WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudiuszek super to już jutro
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cladiuszek ja Cie, doczekalas tp, a jutro cc, trzymam kciuki!
Ajrin dokładnie tak jak piszesz, tak to każda na usg czekała a teraz na pyk głównie hehe, zobaczymy co mi dzisiaj doktorek powiena usg, w srode mam ktg a w piatek moja ginke i wtedy mały juz moze wychodzic śmiało. Na szczęście dal jeszcze teraz godzine pispac, wiec jestem troche bardziej do życia. Ta końcówka ciąży jest do bani!
Zabko smacznego! Za mna tez drozdziwka chodzi, ale jeszcze nie kupiona
żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już tracę nadzieję. Czekam w poczekalni na 11.30 ktg, a na 12 wizyta...
U mnie też wszystko czeka. Torba już w samochodzie jeździ wszędzie z nami.
Kręgosłup to mi wystrzeli zaraz. Brzuch twardy jak skała od 3 dni. ;(
Oby to były skurcze i żeby szło rozwarcie. Jeszcze ten upał. ;(
-
A myślalam, że Claudiuszek ma na przyszły tydzień termin porodu.
No to Claudiuszku trzymam kciuki!
Chyba jesteśmy dwie z powiększonymi miedniczkami naszych chłopaków, u mnie wielkości podobne jak u Ciebie.
Ja też mam już depresję oczekujących, ale ja jeszcze nie mam nawet ciąży donoszonej. Brzuch wielki i czuję się tak ociężała, że chciałabym mieć podnośnik w domku do wstawania z łóżka i nie tylko.
Poza tym nie chcę rodzić zbyt szybko, chciałabym po prostu żeby czas szybciej leciał, ale kiedyś pewnie pożałuję tych słów.
No i oczywiście czuję się brzydka i gruba. Nawet barki mi naszły wodą. -
nick nieaktualnyOch, ale wkurzyłam:/ na obchodzie prowadzący do mnie z pytaniem dlaczego usg miałam w piątek usg skoro miało być w dziś. Yyy a skąd miałam.wiedzieć no i jak przyszedł do mnie.lekarz to miałam.pogonić?
no i do wypisu.
całe szczęście mam tu lekarza i mówię, że tamten powiedział, że te wody trzeba skontrolować, bo się dziecko mogło inaczej ułożyć. I chyba mi cichaczem powtórzy badanie. Jak będzie ok to wypis. A moje skurcze mimo, że wysokie nie powoduja rozwarcia. Chociaż sprawdzane to było w czwartek.
-
Macioszczyczka wspolczuje jestes o 2 tygodnie do przodu niz ja wiec domyslam sie ze to jeszcze coezej soe robi. Kurde jak pomysle ze 2 tygodni temu sprawnie funkcjonowalam.to jestem.w szoku ze tak szybko brzuch zeobil sie przeszkoda.i biodra niemilosienie daja o sobie znać.
Kwestia ze maly w kanale chyba siedzi ale jak przez kolejne 2 tygodnie bedzie jeszcze gorzej to ja nie wiem jak to zniose. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie my tak czekamy do 40 tygodnia a to może potrwać jeszcze dłużej, u nas poród wywołują w 8 dobę po terminie.
Macioszczyczka, Ksosia i Claudiuszek wy to już finał
U nas późnym wieczorem rozpętała się mega burza i chyba dzięki niej się wyspałamDrożdżówka powiadacie, wczoraj wciągnęłam sporo tortu i loda i od dziś narzucam sobie niejedzenie słodyczy bo zacznę się turlać a pochodzić w ciązy mogę jeszcze ze 4 tygodnie. Mnie męczą tylko skurcze BH, są częstsze i mocniejsze ale nic poza tym.
-
martta wrote:Cladiuszek ja Cie, doczekalas tp, a jutro cc, trzymam kciuki!
Ajrin dokładnie tak jak piszesz, tak to każda na usg czekała a teraz na pyk głównie hehe, zobaczymy co mi dzisiaj doktorek powiena usg, w srode mam ktg a w piatek moja ginke i wtedy mały juz moze wychodzic śmiało. Na szczęście dal jeszcze teraz godzine pispac, wiec jestem troche bardziej do życia. Ta końcówka ciąży jest do bani!
Zabko smacznego! Za mna tez drozdziwka chodzi, ale jeszcze nie kupiona
ja tam czekam na usg jutrzejsze. Oby przybrał do 2600.
A w brzuchu może jeszcze siedzieć. -
Ulfenstein wrote:ja tam czekam na usg jutrzejsze. Oby przybrał do 2600.
A w brzuchu może jeszcze siedzieć.przybrał Kostek na pewno.
PS. kończę paczkę 0 i zaczynam zakładać 1, Liw waży 3190g i 0 zrobiły się ciasnawe
Ubranka 50 też zaczynają być małe
Claudiuszek jutro Wasz wielki dzieńczekamy na wieści po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 10:48
AJrin, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Trzymam kciuki za jutrzejsze USG
przybrał Kostek na pewno.
PS. kończę paczkę 0 i zaczynam zakładać 1, Liw waży 3190g i 1 zrobiły się ciasnawe
Ubranka 50 też zaczynają być małe
Claudiuszek jutro Wasz wielki dzieńczekamy na wieści po
Dziękuję za update
Czyli idzie dość szybko -
No liczę na to, ze jeszcze pochodzimy z Kostkiem w dwupaku i nabierze masy
Nie moge sie doczekać jutrzejszego usg. Choc oczywiście pojawiają sie tez głupie myśli. -
Ulf o ktorej masz jutro usg? Bede 3mac kciuki sama ide na 15:30 sprawdzić przeplywy i szyjke.plus poprosze aby sprawdził czy maly sie w pepowine nie okrecil aby jak cos to wiedziec przy porodzie.
-
nick nieaktualny