X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:12

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja muszę chate ogarnąć-jak to po gościach...leń byl wczoraj, dzis troszke trzeba się ruszyć...najgorsze, że chyba musze iśc do sklepu bo owocka na dziś nie mam...radcę prawnego odwiedzę chyba jutro :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia
    a może okaże sie , że to nie wody i szybciej zdecydują sie wypuścić, najważniejsze by dobrze zdiagnozowali i dobrze poprowadzili leczenie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jak ja kocham te zabobony hehe
    Witamy się :) 50 dni do konca juuupii! :) a jutro 34 Tc zaczynamy;)

Zabcia oby wszystko w porządku było ;)

Zabka moj mąż na szczęście rozumie ze mogę zacząć rodzic w każdej chwili bo na szkole rodzenia mu powiedzieli :P jak ja mówiłam to nie wierzył, takze zaluje ze ta szkola nie trwa cala ciaze począwszy od pierwszych objawów bo odkąd szkola sie zaczęła i polozna wspomniała ze nas plecy bola, tak mąż mnie masuje, wcześniej nie mogłam się doprosić :) powiem wam że niby z mężem narzekamy na ta szkole ze nic nowego nie daje nam a 300 kosztowała...mi może nic nie daje ale mąż dużo się dowiaduje dzięki czemu będę miała wsparcie kiedy babcie przyjdą i powiedzą ze musi być tak a tak. Juz się tego boje

żabka04 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 12:27

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 12:27

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabciu trzymam zatem kciuki, by to nie były wody i by szybciej wróciła do domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia
    i tylko moga byc dozylnie?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Hehe jak ja kocham te zabobony hehe
    Witamy się :) 50 dni do konca juuupii! :) a jutro 34 Tc zaczynamy;)

Zabcia oby wszystko w porządku było ;)

Zabka moj mąż na szczęście rozumie ze mogę zacząć rodzic w każdej chwili bo na szkole rodzenia mu powiedzieli :P jak ja mówiłam to nie wierzył, takze zaluje ze ta szkola nie trwa cala ciaze począwszy od pierwszych objawów bo odkąd szkola sie zaczęła i polozna wspomniała ze nas plecy bola, tak mąż mnie masuje, wcześniej nie mogłam się doprosić :) powiem wam że niby z mężem narzekamy na ta szkole ze nic nowego nie daje nam a 300 kosztowała...mi może nic nie daje ale mąż dużo się dowiaduje dzięki czemu będę miała wsparcie kiedy babcie przyjdą i powiedzą ze musi być tak a tak. Juz się tego boje

Mycha czyli szkoła nie mężowi dużo daje tylko Tobie skoro Cię masuje - przebiegła bestio ;) za te 300 zł to byś miała góra 2-3 masaże także jeszcze oszczędziłaś!;) a za "oszczędzone" pieniądze z czystym sercem możesz iść i kupić sobie nowe buty:)
    Każda z Nas potwierdzi, że to logiczne:)

mysza0406, kamciaelcia, bbeczka91, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pirelka no niby to wyglada na wody ale nie do konca zabarwily papierek, szyjka zamknieta, wiec tam nie zobacza... Ehh no taki moj organizm walniety jest...
    Moja szyjka była długa i zamknięta a wody I tak uchodziły. W dniu kiedy już mnie położyli w szpitalu zaczęłam plamic nie żywa krwią ale brązowe plamy. Tak z tymi wodami właśnie jest bo ciężko określić czy się sacza bo nie raz dziecko się tak ułoży że jest jak korek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 34 tygodniu :)

Zabcia, trzymaj sie, dobrze ze zareagowalas szybko i jestes pod fachowa opieka, pamietaj, ze juz blizej niz dalej na szczescie :)

Ja jestem tak wykonczona, w sobote to wesele, a wczoraj zakupy do wieczora. Ale wiekszosc kupilismy, moge sie pochwalic, ze zostalo mi tylko jeszcze kilka ciuszkow, laktator i zaslonki do pokoju Jasia :)

Uf, u nas jest strasznie goraco, robie pranie, musze isc na zakupy, ale nie mam sil. Spalam do 10 30 szok, oczywiscie z przerwami, maly tez spokojniejszy, odsypia chyba :)

Behemotka, ja sie mecze z takim przybieraniem na wadze i opuchlizna juz ze dwa miesiace :(
    Mam i ukryta i normalna, nie wiem, ile ja tej wody w sobie mieszcze. Polecam pic pokrzywe, troche pomaga.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowa o autach, my teraz szukamy auta. Wczoraj oglądaliśmy fajną skodę 4 letnia jak dla laikow jak ja i mąż super. Dziś pojechałam obejrzeć ja z moim dziadkiem i okazała się że jest bita dosyć mocno bo cała lakierowana. No cóż szukamy dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzebuje malej pomocy :)

Pokoj Jasia jest kremowy, podloga tez jasna. Mebelki sa biale, firanki i karnisze rowniez.
    Kupilam w ikei fotel do karmienia i poduszka jest czerwona (mialam do wyboru jeszcze czarna lub kremowa, ale kremowa byla brzydka).
    I tak mysle, co moge dodac delikatnie czerwonego, zeby ten fotel nie bil po oczach?
    Zaslonki czerwone to chyba nie bardzo, ale juz wstazki do nich moze?
    Ewentualnie jakies naklejki, macie moze jakies pomysly? Bo teraz sie martwie, ze moglam juz ten brzydki kremowy wziac ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett fajnie jak jest jakiś akcent kolorystyczny :) ja bym dodała jakiś obrazek z czerwonym motywem, albo jakieś pojemniczki na komode, doniczki czy coś takiego. I starczy :)

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doniczki.

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam sobie dzisiaj obiad na słodko, naleśniki ciemne z karobem (dostałam od brata jakiś czas temu wielką pakę z eko-produktami), dżem domowy i ubiłam sama śmietanę doprowadzając kuchnię do opłakanego stanu przez zbyt wysoko nastawione obroty. Teraz młody mnie tak okłada, że się wyprostować nie mogę, czy on musi tak na słodkie reagować? o dziwo cukier tylko w dżemie był o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile czekałyście na paczkę z gemini od chwili zamówienia/opłacenia?

Jestem teraz u mamy i chciałabym, żeby mi przyszła na powrót.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny ile czekałyście na paczkę z gemini od chwili zamówienia/opłacenia?

Jestem teraz u mamy i chciałabym, żeby mi przyszła na powrót.
    ja zamówienie składałam wieczorem 11.07, a przyszła 18.07, były wtedy problemy z PayU, więc musiałam zrobić tradycyjny przelew, więc pewnie dlatego się wysyłka opóźniła

Magdziulla lubi tę wiadomość

‹‹ 1689 1690 1691 1692 1693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ