Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Dzień dobry, jeszcze dziś z Wami. Mam nadzieję, że już do września tu zostanę. Choć pewnie każdego dnia będę się zastanawiała, czy następnego jeszcze będę...
No nic, trzeba czekać i brać co życie daje.
Miłego dnia.
ja od samego rana biegałam po lekarzach, neurolodzy, chirurdzy...jestem padnięta....
a co do filmów to polecam bardzo COLETTE historia miłosna rozgrywająca się w obozie w Auschwitz. Przepiękny i ujmujący film jaki ostatnio obejrzałam. Ale ja lubię wojenne filmy:) -
Dziewczyny z młodsza ciążą....
nie martwcie się, ja również mam różnice jakis 5 dni, ale absolutnie się nie przejmuję, bo w pierwszej ciaży miałam tak samo, a żeby było smiesznie zaszłam w ciążę 23 dc przy cyklach ok 30-32 dniowych (wówczas).Justyna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny" praktykanta" oglądałam. Bardzo fajny film. W Świetny sposób pokazuje różnicę pokoleń, czyli to co czują niektórzy z naszych rodziców oraz dziadkowie w świecie smartfonów tabletów i laptopów. Właśnie zaczęłam oglądać ósmoklasisci nie płaczą, Ale nie wiem czy zdołam dokończyć ponieważ jest bardzo smutne. Filmów wojennych też nie mogę za bardzo oglądać szczególnie tych z drugiej wojny światowej ponieważ doprowadzają mnie do strasznych łez, płaczu i złego nastroju. Niemniej czekam na dalsze propozycje ponieważ wieczory mi się coraz bardziej dłużą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też nie wiem kiedy zaszłam bo mimo że mierzyłam temperaturę to miałam średnio przespane noce, więc nie wiem dokładnie:) wydaje mi się że to był sylwester ale czy a pewno? nie mam pojęcia:)
Ksosia ja uwielbiam filmy szczególnie z 20lecia międzywojennego:)
ten o którym piszę świetny, pobeczałam się tylko na samym końcu. tak to bardzo piękny moim zdaniem.
a tak to może jestem dziwna ale lubię horrory
-
U nas obiady i desery wchodza bez problemu...zarowno te normalne gotowane jak i sloik...natomiast problemem jest sniadanie jako kanapka czy patowka czy jajecznica czy inne tego typu rzeczy..no ale probujemy..codziennie cos daje wrecz 2 razy dziennie, po porannej butli i po objedzie ok 1.5-2 h..az do skutku...
Co do pierwszej pomocy oj my tez musielismy juz korzystac bo nam mala sie mlekiem tak zachlysnela jak miala ze 3 tyg ze az ulala buzia i nosem i wogole dramat..a odbila nlrmalnie nawet trzymalam w pionie odlozylam na bok do lozeczka..potem cos sobie kwilila ale czesto tak robila ja nie zwrocilam uwagi maz poszedl a ona w tych zygach z nosa i buzi lezala...dramat..dziecko zaczelo nam siniec i trzeba bylo szybko reagowac...glowa do dolu pod katem 45 st i wytrzasnac wszystko..potem szybko pogotowie czy aby nie dostala zachlystkowego zapalenia pluc...ale skonczylo sie dobrze..naprawde przy dzieciach stalowe nerwy..... -
nick nieaktualnyPauka wrote:Pirelka, badań jeszcze żadnych nie miałam, dzis ide do mojej gin, pokazać sie i ustalić jakie prochy mi da i czy moge w lutym wyjechać na pare dni w góry...niby ciąża to nie choroba ale jeśli istnieje chociaż małe ryzyko ze cos bedzie nie tak to wole siedzieć na tyłku w domu, jak myślicie?
Blair, czuje sie dobrze, mam lekkie mdłości, niepokoją mnie bóle krzyża, ale podobno póki nie ma plamien to wszystko ok, macie tak? Poza tym walczę ze swoją psychika przy zastrzykach Clexane, straszny tchórz ze mnie, ale staram sie wmawiać sobie ze to nic wielkiego w poprzedniej ciąży tez bolały mnie piersi, tak jak Ciebie, ale tym razem ani troche tylko mdłości jakby wczesniej sie pojawiły -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Stradust Kochana pamiętasz mnie??? starałyśmy się razem z problemami z jajeczkowaniem gratuluję ciąży kolejnej aaale miło Cię tu widzieć
ja od samego rana biegałam po lekarzach, neurolodzy, chirurdzy...jestem padnięta....
a co do filmów to polecam bardzo COLETTE historia miłosna rozgrywająca się w obozie w Auschwitz. Przepiękny i ujmujący film jaki ostatnio obejrzałam. Ale ja lubię wojenne filmy:)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella straszne to co przeżyłaś z malutką.
Będę chciała chodzić na szkołę rodzenia to mam nadzieję że tam też nam nauczą pierwszej pomocy.
Stardust a bierzesz coś oprócz Wit d? Wit d jak najbardziej można. W drugim trymestrze zapotrzebowanie jeszcze się nawet zwiekszaFlakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj ciężko za wami nadążyć dziewczyny.
Trzymam za was wszystkie kciuki i nie stresujcie się niczym.
Co ma być to będzie i już.
Ja w pracy do 18:00 czyli jeszcze godzinka.
Jak wróce do domu to chyba zjem wszystko z lodówki strasznie jestem głodna
Blair lubi tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc