nadrabia w nocy .
Widze ze twoja w tym samym wieku co moja
Lilka urodziła się we wrześniu 2014 Teraz termin mam też na wrzesień a i ja urodziłam się we wrześniu Także wrześniówki pełną gębą
W dzień je tak: wstaje teraz koło 9 - butla, potem 12 - butla/owoc/słoiczek, później obiad 16-17 ostatnio, i kolacja 20-21. Od świąt nam się wszystko porąbało bo zęby wychodzą i nie chce jesć praktycznie nic innego niż mleko. No i godziny też się porąbały z jedzeniem ehhhh