X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, jak pogrubiasz w poście? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ksosia, jak pogrubiasz w poście? :D

przed słowem robie [], a w srodku literka B, a po słowie znow [], a w srodku /B :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sensie [x] coś tam tralala [/x]. Zamiast x, wstaw b :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj mój też dzisiaj leniuchuje, ale może w końcu coś ogarnę w mieszkaniu ;)
    ja póki co licytuję lampkę księżyc z Ikei i jak się uda, za przesyłkę zapłacę więcej niż za samą lampkę :P ale do Ikei mamy tak daleko że się nam nie opłaca tam wybrać

wybrałam w końcu przybornik, muszę szybko zamówić zanim się rozmyślę!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to tak kiedyś chyba próbowałam :) dzięki :D Ksosia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ojj mój też dzisiaj leniuchuje, ale może w końcu coś ogarnę w mieszkaniu ;)
    ja póki co licytuję lampkę księżyc z Ikei i jak się uda, za przesyłkę zapłacę więcej niż za samą lampkę :P ale do Ikei mamy tak daleko że się nam nie opłaca tam wybrać

wybrałam w końcu przybornik, muszę szybko zamówić zanim się rozmyślę!! :D
    O powodzenia.. ja myślałam w Ikei nad tymi lampkami gwiazdkami, ale jakoś wydawało mi się, że mało światła będą dawać, a do przebierania bym musiała palić coś więcej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik a wczoraj myślałam o tym, zeby wstawić posta i zapytać czy któraś czegoś nie chce... przesłałabym wam i pokryłybyście pewnie mniejsze koszta niz przy zamowieniach online....
    Jednak czas był tak napięty...
    Też chciałam kupić ten księżyć :) Ale koniec końców nad łóżeczkiem będą zdjęcia (na drugiej scianie jest wielki obraz), więc nie byłoby miejsca.

Pirelko - polecam się na przyszłość :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też chcemy na ścianie ramki na zdjęcia, będą też literki, ale w sumie taką gwiazdkę w jedno miejsce mogłabym tylko ją wstawić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się gwiazdka bardziej podobała, ale kolorystycznie nam nie spasuje :/
    mam nadzieję, że będzie wystarczająco tego światła w nocy ;)

omg, posłuchałam sobie jak wygląda szczegółowo CC krok po kroku i zrobiło mi się słabo, może lepiej że będę miała znieczulenie ogóle, ale zobaczymy co anestezjolog powie ;D

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z poczekalni, w oczekiwaniu na wizytę. Odezwę się później.

Alinka kciuki zaciśnięte. Głowa do góry i wszystko będzie dobrze.
    Miłego dnia Mamuśki :)

pirelka, Sabina lubią tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie się gwiazdka bardziej podobała, ale kolorystycznie nam nie spasuje :/
    mam nadzieję, że będzie wystarczająco tego światła w nocy ;)
    Mi się też gwiazdka bardziej podoba, ale w sklepie były zawieszone dwie i światło z góry, a i tak tylko taką poświatę dawały. No ale księżyc jest jaśniejszy.. gwiazdka granatowa.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

omg, posłuchałam sobie jak wygląda szczegółowo CC krok po kroku i zrobiło mi się słabo, może lepiej że będę miała znieczulenie ogóle, ale zobaczymy co anestezjolog powie ;D
    Ja wolę się w to nie zagłębiać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelko, naprawdę nie dość że słabo to mnie jeszcze zemdliło, jak przyjdą do mnie do szpitala, powiem im żeby się nie wgłębiali w szczegóły tylko przystąpili do wyciągania dzidziusia, bo już zaczyna mi dokuczać! Dobrze że jeszcze trochę ponad miesiąc został ;D

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 32 tygodniu, to juz ósmy miesiac :):)

Alez to teraz szybko leci, zupelnie jak moja waga, dziewczyny od jakiegos czasu przybieram 2 kg tygodniowo! A nie objadam sie jakos mocno, slodyczy orawie nie jem, czasem jakiegos loda. Juz nie wiem co mam robic, bo takim tempem w dniu porodu bede miala ponad 30 kg ehh.

Poradzcie cos...

Chyba zaraz pojde na spacer, zawsze to jakis ruch.
    A pijecie w ciazy zielona herbate?

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mam nadzieję, że tym razem nikt z rodziny nie zabierze mi okularów, bo będzie ciężko ogarnąć papiery do podpisania, najgorsze, że cały dzień przed cesarką spędzę w szpitalu i takie pytanie związane ze sterylnością i zasadami szpitalnymi: mogę spać w koszuli do karmienia, czy ubrać je mogę dopiero po porodzie? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett, ja raz wypiłam jaśminową, ale tak to nie... bo lipton green tea się chyba nie liczy :P

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    A pijecie w ciazy zielona herbate?
    Ja piję :) jedną dziennie rano, czasami zamiast zielonej czarną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Hej dziewczyny...

W nocy najadlam sie tyle strachu z moim co nie miara... Znow dostalam skurczy mialam dwa tak silne, ze moj juz na IP chcial mnie brac... Co prawda co 6h ale po pierwszym zauwazylam gesty sluz :/ dzis leze i boje sie wstac, a w podbrzuszu ciagle niepokoj... Jutro wizyta i chce jakos wytrzymac :( Maly juz lezy glowa w dol i naprawde az cierpne jak pomysle, ze to dopiero 31 tc.
    A może dla spokoju zadzwoń do lekarza i spytaj, może by Cię dzisiaj przyjął zamiast jutro?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf

mi moja mama koszule ubierala tak z 1,5 godziny po operacji bo mimo ze bylam przykryta po uszy to bylo mi zimno i nie klmfortowo lezec gola :)

‹‹ 1521 1522 1523 1524 1525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ