WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysle ze nie ma co roztrzasac juz tego tematu, bo za chwile ktos sie z kims pokloci, a po co psuc atmosfere, tutaj ma byc milo przyjemnie ma byc to kacik dla nas a nie miejsce gdzie sie kazdy z kazdym bedzie przegadywal, bo to sensu zadnego nie ma.
-
nick nieaktualnyA mnie od wczoraj boli zoladek i cos mi nie dobrze
nie wiem od czego to moze byc ale upierdliwe to juz jest...co nie zjem to mnie zoladek zaczyna bolec.. ehh
Sophia bycie uprzejmym a przy tym konkretnym, a bycie konkretnym i chamskim zarazem to 2 rozne rzeczy w załatwianiu swoich spraw.Zawsze trzeba wyważyć co sie lepiej oplaca bo czasami wejście z buta ma odwrotny efekt.Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie pzrez to mamy spoleczenstwo jakie mamy bo czlowiek dla czlowieka nie potrafi byc uprzejmy i przez to swiat zmierza w zlym kierunku, i pozniej narzekamy ze ciezarnej nikt miejsca nie ustapil, ze nie przepuscil w kolejce , ze starszej pani nie podal reki jak upadla... i tak sie popada w bledne kolo. ale to nie watek ani forum o tym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chyba lepiej czułam się czekając na pierwsze dziecko. Nie wiedziałam czego się spodziewać i mimo, że wszystko było nowe, to byłam tym strasznie podekscytowana. A teraz jest inaczej. Wydaje mi się, że nawet trudniej. Więcej oczekuję od siebie. Uważam, że powinnam być lepiej przygotowana, więcej wiedzieć, pamietać
-
nick nieaktualnySabina
Nie martw sie ja mam wlasnie to samo, siedze i mysle ze jeszcze to ze jeszczze tamto i zarzucam sobie ze to drugie dziecko a ja nieogranieta, ja sie zstanawiem jak po porodzie malego nakarmie, przebiore czy wykapie kurcze co za mysli mnie nachodza:D ciagle mysle o porodzie czy probowac sn czy od razu sie umowic na cc i mam tyle obaw i watpliowsci ze przy 1 dziecku nieswiadomosc to bylo piekne -
A ja już mam turbo hiper stres przed jutrzejszym USG w szpitalu i już noc będę miała z głowy
boję się przepływów i wagi Liwki. No i nie wiem, o której będę miała bo ginka ma dyżur, może mieć cięcie albo porode. Mam byce po 15. Ach... oby było dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja im blizej porodu to znow tym bardziej sie wizyt nie moge doczekac mimo ze maly pieknie sie rusza i daje o sobie znac:) na nastepnej wizycie mam dostac ta smieszna karte do liczenia ruchów, pamietam z corka jak to trzeba bylo uzupelniac. masakra tego akurat nie lubilam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaa, to trzymam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze, ja dowiem sie na wrzesniowej wizycie co z porodem. bo ja po 1 cc jestem sprzed 4 lat, i chcialam probowac sn ale nie mowie bo boje sie ze znow sie umecze jak dzik i mnie pokroja a tego bym nie chciala bo nie bede sie meczyc dla idei bo to bez sensu.... boje sie cc mimo ze juz jedno mialam ale samo nastawienie psychiczne jakosc dobrze mnie nie nastraja...ale coz zrobic.... pozostaje mi czekac te 2 miesiace i sie dowiedziec co i jak