WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza
ja osobiscie nie spotkalam sie z przypadkiwm zeby nadcisnienie bylo kwalifikacja do cc, bo peanie by ttzeba bylo miec cala dokumemtacje medyczna na ten temat ze leczysz to nadcisnienie chyba ze to wystepuje tylko w ciazy to ciezko powedziec jaklekarz do tego podejdzie, zapytaj co ci szkodzi -
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Kurcze, chciałam monitor oddechu zamówić a jest na brakach u producenta...ma być pod koniec sierpnia dopiero. Najwyżej zamówię bez niani i dokupimy później jakaś...Chyba któraś z Was też Babysense rozważała- tak sprawa wygląda
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skończyłam:) nastawiłam jeszcze pranie i wyszorowałam trampki białe które od 3 dni leżą w odplamiaczu:) teraz poleżą jeszcze chwilę i trze wypłukać. Męża jeszcze nie ma:(
ale super u mnie pogoda mogłoby tak być już do końca, deszczowo ale ciepło:)
ja jestem ciekawa skurczy, w sumie podczas miesiączki 1 dnia zawsze miałam skurcze macicy i to było okropne do tego ból krzyża, wiec szykuje się, że początek taki będzie a później już tylko gorzej:(
-
Ja od poczatku mam wizyty co 4 tygodnie (choc byłam na dwoch dodatkowych jak cos sie działo)
I teraz tez mam kolejna dopiero 20 sierpnia. Nie wiem czy mi sie każe pokazać tez na poczatku wrzesnia, po 2 tygodniach. Ale pewnie sie pokaże tak czy siak
Wczesniej, bo 16 mam usg, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku, ładny przyrost wagi i bedziemy trzymać -
nick nieaktualnyMysza
to musisz cisnac lekarza zeby ci dal skierowanie jesli masz wskazania i wcale sie nie dawaj im tam, bo bezpieczenstwo wasze jest najwazniejszw.
ja właśnie tez sie obawiam ze bede musiala isc na druga cesarke, bo mimo ze odierwszej minely 4 lata, to mam genetycznie zwezona miedjice w srodki i szyjke macicy niepodatna na rozwieranie, akurat tu wina lezy prze to wlasnie, i juz ciagle chodze i placze ze lekarz na drugie cc mniem9osle amja sie tak strasznie, boje i nie chce...ale jesli1 razem sie nie otwirrala szyjkamtomdrugim razem pewnie bedzie to samo -
nick nieaktualny
-
A ja trochę popracowałam i juz leżę jak kłoda, musiałam nospe łyknąć bo tak mnie dół na okres ciągnie
cholera nie dam rady dopiąć wszystkiego sama
Muszę mamunie poprosić o pomoc
W związku z powyższym dziś na obiad pizzaoczywiscie zamówiona!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
mysza0406 wrote:Kurcze, chciałam monitor oddechu zamówić a jest na brakach u producenta...ma być pod koniec sierpnia dopiero. Najwyżej zamówię bez niani i dokupimy później jakaś...Chyba któraś z Was też Babysense rozważała- tak sprawa wygląda
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza, no to nieźle na Zaspie
ja mam nadzieję, że trafię na lepsze położne, a nie akurat te dwie, które są rzekomo jakieś hadry
Co prawda ja na Klinicznej planuję,ale zależy jaki personel się trafi.
A o co chodziło, że powrót na to samo forum czy coś?bo przez te awarie nie mogłam nic odpisać...
U mnie dno macicy tak samo wpisane mam z czwartku i też nie mam pojęcia co to znaczy. Haha.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Jak zamowilas internetowo to stacjonarnie Ci reklamacji nie przyjma, musisz w razie co tez internetowo reklamowac
na razie po przetestowaniu działa i jest ok, więc mam nadzieję że się obędzie bez reklamacji
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość