WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe jak ja kocham te zabobony hehe
Witamy się50 dni do konca juuupii!
a jutro 34 Tc zaczynamy;)
Zabcia oby wszystko w porządku było
Zabka moj mąż na szczęście rozumie ze mogę zacząć rodzic w każdej chwili bo na szkole rodzenia mu powiedzielijak ja mówiłam to nie wierzył, takze zaluje ze ta szkola nie trwa cala ciaze począwszy od pierwszych objawów bo odkąd szkola sie zaczęła i polozna wspomniała ze nas plecy bola, tak mąż mnie masuje, wcześniej nie mogłam się doprosić
powiem wam że niby z mężem narzekamy na ta szkole ze nic nowego nie daje nam a 300 kosztowała...mi może nic nie daje ale mąż dużo się dowiaduje dzięki czemu będę miała wsparcie kiedy babcie przyjdą i powiedzą ze musi być tak a tak. Juz się tego boje
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Hehe jak ja kocham te zabobony hehe
Witamy się50 dni do konca juuupii!
a jutro 34 Tc zaczynamy;)
Zabcia oby wszystko w porządku było
Zabka moj mąż na szczęście rozumie ze mogę zacząć rodzic w każdej chwili bo na szkole rodzenia mu powiedzielijak ja mówiłam to nie wierzył, takze zaluje ze ta szkola nie trwa cala ciaze począwszy od pierwszych objawów bo odkąd szkola sie zaczęła i polozna wspomniała ze nas plecy bola, tak mąż mnie masuje, wcześniej nie mogłam się doprosić
powiem wam że niby z mężem narzekamy na ta szkole ze nic nowego nie daje nam a 300 kosztowała...mi może nic nie daje ale mąż dużo się dowiaduje dzięki czemu będę miała wsparcie kiedy babcie przyjdą i powiedzą ze musi być tak a tak. Juz się tego boje
Mycha czyli szkoła nie mężowi dużo daje tylko Tobie skoro Cię masuje - przebiegła bestioza te 300 zł to byś miała góra 2-3 masaże także jeszcze oszczędziłaś!
a za "oszczędzone" pieniądze z czystym sercem możesz iść i kupić sobie nowe buty:)
Każda z Nas potwierdzi, że to logiczne:)mysza0406, kamciaelcia, bbeczka91, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Pirelka no niby to wyglada na wody ale nie do konca zabarwily papierek, szyjka zamknieta, wiec tam nie zobacza... Ehh no taki moj organizm walniety jest...
-
nick nieaktualnyWitam sie w 34 tygodniu
Zabcia, trzymaj sie, dobrze ze zareagowalas szybko i jestes pod fachowa opieka, pamietaj, ze juz blizej niz dalej na szczescie
Ja jestem tak wykonczona, w sobote to wesele, a wczoraj zakupy do wieczora. Ale wiekszosc kupilismy, moge sie pochwalic, ze zostalo mi tylko jeszcze kilka ciuszkow, laktator i zaslonki do pokoju Jasia
Uf, u nas jest strasznie goraco, robie pranie, musze isc na zakupy, ale nie mam sil. Spalam do 10 30 szok, oczywiscie z przerwami, maly tez spokojniejszy, odsypia chyba
Behemotka, ja sie mecze z takim przybieraniem na wadze i opuchlizna juz ze dwa miesiace
Mam i ukryta i normalna, nie wiem, ile ja tej wody w sobie mieszcze. Polecam pic pokrzywe, troche pomaga.
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, potrzebuje malej pomocy
Pokoj Jasia jest kremowy, podloga tez jasna. Mebelki sa biale, firanki i karnisze rowniez.
Kupilam w ikei fotel do karmienia i poduszka jest czerwona (mialam do wyboru jeszcze czarna lub kremowa, ale kremowa byla brzydka).
I tak mysle, co moge dodac delikatnie czerwonego, zeby ten fotel nie bil po oczach?
Zaslonki czerwone to chyba nie bardzo, ale juz wstazki do nich moze?
Ewentualnie jakies naklejki, macie moze jakies pomysly? Bo teraz sie martwie, ze moglam juz ten brzydki kremowy wziac ehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzrobiłam sobie dzisiaj obiad na słodko, naleśniki ciemne z karobem (dostałam od brata jakiś czas temu wielką pakę z eko-produktami), dżem domowy i ubiłam sama śmietanę doprowadzając kuchnię do opłakanego stanu przez zbyt wysoko nastawione obroty. Teraz młody mnie tak okłada, że się wyprostować nie mogę, czy on musi tak na słodkie reagować? o dziwo cukier tylko w dżemie był
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dziewczyny ile czekałyście na paczkę z gemini od chwili zamówienia/opłacenia?
Jestem teraz u mamy i chciałabym, żeby mi przyszła na powrót.Magdziulla lubi tę wiadomość