WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojj mój też dzisiaj leniuchuje, ale może w końcu coś ogarnę w mieszkaniu
ja póki co licytuję lampkę księżyc z Ikei i jak się uda, za przesyłkę zapłacę więcej niż za samą lampkęale do Ikei mamy tak daleko że się nam nie opłaca tam wybrać
wybrałam w końcu przybornik, muszę szybko zamówić zanim się rozmyślę!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ojj mój też dzisiaj leniuchuje, ale może w końcu coś ogarnę w mieszkaniu
ja póki co licytuję lampkę księżyc z Ikei i jak się uda, za przesyłkę zapłacę więcej niż za samą lampkęale do Ikei mamy tak daleko że się nam nie opłaca tam wybrać
wybrałam w końcu przybornik, muszę szybko zamówić zanim się rozmyślę!! -
nick nieaktualnyFoxik a wczoraj myślałam o tym, zeby wstawić posta i zapytać czy któraś czegoś nie chce... przesłałabym wam i pokryłybyście pewnie mniejsze koszta niz przy zamowieniach online....
Jednak czas był tak napięty...
Też chciałam kupić ten księżyćAle koniec końców nad łóżeczkiem będą zdjęcia (na drugiej scianie jest wielki obraz), więc nie byłoby miejsca.
Pirelko - polecam się na przyszłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie się gwiazdka bardziej podobała, ale kolorystycznie nam nie spasuje
mam nadzieję, że będzie wystarczająco tego światła w nocy
omg, posłuchałam sobie jak wygląda szczegółowo CC krok po kroku i zrobiło mi się słabo, może lepiej że będę miała znieczulenie ogóle, ale zobaczymy co anestezjolog powie -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mnie się gwiazdka bardziej podobała, ale kolorystycznie nam nie spasuje
mam nadzieję, że będzie wystarczająco tego światła w nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelko, naprawdę nie dość że słabo to mnie jeszcze zemdliło, jak przyjdą do mnie do szpitala, powiem im żeby się nie wgłębiali w szczegóły tylko przystąpili do wyciągania dzidziusia, bo już zaczyna mi dokuczać! Dobrze że jeszcze trochę ponad miesiąc został
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie w 32 tygodniu, to juz ósmy miesiac
Alez to teraz szybko leci, zupelnie jak moja waga, dziewczyny od jakiegos czasu przybieram 2 kg tygodniowo! A nie objadam sie jakos mocno, slodyczy orawie nie jem, czasem jakiegos loda. Juz nie wiem co mam robic, bo takim tempem w dniu porodu bede miala ponad 30 kg ehh.
Poradzcie cos...
Chyba zaraz pojde na spacer, zawsze to jakis ruch.
A pijecie w ciazy zielona herbate?pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi mam nadzieję, że tym razem nikt z rodziny nie zabierze mi okularów, bo będzie ciężko ogarnąć papiery do podpisania, najgorsze, że cały dzień przed cesarką spędzę w szpitalu i takie pytanie związane ze sterylnością i zasadami szpitalnymi: mogę spać w koszuli do karmienia, czy ubrać je mogę dopiero po porodzie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Hej dziewczyny...
W nocy najadlam sie tyle strachu z moim co nie miara... Znow dostalam skurczy mialam dwa tak silne, ze moj juz na IP chcial mnie brac... Co prawda co 6h ale po pierwszym zauwazylam gesty sluzdzis leze i boje sie wstac, a w podbrzuszu ciagle niepokoj... Jutro wizyta i chce jakos wytrzymac
Maly juz lezy glowa w dol i naprawde az cierpne jak pomysle, ze to dopiero 31 tc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:50
-
nick nieaktualny